|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 08 січня 2008, 05:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ми повинні підтримувати татар.
На сьогодні - це досить поважна політична сила в Криму. В любому випадку татари більше тяжіють до Києва, ніж до Москви, просто тому, що з Криму виселяла їх Москва.
Дуже зле, що силові акції по відношенню до татар, проводить міліція. Не секрет що основу правоохоронних органів в Криму складає російськомовне населення, котре не дуже позитивно відноситься до української державності. Так само відносяться і до татар, котрі - "понаехали тут". Але ж на шевронах тих міліціонерів написано "МВС. Україна". Очевидячки це справляє у татар відповідне враження по відношенню до такої "української влади".
Я думаю: треба поставити під суворий контроль акції МВС, пов"язані з застосуванням фізичної сили і спецзасобів. Ні в якому разі не міністра МВС Криму! Найкраще - під контроль Ю. Тимошенко.
В Криму, якщо не помиляюсь, повинен бути представник президента України. Чим він там займається? Може п"яний - спить в бур"янах?!
Інакше - Москва нам "наплодить автономій".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 08 січня 2008, 07:07 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: Yury пише:
Мне приятно, что не у всех вызывает изжогу мой русский. Вы не забудете русский, я украинский.
Абсолютно верно, я ЗА! :bi:
На сколько Россия вмешивается во внутренние дела Украины сказать трудно на самом деле. У нас СМш говорят одно у Вас другое. В общем плане существует такое понятие, чем слабее страна, тем больше других стран вмешиваются в её внутренние дела и наоборот. Делайте страну сильнее и ни кто не сможет вмешиваться. ш ещё, политикам очень удобно свои ошибки списывать на чьи то руки. У нас на американские, у Вас похоже на российские.
Снова верно,+ пиццот! :bi:
шнтернер на русскоязычных сайтах льёт грязь на Украину, на украиноязычных на Россию. Давайте начнем с этого форума и сделаем так, что бы не было грязи ни на Украину, ни на Россию. Критике - да. Грязи - нет. Обмену мнениями - да.Ось така моя думка.
А вот тут не получится я думаю. Здравомыслящие форумчане конечно есть, но на любое непохожее(нестандартное) мнение, на это форуме найдуться 2-3 грязеполивальщика, а жаль. :( Ни кто никого тут не агитирует, это глупо по меньшей мере, просто есть мнения, и их просто можно обсуждать, соглашаться с ними или нет. Тупо обсирать большого ума ненадо.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 08 січня 2008, 07:23 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
з Криму виселяла їх Москва.
з Криму виселял их Сталин, самоличной своей волей.
треба поставити під суворий контроль акції МВС, пов"язані з застосуванням фізичної сили і спецзасобів
А с самозахватом земель что делать? Пробовать их уговорить?
Москва нам "наплодить автономій"
Думаю поможет, полюбому, ибо почва есть.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 січня 2008, 08:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Цитата: Yo)!( пише:
з Криму виселял их Сталин, самоличной своей волей.
Правильно! При чому тут Москва?! Ніхто й не перечить... (одним словом: спросите у Сталина).
А с самозахватом земель что делать? Пробовать их уговорить?
Біда в тому, що вони (татари) утверджують, що то їх землі, будівлі, майно. І папери виставляють (советского образца).
Взагалі-то, - це не просте питання і за 5 хв. його не вирішиш.
Любі українські дії будуть сприйматись як антиросійські, або антитатарські. Третього нема...
(може спробувати "сталинскую методу"?)
Думаю поможет, полюбому, ибо почва есть.
"почва" не нині і не вчора наросла. На це пішов не один десяток років. Тому й вирішити сталінські "самоличные, волевые решения" вдасться не завтра і не післязавтра.
Росії варто би зайнятися своєю економікою, "ибо не все спокойно в датском королевстве"...
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 08 січня 2008, 08:32 |
|
|
2 yanychar.
Спасибі за конструктивну відповідь, мудру. А можна ще щоб без підколювань? :)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 січня 2008, 08:58 |
|
|
На сколько Россия вмешивается во внутренние дела Украины сказать трудно на самом деле. У нас СМш говорят одно у Вас другое. В общем плане существует такое понятие, чем слабее страна, тем больше других стран вмешиваются в её внутренние дела и наоборот. Делайте страну сильнее и ни кто не сможет вмешиваться. ш ещё, политикам очень удобно свои ошибки списывать на чьи то руки. У нас на американские, у Вас похоже на российские.
Як не крути, - змушений погодитись! Більшість заяв із Києва сприймаються в Росії як "рука дяди Сэма". Так само московські офіційні заяви сприймаються як пряма експансія. Нічого дивного в тому нема, бо люди (і там, і тут) вже наїлися того "офіціозу".
Колишнім республікам "нерушимого" буде потрібно як мінімум кілька десятків років, поки все "утрясеться".
Наприклад: в Західній Україні такі проблеми тягнулися не один вік. Однак, нині мало хто згадає польську адміністрацію, польську офіційну мову (кому нині прийде в голову - заявити польську мову - державною в Галичині?!). Де то все нині поділося?
На сьогодні для України найперше завдання - здобути самостійність. Самостійність - як у Фінляндії, Польщі (також "бывшие").
Всьому свій час...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 січня 2008, 09:07 |
|
|
2 yanychar.
Спасибі за конструктивну відповідь, мудру. А можна ще щоб без підколювань?
(то, напевно, мені - 2?)
Звичайно можна! В чому ж Ви побачили "підколюванння"?
|
|
 |
|
 |
strilets
|
Додано: 08 січня 2008, 13:13 |
|
|
Цитата: Yury: Мне приятно, , что не у всех вызывает изжогу мой русский. Вы не забудете русский, я украинский.
Сама по собі мова для простих людей є просто інструмент спілкування, і не може стріляти в живих людей, але....
для держави мова - це інтрумент підсилення своїх державницьких позицій (економічних, культурних), тому в мирний час, коли мовчать кулемети, мовлення не спить. Це просто і зрозуміло! ЗМІ у мирний час і є зброя!
так я до цього і ставлюся:
на рівні спілкування не звертаю уваги, якою мовою ви до мене звертаєтесь,
але на державному компромісів немає, тільки українська на Україні, а в росії - то не моє діло.
Ваші слова / У нас СМш говорят одно у Вас другое/ - тому підтвердження!
Цитата: //Yury: В общем плане существует такое понятие, чем слабее страна, тем больше других стран вмешиваются в её внутренние дела и наоборот.//
Це аксіома!
Є ще один аспект проблеми. МОРАЛЬНІСТЬ! Якщо ви хочете, щоб про вас були хорошої думки, то будете вести себе достойно, а якщо ні то і нічого ображатись, що хтось там вас не долюблює. Це і на людському рівні так , і не державному так само.
Безумовно Росія зараз сильніша, тому і дозволяє собі хамити на Тузлі! Польша також має мрії про частину України, але веде себе скромніше, і претензій до них - жодних.
А те що ви кажете:
//Я честно скажу, народ здесь не понял такой бурной (или болезненной, но это грубо) реакции. Эти случаи не делают чести ни вашим ни нашим. //
то це і є показник рівня моральної підготованості суспільства. Це говорить про те що суспільство не вимагає від влади об’єктивної інформації у російських ЗМІ. Народ все влаштовує і так. Як завжди маленька купка дисидентів відстоює чесні правила гри у суспільстві.
В 2004 у нас бунт піднявся через те що рівень брехні у державі зашкалив через рівень абсурдного, і зараз у нас з цим все нормально. Журналісти можуть говорити правду.
Так і вам потрібно вимагати чесних правил гри у державі, якщо ви патріоти!
Я сподіваюсь, що ви будете сприймати мої слова як критику, а не бруд!
Я не дозволяв собі образливих назв.
://:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 січня 2008, 14:32 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
нині мало хто згадає... польську офіційну мову :D а скільки польських слів залишилося в нашому діалекті?.. :cl:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 08 січня 2008, 15:40 |
|
|
На сколько Россия вмешивается во внутренние дела Украины сказать трудно на самом деле. У нас СМш говорят одно у Вас другое. В общем плане существует такое понятие, чем слабее страна, тем больше других стран вмешиваются в её внутренние дела и наоборот.
Але це стосується не тільки України. А Грузія,а Естонія, а Молдова, Білорусія, та й навіть Польща. Я вже не кажу про середню Азію, бо Путін її вже з"ів з патрохами, і там це вважається нормою. То це вже не питання слабкості держави. Яке право має Росія втручатися так чи їнакше в життя іншої держави?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |