|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yury
|
Додано: 18 березня 2008, 21:04 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Цитата: ©hiky® пише:
2 Yury - що саме зношується в фотоапараті?
В зеркалке затвор. Ресурс бюджетной 20-30 тысяч снимков. Более продвитой 100 тысяч, но у продвитой есть ещё много других преимуществ, но они могут быть для Вас и несущественными. Если Вы привыкли щёлкать на лево и на право, то можно довольно быстро выработать весь ресурс. Я за три года нащелкал 2200, а у нас на работе один человек тысячу за месяц.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 березня 2008, 21:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] Yury пише: у нас на работе один человек тысячу за месяц.[/QUOTE]
Ві н, що лягав спати тримаючи палець на спуску, ну кінь. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 18 березня 2008, 21:56 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
Ві н, що лягав спати тримаючи палець на спуску, ну кінь.
Те кто не нюхал пленку, а особенно широкую, тот и снимает за день по 200-500 кадров. Дитя цифры.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 березня 2008, 22:10 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Да,з плівкою таке собі дозволити було практично не реально , от і приходилося обдумувати кожен кадр. Плівка пішла - привичка лишилася.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 18 березня 2008, 23:02 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Цитата: Yury пише:
В зеркалке затвор. Ресурс бюджетной 20-30 тысяч снимков. Более продвитой 100 тысяч, но у продвитой есть ещё много других преимуществ, но они могут быть для Вас и несущественными. Если Вы привыкли щёлкать на лево и на право, то можно довольно быстро выработать весь ресурс. Я за три года нащелкал 2200, а у нас на работе один человек тысячу за месяц.
Тобто для тих хто багато "клацає" краще взяти якісний цифровик?
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 19 березня 2008, 00:09 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
Плівка пішла - привичка лишилася.
У вас есть радиостанция. Я начинал со Смены-8М, да ещё частенько у отца брал Москву-5 с широкой пленкой.
Цитата: ©hiky® пише:
Тобто для тих хто багато "клацає" краще взяти якісний цифровик?
ш не только для таких. Я несколько недель назад сменил Пентакс DS на К10. Как только взял в руку, сразу же почувствовал разницу. Лежит в руке как влитой. Практически все оперативные переключения на кнопках и рычагах. Можно менять все основные режимы, не входя в меню. Достаточно только взглянуть на аппарат, как сразу же видны все настройки аппарата. Если Вы знаете, что такое диафрагма, выдержка и глубина резкости, и как это все влияет на результат, то лучше раскошелится и взять аппарат подороже и функционально побогаче. "Мы не настолько богаты, чтобы покупать дешевые вещи"(С)
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 19 березня 2008, 00:42 |
|
|
хм..ну тоді варіант з дзеркалом для мене відпадає, я люблю фотографувати...хоча і шукаю якісь прикольні кадри, та наприклад на концертах мені б здалося робити багато фото, наприклад з останнього я привіз близько 80 фото, а з попереднього 120, тому давайте перейдем до обговорення цифровиків....
Цитата: yAnTar пише:
Подивіться в сторону Fuji 6500/9600
ви подивіться які цінові категорії, той шо викладав pent@gon коштує до 300 долярів, а той шо ви, иии...ну більше 450, давайте обговоримо шось в районі 360 доларів...
Цитата: Fujifilm S8000fd
в нього якраз така цінова категорія...але я сьогодні вже пробував, з зумом в нього недуже, при максимальному нічого невидно, я пробував на відстані близько 5ти метрів навести на упаковку від цигарок, та і шось з автофокусом в нього недуже :?
Ну так яка альтернатива цьому буде? доречі вони класно лежать в руці, тільки меню запутане трохи...
Ну собсно вот, на офіційному сайті, фотоапарати які тут згадувалися
FINEPIX S6500fd
FINEPIX S8000fd
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 19 березня 2008, 01:29 |
|
|
Цитата: ви подивіться які цінові категорії, той шо викладав pent@gon коштує до 300 долярів, а той шо ви, иии...ну більше 450, давайте обговоримо шось в районі 360 доларів...
Ну так, з ціною він трохи дорожчий.
Я недавно купував фотік, хотів брати або панаснік ФЗ-20, або Фудж 6500.
Хотів, щоб макро було непогане, переконали люди, взяв в результаті Canon Powershot A620 (зараз вже є новіші моделі, але хотів навпаки цю, з меншою кількістю мпікселів, бо матриця то в них всющи однакова).
Мені він обійшовся з акумами, зарядкою і картою памяті 2 Гб в 320 у.о.
При нормальному освітленні претензій жодних до фотіка нема, коли освітлення погане, фотки гірші - максимум робочі ІСО 200.
Деякі фотки з нього можна тут глянути
Знайомий взяв Фудж ф40 - це зовсім компакт, там ісо 400 робочі, може 800 з натяжкою.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 19 березня 2008, 02:15 |
|
|
опа, класні фото, особливо ті з макро зйомкою (якщо не помиляюся то воно так) доречі на тому сайті найшов багато корисних посилань на книжки і інший матеріал який допоможе фотографу-початківцю...
А що скажеш на рахунок FINEPIX S8000fd ?
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 19 березня 2008, 12:07 |
|
|
Цитата: оречі на тому сайті найшов багато корисних посилань на книжки і інший матеріал який допоможе фотографу-початківцю...
Розумно про фото - дуже корисна стаття.
Також багато статей тут є.
А книжок можна повно скачати по фотогрфії Тут
Цитата: А що скажеш на рахунок FINEPIX S8000fd ?
Не юзав її і не бачив, тут люди пишуть про неї, причому відгуки негативні у порівнянні з 6500. :(
1
2
3
4
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |