|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 грудня 2012, 01:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: я дико перепрошус. а шо ми вибираємо тотих депутатів аби вони нам дах латали? ... Бігме, у мене є ліпший варіант!  Мустафа і його "биргада таджиков" зробит усьо - як книжка пише!!! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 04 грудня 2012, 18:11 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
На тему захисту рідної мови. Прошу вибачення за присутню ненормативну лексику. Людям без почуття гумору не переглядати.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 грудня 2012, 00:55 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
exp
|
Додано: 13 грудня 2012, 11:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Депутат Європейського парламенту Крістіан Вігенін зареєстрував поправку до проекту резолюції щодо ситуації в Україні, згідно якої демократичні сили не повинні співпрацювати з ВО "Свобода".
УНІАН уточнює, що це була єдина поправка до тексту проекту, а даний депутат належить до групи Прогресивного Альянсу соціалістів та демократів (Болгарія).
"(Європарламент) стурбований зростанням націоналістичних настроїв в Україні, висловленим у підтримці партії "Свобода", яка, в результаті, є однією із двох нових партій, що увійшли до Верховної Ради. Нагадує, що расистські, антисемітські та ксенофобські погляди суперечать фундаментальним цінностям та принципам ЄС. Таким чином, закликає продемократичні партії у Верховній Раді не взаємодіяти, не підтримувати і не формувати коаліцій з цією партією", - йдеться у поправці.
Нагадаємо, що В ізраїльському МЗС заявили, що антисемітські висловлювання "Свободи" для них неприйнятні.
В кінці листопада свободівець Ігор Мірошниченко написав на своїй сторінці, що голлівудська акторка Міла Куніс, яка народилась в Чернівцях, не має відношення до України: "Вона не українка, а жидівка за походженням. Цим пишається, і зірка Давида їй в руки. Тільки от про країну, в якій народилася – ні пари з вуст і жодного позитиву. Тому вважати її своєю – язик не повертається. Хай любить собі Гамерику та Ізраїль, і не треба її ліпити до України", - написав депутат.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 грудня 2012, 18:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: Цитата: Депутат Європейського парламенту Крістіан Вігенін зареєстрував поправку до проекту резолюції щодо ситуації в Україні, згідно якої демократичні сили не повинні співпрацювати з ВО "Свобода".
УНІАН уточнює, що це була єдина поправка до тексту проекту... Це не все!!!  "Перед голосуванням депутат Європарламенту від групи народних партій Міхаель Галер пропонував також усну поправку, яка мала б містити заклик до відмови від співпраці також з Комуністичною партією, однак понад 40 депутатів висловились проти цієї усної поправки." Європарламент закликав демократичні партії України не співпрацювати зі «Свободою»То й не дивно. Всілякі "соціялісти"-"комуністи"-"онаністи" та всі решта "жидісти" - як завди в своєму репертуарі... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 29 грудня 2012, 15:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 січня 2013, 11:06 |
|
|
Цитата: Івано-франківського журналіста будуть судити за оприлюднення інформації про судимість "регіонала"
У середу в Івано-Франківську відбудеться засідання суду, де розглядатиметься позов проти журналіста Русалан Коцаби щодо факту розповсюдження ним інформації про судимість місцевого чиновника.
Про це повідомляє "Версії".
Позивається з заявою про захист честі, гідності і ділової репутації до журналіста депутат від Партії регіонів з Косівщини, полковник податкової міліції Василь Строїч.
"Після отримання певних документів, джерело походження яких, згідно норм чинного законодавства, я не збираюся розголошувати, вияснив, що керівник підрозділу внутрішньої безпеки насправді є перевертнем у погонах. І довів це відповідними сканами документів, які розмістив у мережі інтернету", - написав журналіст.
Журналіст наполягає, що Строїч підробив трудову книжку та військовий квиток записом про службу в армії, що було доведено судом першої інстанції.
Натомість "регіонал" Строїч подав позов проти журналіста Коцаби. Джерелону що ж . зачекаємо результату. ось тут сайт цего журналіста.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 березня 2013, 13:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: ну що ж . зачекаємо результату. ось тут сайт цего журналіста. І чим закінчилось? Сильно пострадав "журналіст"? 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 11 березня 2013, 13:41 |
|
|
SPY написав: І чим закінчилось? гугль каже шо нічим. Цитата: Суд вирішив відмовити полковнику Строїчу у позовній заяві проти журналіста Коцаби
В Івано-Франківському міському суді завершився суд над журналістом Русланом Коцабою.
Нагадаємо, позивається депутат від Партії регіонів з Косівщини, полковник податкової міліції Василь Строїч до журналіста Руслана Коцаби щодо факту розповсюдження ним у інтернет-мережі конфіденційної інформації про його колишню судимість за статтею 194 ККУ.
Як передає кореспондент "Фіртки" із залу суду, суддя зачитав позовну заяву. Суть: за інтернет адресою "youtube(!)" викладено інформацію про вирок над Строїчем 1999 року. Строїч у заяві посилається на апеляційний суд, який частково скасував судимість з посиланням на амністію і термін давності. При цьому сам факт злочину позивач не заперечує, але вимагає від журналіста спростування і публічного вибачення. Журналіст Руслан Коцаба стверджує, що підроблені документи Строїча і далі використовуються в податковій.
Відповідь захисту: апеляційний суд не скасував факту злочину, а тому публікація рішення суду не може порушувати нічиїх прав.
Присутній у залі суду громадський журналіст Олексій Тяжкий повідомляє, що давши згоду на амністію Строїч підтвердив факт злочину і не захотів доводити свою невинуватість.
Для вироку у справі "Полковний Строїч - журналіст Коцаба" суд оголосив перерву на півгодини.
Перерва завершилась. Суд вирішив відмовити у позовній заяві полковнику податкової Строїчу.
31.01.2013 11:55 Фirtka.if.ua
|
|
 |
|
 |
Крокодилович
|
Додано: 12 березня 2013, 03:17 |
|
Прізвище, Ім’я: Галичина
|
Привіт!Я новачок на форумі.Колись почитував час-від-часу,під якісь політичні події. Можливо когось зацікавить така інформація... http://statistika.in.ua/vybory2012/rezultati-po-mistah З*ясувалось,що по місту найбільшу кількість взяло ВО Свобода.Це для мене була новина.Бо я думав-таки,що ВО Батьківщина. А взагалі десь можна переглянути результати по місту? Підкажіть,хто знає де. Ось цікава програма з Донієм на ZІКу. http://tv.zik.ua/project/index/30/3811
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |