|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 02 липня 2008, 20:37 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ALISA, і де ж вони... :cl:
|
|
 |
|
 |
hofnung
|
Додано: 11 вересня 2008, 22:10 |
|
|
pruvit ysim kolomyanam!
ja vvagay, wo ze e dobre, kolu mu vuigdgaemo sa kordon, svu4aüno we lipwe, kolu mu nasad povertaemosa. Bo skilku dosvidy nide ne mogluvo snaütu-tilku sa granuzey. todi vsi po4unayt rosymmitu, jake nasche ukrainske syspilstvo dobre i dovirluve, i skilku mu nabuvaemo sobi bola4ok, 4eres te, wo virumo lydam i xo4emo vsim dopomogtu.
ja s vlasnogo dosvidy dyge sulno popeklas i ne odun ras. kapitalistu4ni vidnosunu povernylu moe svitospruünatta na 90 gradysiv :bz: ja nijak ne mogla srosymitu, wo tyt nixto dobra tobi ne bagae, a tilku dymayt jak tebe vukorustatu.
svu4aüno, mu 4ygunzi- i bydemo 4ygunzamu.
ale dosvid , jakuü mu Ukrainzi sburaemo po kraplunax sa granuzey dosvol,ut nam rosbydyvatu nawy Lyby Ukrainy, mu povunni srosymitu gluboko v dywi, wo mu ko3azkogo rody i ne damo sebe ponevolyvatu!!!!!! ://: smogemo sbodyvatu dergavy s dobrum sozialnum saxustom na kapitalistu4nux vidnosunax i bydemo gordutusa, wo mu ukrainzi. :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 вересня 2008, 22:16 |
|
|
Halyna kozlovska, так і буде, але з часом, поки кожен це не усвідомить... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 вересня 2008, 02:16 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ох не скоро у нас то буде , з нашим славним менталитетом - все бачити , все розуміти і ні хрена не робити, бо моя хата з краю... :(
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 вересня 2008, 17:02 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
Ох не скоро у нас то буде маю надію дочекатися того... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 вересня 2008, 20:11 |
|
|
Цитата: ехр пише :маю надію дочекатися того...
Ага , блаженні ті що мають надію... :b_:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 жовтня 2008, 17:01 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Привіт всім землякам та землячкам, коломиянам та коломиянкам!!!! ://: :k|: ://:
Оце вже довгий час як спостерігаю за життям цього форуму івсе хотілось зареєструватись, та як завжди то часу не було то ще якісь причини, а оце сьогодні вирішив вже не відкладати, і ось я тут.
Перш за все хочу попросити вибачення за те що ось так не втій темі представляюсь, але так як спеціальної теми не знайшов тому пишу тут.
Занаходжусь я в Італіі вже третій рік як студент, до цього били довгі 4 роки російського вояжу, 2 Москва і два Новосибірськ, також як студент, до дому повертатись збираюсь після закінчення навчанні що попланам повинно відбутись 29 червня 2009 року. Тому я вже з нетерпінням чикаю цього часу.
Дуже згідний з багатьма тими форумчанами які висловили свою думку відносно того що після повернення деякий час важко влізти в реалії місцевого значення тоб то економічний, ментальний та інший розвиток подій, який чомись відрізняється від того який ми собі думали зустріти. Я з періодичністю в 0,5 -1 рік на 2-3 тижня відвідував своїх батьків і помічав що Коломия змінюється на краще в усіх напрямках. Тому все залежить від кожного з нас, і від того що ми хочим бачити, шо є на справді і як ці дві речі спів-падають. Ой ну добре можливо для початку вистачить...
З.С. Я перший раз взагалі а форумі висловлюю свою думку, тому можливо щось буде не зрозумілим, надіюсь на вашу стриманість і коректність.... :oops:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 жовтня 2008, 17:18 |
|
|
Grindex ben venuto. Ти де , у якому боці Італії?
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 жовтня 2008, 17:43 |
|
|
Капітан
Grazie, provincia di Veneto, Padova..
я забув включити підписку, ше до кінця в настройках не розібрався...
зараз все і всім буде ясно....
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 04 жовтня 2008, 17:52 |
|
|
Не знайшов як зробити що б було видно інформацію під аватаром : тоб то щхо б крім дати реєстру і кількості повідомленнь відображалась інфа про місце розташування, хоч я і заповнив відповідні графи у профайлі.... :( :?:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |