|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 08 лютого 2008, 02:43 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Яка глибокодумна текста. Самі зрозуміли, що сказали?
Я в принципі хотів би почути людей які сидять і рефрешать стати а не глибокодумних теоретиків :D
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 08 лютого 2008, 03:23 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Nightfly пише:
Яка глибокодумна текста.
Це быльше подыбно на Ваши пости. Хочете "стібатися" - стібайтеся з інших.
З Вами практично неможливо розмовляти. :(
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 08 лютого 2008, 13:22 |
|
|
Чомуж.. можливо. Особливо коли мені цікаво про Цитата: цікаво було б послухати форексистів передовиків бажано зі скрінами їхніх статів
або хочаб так
Цитата: бажано зі скрінами їхніх статів
а в фіналі я бачу шаблонні заготовки "троха часу", "трохи мозку". Вам не здається це дивним? В такому ж форматі я можу розповісти про корпускулярно-хвильовий дуалізм - на вивчення корпускулярно-хвильовий дуалізму потрібно трохи мозку і деякі затрати часу - так так...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 лютого 2008, 19:27 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
не критикуйте сильно пане Nightfly, це тільки моя думка. Заробити можна і в цьому може допомогти, якщо у вас є свій сайт. Багато хто так і заробляє, а саме: реклама, ссилки та ін. Крім того можназаробити і без сайтів - простим лохотроном - брати участь у всяких фінансових пірамідах(точніше бути оргнаізатором цього), є ще багато спосбів, але вони протизаконні і на це дійсно треба багато часу і терпіння.
|
 |
nightfly
|
Додано: 11 лютого 2008, 20:54 |
|
|
S.P.Y.
доведеться ще раз повторитись...
Цитата: в фіналі я бачу шаблонні заготовки "троха часу", "трохи мозку"
Цитата: на вивчення корпускулярно-хвильовий дуалізму потрібно трохи мозку і деякі затрати часу - так так...
Чому люди так люблять розкидатися стандартними шаблонізмами і штампами які вони десь колись чули, при чому не маючи стратегічної уяви про, що вони ведуть розмову?
Добре - приведу свою точку зору. Не потрібно дуже багато часу і ше чогось абстрактно-концептуального. Потрібно просто трішки подумати головою. Якщо дуже цікаво то в базовому варіанті часу взагалі не потрібно як такого. Тому в мене викликають евфимерну еманацію могили подібні штуки:
Цитата: на це дійсно треба багато часу і терпіння.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 11 лютого 2008, 21:11 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Дуже легко і дуже швидко не вийде заробити, тому що в неті сидить ціла купа народу, який теж не проти заробити легко грошенят.
Тому висновок такий, щоб заробити в неті гроші, потрібно вміти робити щось таке, що більшість не вміє.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 лютого 2008, 21:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
не буду з вами проводити дискусію - бо бачу що й так вас ні в чому не переконати. Краще промовчу...
|
 |
nightfly
|
Додано: 11 лютого 2008, 22:42 |
|
|
Wandering
Цитата: який теж не проти заробити легко грошенят.
не згоден, просто у одних є інтеллектуально/технічна база а у інших тільки убогі бажання.
S.P.Y.
мені цікаво на яку це тему ви збирались проводити дисскуссію, якщо володієте лише шаблонними відомостями щодо цих питань?
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 12 лютого 2008, 01:01 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Nightfly пише:
Wandering Цитата який теж не проти заробити легко грошенят.
не згоден, просто у одних є інтеллектуально/технічна база а у інших тільки убогі бажання.
Потрібно читати до кінця
Цитата: Wandering пише:
Тому висновок такий, щоб заробити в неті гроші, потрібно вміти робити щось таке, що більшість не вміє.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 12 лютого 2008, 01:11 |
|
|
хехе, я бачу ви вже за мною зіскучились? :)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |