|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2015, 15:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 вересня 2015, 15:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 жовтня 2015, 10:38 |
|
|
Просто він любит шоколадки!..  А вам шкода?!!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 жовтня 2015, 16:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Просто він любит шоколадки!..  А вам шкода?!! о, ти цисе де надибав ? 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 жовтня 2015, 05:27 |
|
|
Капітан написав: о, ти цисе де надибав ?  ... та я уже й не найду! а шо, колєґу там уздрів?!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 листопада 2015, 00:29 |
|
|
Дівчина, яка героїчно витягувала поранених з-під куль снайперів на Інститутській, виявилась медсестрою з Львівщини У соцмережах впізнали дівчину, яка героїчно витягувала поранених з-під куль снайперів на Інститутській. Це фото вже більше місяця ходить фейсбуком, людей закликали допомогти знайти дівчину, яка без жодної захисної амуніції витягувала поранених на вул. Інститутській. «Ось «Найсміливіша жінка планети», та, котра на відео з обстрілу повзла без каски за пораненим! І їх, таких, там було багато. І про них ніхто ніде не пише, і нічого їм не вручає.... . Ну що ж можем додати - ЗНАЙШЛИ: Вона медсестра, працює в Буській ЦРЛ. м.Буськ, Львівська обл. Звати її Матвіїв Марія Анатоліївна (ЦЬОХ). ЧЕСТЬ І СЛАВА ЦІЙ ЖІНЦІ», - написала Вікторія Павлюк з Чернівців. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 листопада 2015, 11:09 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 листопада 2015, 11:45 |
|
|
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 листопада 2015, 12:18 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Старший_брат написав: obozrevatel.com Це всьо дуже файно, лиш ті ідійоти-журналюги на й би вікіпедію відкрили, перш ніж писати свої геніальні оборзєванія; Let It Be написав не лєнін Lennon, а McCartney. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 17 листопада 2015, 10:01 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
myrko написав: Старший_брат написав: obozrevatel.com Це всьо дуже файно, лиш ті ідійоти-журналюги на й би вікіпедію відкрили, перш ніж писати свої геніальні оборзєванія; Let It Be написав не лєнін Lennon, а McCartney.  Я тово і не читав... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |