Дякую,
БорМану за підтримку... :wink:
Цитата:
woody пише:
А не те що SPY нічого сам не робить , а ще й захищає тих хто забруднює...
Це цілком моя справа і я не збираюсь вихвалятись на форумі про те що я роблю, як ось це:
Цитата:
woody пише:
Перше , що завжди роблю це сам несмічу...Це по-перше...По-друге коли десь буваю в місті чи на природі з друзями завжди нагадую про чистоту..Кожної весни і літом приймаю участь разом з іншими у прибиранні своєї вулиці і т.п. т.д....
Знову ж таки - це просто слова перевірити які важко...
Цитата:
woody пише:
Чекайте на днях сенсаційний матеріал...Ви будете в шоці - я вас запевняю....
Продовження - поливання брудом Лави-Тур?
Цитата:
woody пише:
Я проти всіх хто засмічує...
Щоб далеко не ходити - - в Коломиї є таке "славетне місце, як ЯМА"(біля к-тру "Джерело") - якби я розпочинав дану тему - я б пішов наприклад туди і пофотографував що там діється... Якщо ж ви ж так боретесь за чистоту - підіть туди і спробуйте переконати людей у тому, щоб вони не смітили центр міста. Підіть до груп пяних, які засмічують парки, озера "культурно відпочиваючи". Ось тоді це і справді буде діло. А у ваших повідомленнях - прямо наїзди на 1 (!) компанію - ви що чекали, що дівчата будуть дивитись, як їх звинувачують у глобальному забрудненні міста?!... Я вже казав - це напевно щось особисте. Я думаю якщо порівняти забруднення обявами і сміттям яке прямо під ногами - то останнє - буде значно переважати. Крім того - а де ж дошки для оголошень? Я бачив таке чудо тільки при вході в парк Трильовського та колись було біля ратуші (може і зараз є - не памятаю)...
Ще раз повторюсь, якщо ж вам вже так і хочеться принести користь місту, зменшити кількість сміття - почніть переховувати людей, які смітять і тоді і справді буде діло... А не словесно розказувати на форумі, які в Коломиї некультурні фірми... ІМНО