|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 16 січня 2016, 02:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 січня 2016, 06:40 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 січня 2016, 18:43 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 січня 2016, 23:03 |
|
|
Adele - Rolling in the deep. Національний академічний оркестр народних інструментів України без гармошок-балалайок! перевірено особисто!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 30 січня 2016, 00:45 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: без гармошок-балалайок! Змушений розчарувати, є там і друшлаки, і баяни  . Хай він буде хоч і тріжди академічний, але з українською народністю там немає нічого спільного. Це одна з тих багаточислених кантор "піськи і пляшки" - спадщина совка, лиш раніще вони лабали шось на зразок "Ой у полі бик усрався", чи "Партія наш рулєвой", а тепер от, в духє врємєні, за Адель взялися.  Виконання цілком відповідає духовноскрєпному: "В умелых руках и х@й балалайка".
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 січня 2016, 13:26 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Adele - Rolling in the deep. Національний академічний оркестр народних інструментів України А траплялись випадки виконання Королівським національним стратфорд-на-ейвонським орекстром чи Нью-Йоркським академічним філармонічним і ще тричі-ічним муніципальним оркестром справжніх шлягерів Заслужених та Народних виконавців України?)) Carol of the Bells Леонтовича не пропонувати)) щоб не порушувати правила теми:
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 лютого 2016, 04:54 |
|
|
Вам ніяк не вгодиш!.. Ну, тут вже гарантовано нема ні гармошок, ні балалайок!!!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 лютого 2016, 14:26 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Вам ніяк не вгодиш!.. Так, нам вгодити важко  . Але тут не про те, просто, як кажут твої соґражданє: кесарю - кесарєво, слєсарю - слєсарєво. Йдеться не про балалайки, а про те, що комуняцькожидівська система завжди старалася підмінити сакральний зміст народного (і не тільки) музикування простою кабацькою лабою. В Росії це майже вдалося (потуги окремих ентузіастів нічого крім співчуття не викликають), та й на Україні в більшості теж, але не всюди. Пам'ятаєте гуцульську легенду  про те, що десь високо в Карпатах є ще крамниця, в якій не продають цукерки "Рошен" - це речі з тієї ж серії. Чи, кажучи простіше: ніколи не задумувалися над тим, чому виступ дійсно народних косівських, чи скажімо, мишинських колективів простим, незаанґажованим слухачем сприймаються на ура, а виступи "академічєских піськи й пляшки" колективів загалом нічого крім нудьги не викликають? А щоб лабати "варонєжскій централ", чи фляцкати курвам по задницях, повірте, великого таланту не треба... Ну і аби дійсно, таки вже чисто злосно, не порушувати хіпстерські правила цієї теми, придумані поколінням фацебука, і відкинути антисемітські обвинувачення (  у Джіммі Пейджа національність на морді ліца написана  ) тра би запостити, шо ж там у мене в колонках... Коли в 2005-му вдалося зібрати до купи, правда лиш на 20 хвилин, частозгадуваний тут Pink Floyd, продюсери загорілися бажанням організувати концерт і іншої найхаризматичної легенди 70-тих. Вдалося це в 2007-му (тепер уже повноцінний двохгодиновий концерт), проблему з небожчиком бубністим вирішили елегантно, чисто по сімейному - за барабани сів його син. 70-ти-річні дідиска маслают так, що декотрим молодим до них, як до Києва раком. Правда, у мене, "в колонках" звук в DTS форматі, що (а ще як додати троха сусідозбуджуючого волюму) справляє зовсім инче враження, ніж ютюбовський компресований звук, через двоватні моніторові динаміки.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 лютого 2016, 23:48 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 лютого 2016, 19:04 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |