Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Музика, кіно та театр

Сторінка 41 з 98 [ 976 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 98  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2009, 22:18 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
nirvanka пише:
Не дасиш лінка, де можна стягнути (в хорошій якості)? Давно хотіла його подивитись..

а ось - це не знаю - мушу пошукати - я брав диск у Крішни - там двохслойний ДВД - один цей фільм (більше 7Гб) - якість супер, але вислати по нету - не буду... Я пошукаю в неті, попитаюсь одного друга Фантома - може у нього на сайті є - і ти б викачала :cl: :co:
А фільм і справді дуже класний

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2009, 22:26 
Офлайн

ось тут трейлер до фільму 12
http://video.online.ua/11482/

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 лютого 2009, 22:53 
Офлайн

Повідомлення: 742
Щож, вставлю і я своїх 5 копійок про фільми які тут останнім часом обговорюються, фільм "острів" бачив відразу ж після його виходу. після чого передивклявся його декілька раз, завтра буду дивитись його на італійській мові. Думок викликає різну купу цей фільм і дійсно дуже якійсно зроблений, Сухорукого я ледве впізнав після всіляких там "Братів" "Жмурків" і іже снімі фільмами навіть не віриться що він так гарно зіграв роль настоятеля монашої обітелі.
Фільм "12" також раджу подивитись хоча деякі і кажуть щ цей фільм міхалкова, де знімається міхалков, і дивиться його тільки сам міхалков...
Зі своєї строни раджу подивитись теж два не поганих фільма які мені в свій час запали в душу і які я довгий час "обсмоктував"
Це фільм "Eйфорія" про який можна прочитати ось TYT
та фільм ось цей фільм Зображення

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 лютого 2009, 14:54 
Офлайн

Повідомлення: 89
Зображення
18 лютого у середу о 19.00 в Центрі міської історії на вул. Богомольця, 6 буде проведено 2-годинний показ найкращого з Львівського міжнародного фестивалю візуального мистецтва WizArt, що проходив у листопаді минулого року.
Нагадаємо, на фестивалі відбулось 50 прем'єр візуальних робіт українських та іноземних режисерів. На фестивалі було проведено опитування кіновподобань глядачів. На спеціальному показі буде представлено 14 з них, які здобули найбільше глядацьких голосів.
Серед режисерів, візуальні роботи яких буде представлено у середу, британець Шон Конвей (Sean Conway), серб Мілош Томіч (Milo? Tomic), росіянин Борис Казаков, естонка Варвара Гуляєва (Varvara Guljaeva), українці Патрік Єгор, Артем Кім, Іван Шевченко та інші.

(c) wiz-art.com.ua

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 лютого 2009, 00:53 
Офлайн

Повідомлення: 994
Темний Лицар(продовження нового Бетмена) досить непоганий фільм

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 лютого 2009, 20:43 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Ну, не зовсім кіно...
Але 100% раритет. 1993 рік, гала-концерт за участі вашого недужепокірного слуги :D

Славне місто Донецьк, славний фестиваль "Червона рута": http://parazitakusok.blogspot.com/2009/02/1993.html
Можна дивитися, можна скачати.

p.s. Звати мене Роман, якби хто не знав.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 лютого 2009, 22:10 
Офлайн

Цитата:
pent@gon пише:
Але 100% раритет. 1993 рік, гала-концерт за участі вашого недужепокірного слуги

прикольно :arrow: :arrow: :arrow:
Математичним способом - знайшов ту частину - де Пентагон "Дивиться в твої карі очі" :D

Впізнав зразу :D

ну шо скажеш молодець :arrow:

Цитата:
pent@gon пише:
p.s. Звати мене Роман, якби хто не знав.

А шо є такі - хто не знає? :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2009, 03:18 
Офлайн

Повідомлення: 742
Ось хочу прилюдно посповідатись в тяжкому грісі дорогі мої коломияни, ото стою на колінах і б"юсь в груди вириваючи звідти косми волосся, якого покищо не так вже й багато, бо не знав що дядько пентагон і Роман Бурлак одне і теж, або однин і той же чоловік...
Ото послухав пісеньку, слова за душу беруть, але більше мене вразив прикид, то взагалі, я б за таку файну курточку і 150 євриків непожалів віддати, цікаво де то можна було таке в 93 році найти?
ото після того як наслухався і надивився, мну совість і цікавість заїли і я пішов шуршати сторінками великого і могучого ґуґля, який довгий час росказував про якогось красноярського комуніста Романа Бурлака який пірвав чомусь там якийсь паспорт,але якось не віритлось мені що то саме той Бурлака який мене цікавить, і я не покладаючи зусиль продовжував шукати. І оце надибав на пісні.орг.уа де знайшов ссилку на біографію яка була написана ще в 2000 р., думаю що за стиль яким вона була написана її можна спокійно викладати в розділ "Гумор", настрій піднімає так, якби 250 гр. винця за щоку залив, ото хто ще не читав або забув, читайте її
TyT

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2009, 04:42 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
Grindex пише:
ото хто ще не читав або забув, читайте її

прочитав. з таким почуттям гумору можна сміливо дивитися в майбутнє |bv :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 20 лютого 2009, 15:01 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Цитата:
Ото послухав пісеньку, слова за душу беруть
Йой.
Підказка: можна тицьнути мишкоу в мій незмінний підпис і... там буде ше трохи шігітара-шітралалала :oops:
Це он-лайн плейліст. його можна згодувати, наприклад, вінампу чи любому іншому плеєру...

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 41 з 98 [ 976 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 98  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Музика, кіно та театр

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення