|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| yanychar | 

|   Додано:  17 травня 2015, 09:52  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| Львів, ранок: "Дайте мені газету "Експрес" і руского младєнца." _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  10 червня 2015, 22:31  |  |  
 | 

| Ги!.. Знай наших!!! Івано-Франківська область єдина в країні область в якій не залишилось жодного села чи міста з комуністичною назвою. _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  10 червня 2015, 23:19  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| тепер так , але на вскидку прийшло на ум Жовтень ... тепер Тязів.. та і Станіслав чуть у сталінськ прикарпатський не перехристили....ше кременці.. Татарів тепер.. _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  18 липня 2015, 18:19  |  |  
 | 

| "У Львові прапори ЄС замінили прапорами «Правого сектора». Мітингувальники принесли плакати: «Порошенко зрадив свій народ», «Вистачить годувати злодіїв у Києві», «Особливий статус Галичини — реальну автономію Львівської області», «Податки на потреби Львівської області» та ін.
 «В умовах, коли оголошена конституційна реформа, жителі Галичини не хочуть бути громадянами другого сорту у власній країні. Гроші, по праву належать працівникам і пенсіонерам нашого регіону, осідають в кишенях злодійкуватих київських чиновників, тому ми вимагаємо реальної автономії для Львівської області в рамках процесу конституційної реформи»
   "За день до акції "автономістів", львівське відділення Правого Сектору випустило заяву, в якій сказано: "Правий сектор Львівщини" закликає СБУ та МВС не допустити проявів сепаратизму в Україні та у Львові зокрема. Хочемо нагадати, що на Донбасі все починалося також під виглядом "Мирних акцій протесту", які були зрежисовані кремлівськими пропагандистами і переросли у війну. Якщо не зупинити подібні прояви вже зараз, то завтра може бути запізно. У разі бездіяльності СБУ та МВС ми залишаємо за собою право самостійно боротися з усіма проявами сепаратизму в Західній Україні". Активісти Правого Сектору намагалися перешкоджати проведенню акції, однак, так як основний актив ПС зараз перебуває в Мукачевому, "автономістам" вдалося провести свій захід."активісти у Львові вимагали особливого статусу для Галичини

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  20 серпня 2015, 12:30  |  |  
 | 

| Певно, всі вже знають про вчорашні події у Києві біля Гідропарку  . А оце вчорашні події у Львові. Кілька фанатів польської "Леґії" вчора заблукали у Львові і вирішили що це Польща, про що заявили на повний голос.  На щастя, поруч опинилися фанати львівських "Карпат" і ввічливо пояснили польським туристам, що їх підручник з географії застарів на дуже багато років. Польські туристи відразу ж подякували гостинних українців і поспішили геть.  Чекаємо продовження цього захоплюючого заходу сьогодні, коли в Києві пройде матч "Леґія" - "Зоря". Запасаємося попкорном і продовжуємо спостерігати за кумедними пригодами невдалих польських туристів, а також бажаємо удачі київським ультрас і доброго полювання._________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  21 вересня 2015, 01:48  |  |  
 | 

| Вчора у Львові.  Е-е-ех! Мені би так років зо 20-30 тому назад!.. Та я би ще й не так дівок з автобусу тягав!!!_________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  25 грудня 2015, 00:26  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  01 січня 2016, 03:40  |  |  
 | 

| Як  нинька пишут у всій мережі - "Забірай сєбє на стєну!" _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  23 січня 2016, 02:53  |  |  
 | 

| _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  04 лютого 2016, 16:06  |  |  
 | 

|  На жаль, під час режиму Порошенка-Яценюка в тюрмах по всій Україні сидить понад 800 патріотів, які не хотіли підпорядковуватися нинішній владі, які сказали "Ні!" продажній системі. Тому, 7 лютого 2016 року у місті Львові відбудеться мирна попереджувальна акція протесту на підтримку політв'язнів. На акції будуть організації із західних областей України, такі як Спілка учасників бойових дій в АТО "Побратими України", ГО "Карпатська Січ" та її військовий підрозділ, "Донбас", Цивільний Корпус "Азов", Добровольчий Український Корпус "Правий сектор", Військово-патріотичний Клуб "Айдар" та Кіборги.
 Протест відбудеться 7.02 о 14 годині біля пам'ятника Шевченку.

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |