Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 116 з 139 [ 1387 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 139  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Про політику
 Повідомлення Додано: 03 грудня 2012, 01:16 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
VohaBit написав:
я дико перепрошус. а шо ми вибираємо тотих депутатів аби вони нам дах латали?
...

Бігме, у мене є ліпший варіант!

Зображення

Мустафа і його "биргада таджиков" зробит усьо - як книжка пише!!! Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 04 грудня 2012, 18:11 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
На тему захисту рідної мови.

Прошу вибачення за присутню ненормативну лексику.
Людям без почуття гумору не переглядати.
Формат відео : youtube.com

Догори 
 Повідомлення Додано: 05 грудня 2012, 00:55 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2012, 11:45 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Депутат Європейського парламенту Крістіан Вігенін зареєстрував поправку до проекту резолюції щодо ситуації в Україні, згідно якої демократичні сили не повинні співпрацювати з ВО "Свобода".

УНІАН уточнює, що це була єдина поправка до тексту проекту, а даний депутат належить до групи Прогресивного Альянсу соціалістів та демократів (Болгарія).

"(Європарламент) стурбований зростанням націоналістичних настроїв в Україні, висловленим у підтримці партії "Свобода", яка, в результаті, є однією із двох нових партій, що увійшли до Верховної Ради. Нагадує, що расистські, антисемітські та ксенофобські погляди суперечать фундаментальним цінностям та принципам ЄС. Таким чином, закликає продемократичні партії у Верховній Раді не взаємодіяти, не підтримувати і не формувати коаліцій з цією партією", - йдеться у поправці.

Нагадаємо, що В ізраїльському МЗС заявили, що антисемітські висловлювання "Свободи" для них неприйнятні.

В кінці листопада свободівець Ігор Мірошниченко написав на своїй сторінці, що голлівудська акторка Міла Куніс, яка народилась в Чернівцях, не має відношення до України: "Вона не українка, а жидівка за походженням. Цим пишається, і зірка Давида їй в руки. Тільки от про країну, в якій народилася – ні пари з вуст і жодного позитиву. Тому вважати її своєю – язик не повертається. Хай любить собі Гамерику та Ізраїль, і не треба її ліпити до України", - написав депутат.

Догори 
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2012, 18:52 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
exp написав:
Цитата:
Депутат Європейського парламенту Крістіан Вігенін зареєстрував поправку до проекту резолюції щодо ситуації в Україні, згідно якої демократичні сили не повинні співпрацювати з ВО "Свобода".

УНІАН уточнює, що це була єдина поправка до тексту проекту...

Це не все!!! Зображення

"Перед голосуванням депутат Європарламенту від групи народних партій Міхаель Галер пропонував також усну поправку, яка мала б містити заклик до відмови від співпраці також з Комуністичною партією, однак понад 40 депутатів висловились проти цієї усної поправки."
Європарламент закликав демократичні партії України не співпрацювати зі «Свободою»

То й не дивно. Всілякі "соціялісти"-"комуністи"-"онаністи" та всі решта "жидісти" - як завди в своєму репертуарі... :pardon:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 грудня 2012, 15:15 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Формат відео : youtube.com

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 23 січня 2013, 11:06 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Цитата:
Івано-франківського журналіста будуть судити за оприлюднення інформації про судимість "регіонала"

У середу в Івано-Франківську відбудеться засідання суду, де розглядатиметься позов проти журналіста Русалан Коцаби щодо факту розповсюдження ним інформації про судимість місцевого чиновника.

Про це повідомляє "Версії".

Позивається з заявою про захист честі, гідності і ділової репутації до журналіста депутат від Партії регіонів з Косівщини, полковник податкової міліції Василь Строїч.

"Після отримання певних документів, джерело походження яких, згідно норм чинного законодавства, я не збираюся розголошувати, вияснив, що керівник підрозділу внутрішньої безпеки насправді є перевертнем у погонах. І довів це відповідними сканами документів, які розмістив у мережі інтернету", - написав журналіст.

Журналіст наполягає, що Строїч підробив трудову книжку та військовий квиток записом про службу в армії, що було доведено судом першої інстанції.

Натомість "регіонал" Строїч подав позов проти журналіста Коцаби.

Джерело

ну що ж . зачекаємо результату. :boss:

ось тут сайт цего журналіста.

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 березня 2013, 13:31 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
VohaBit написав:
ну що ж . зачекаємо результату. :boss:

ось тут сайт цего журналіста.

І чим закінчилось? Сильно пострадав "журналіст"? :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 11 березня 2013, 13:41 
Офлайн

Повідомлення: 1039
SPY написав:
І чим закінчилось?

гугль каже шо нічим.

Цитата:
Суд вирішив відмовити полковнику Строїчу у позовній заяві проти журналіста Коцаби

В Івано-Франківському міському суді завершився суд над журналістом Русланом Коцабою.

Нагадаємо, позивається депутат від Партії регіонів з Косівщини, полковник податкової міліції Василь Строїч до журналіста Руслана Коцаби щодо факту розповсюдження ним у інтернет-мережі конфіденційної інформації про його колишню судимість за статтею 194 ККУ.

Як передає кореспондент "Фіртки" із залу суду, суддя зачитав позовну заяву. Суть: за інтернет адресою "youtube(!)" викладено інформацію про вирок над Строїчем 1999 року. Строїч у заяві посилається на апеляційний суд, який частково скасував судимість з посиланням на амністію і термін давності. При цьому сам факт злочину позивач не заперечує, але вимагає від журналіста спростування і публічного вибачення. Журналіст Руслан Коцаба стверджує, що підроблені документи Строїча і далі використовуються в податковій.

Відповідь захисту: апеляційний суд не скасував факту злочину, а тому публікація рішення суду не може порушувати нічиїх прав.

Присутній у залі суду громадський журналіст Олексій Тяжкий повідомляє, що давши згоду на амністію Строїч підтвердив факт злочину і не захотів доводити свою невинуватість.

Для вироку у справі "Полковний Строїч - журналіст Коцаба" суд оголосив перерву на півгодини.

Перерва завершилась. Суд вирішив відмовити у позовній заяві полковнику податкової Строїчу.

31.01.2013 11:55

Фirtka.if.ua

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 березня 2013, 03:17 
Офлайн

Повідомлення: 66
Прізвище, Ім’я: Галичина
Привіт!Я новачок на форумі.Колись почитував час-від-часу,під якісь політичні події.
Можливо когось зацікавить така інформація...
http://statistika.in.ua/vybory2012/rezultati-po-mistah
З*ясувалось,що по місту найбільшу кількість взяло ВО Свобода.Це для мене була новина.Бо я думав-таки,що ВО Батьківщина.
А взагалі десь можна переглянути результати по місту? Підкажіть,хто знає де.
Ось цікава програма з Донієм на ZІКу.
http://tv.zik.ua/project/index/30/3811

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 116 з 139 [ 1387 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 139  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення