|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 18 серпня 2016, 11:14 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
 Ета расєя.... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 19 серпня 2016, 11:56 |
|
|
Альо прачечная... Цитата: "Постояльцы монастыря ограбили пьяного пенсионера у Культурного центра ФСБ". В этой новости вся Россия: менты, воры, попы, старики, культура", — говорится в Twitter Сталингулаг.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2016, 10:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 серпня 2016, 12:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 серпня 2016, 22:17 |
|
|
ще одного розіп'яли!!! НІЗАБУДІМ! НІПРАСТІМ!!! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 серпня 2016, 19:19 |
|
|
тримайте мене четверо!.. Поразительной мощи российского оружия найдено объяснение. По крайней мере, так считает портал Inquisitr. Ссылаясь на видных конспирологов, издание пишет, что Москва получает технологии от пришельцев.
Якобы с их помощью она вывела из строя оборудование эсминца USS Donald Cook, тем самым нанеся душевную травму американским командирам, а теперь угрожает США в Сирии.
Ряд американских конспирологов выступил с поразительной теорией, пишет Inquisitr. На их взгляд, Вооружённые силы РФ используют в Сирии продвинутые системы вооружения, разработанные благодаря тайному технологическому договору Москвы с внеземными цивилизациями.Москва получает новейшее оружие от инопланетян, США бессильны
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2016, 19:54 |
|
|
ДАЙО-О-О-Ш!!!5 вересня на самій головній площі "нашей вєлікай родіни" відбулася подія: було приготовлено 20 тонн грецького салату, який волонтери засипали в кузов самоскида, а потім, три молодих чоловіки, обмотаних целофаном, лопатами складали салат у відра, які спускали вниз і роздавали всім бажаючим. Правда, тут сталося непередбачене: салат дістався тільки першим трьом десяткам бажаючих, а потім почалася тиснява, в результаті якої глядачі знесли огорожу, розхапали порожні контейнери для їжі і, не дочекавшись порції, забрали додому скатертини, приклеєні до столів скотчем!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 09 вересня 2016, 08:37 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 09 вересня 2016, 20:06 |
|
|
Старший_брат написав: Як писали там, в коментах, найбільше з того всього тішиться баяніст, він, відав, не дуже хоче замуж за путіна, але нічого не зробиш - доведеться... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 вересня 2016, 16:29 |
|
|
myrko написав: Старший_брат написав: І високе мистецтво...
Як писали там, в коментах... Бігме, вуйко хоче повіситись!..  
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |