|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Олесь Вахній
|
Додано: 24 вересня 2015, 15:29 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Чесне слово, так тяжко пояснювати здеється зрозуміле. Мені не приємно,і навіть образливо, що хач Авакян. який ще вчора носив георгіївську стрічку, сьогодні арештовує українців. Не приємно і образливою\. Мені образливо, що в крісло голови ВР всівся жид, нащадок корчмарів, і з порушенням всих передбачених вимог і норм, наказує арештувати українця Мосійчука. мені не приємно, що гамарджобік Саакашвілі тягне в Україну дебілкувату кацапку Гайдар. ще вчора вона раділа що Крим окуповують. а сьогодні вона виявляється краще нас знає що нам потрібно. Та ні, панове. мене цей бидлам не влаштовує
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 вересня 2015, 19:10 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ви хочете сказати, що якби то були які-небудь Аваненко-Гройсманюк-Гайдарій-Сакашнюк, то Вам було би багато приємніше?!.. От лиш один приклад на прізвище Бойко. Бігме, Бойко (Бойчук, Бойків, Бойченко, Боєчко) — в Україні те ж саме, що на расєях Іванов-Пєтров! №1. Бойко Богдан Федорович — голова «Народного руху України за єдність», народний депутат України 1-го скликання. №2. Бойко Юрій Анатолійович — український олігарх, політик, народний депутат України. Бойко — і один, і другий!.. То в чім же різниця?! А може різниця в національності?!.. Гоголів в Україні й сьогодні проживає, певно, не одна сотня! Цілком згоден - "вєлікій рускій пісатєль". Але яким дідьком і навіщо його чомусь називать українським письменником?!.. Бо він писав шароварні псевдо-козацькі байки про "вєлікава бЄлава царя"?!! Однак, спробуйте знайти, бодай, кілька слів написаних українською... Я вже тут якось наводив описання подібних "укрАінцев": Наш "землячок" Якраз навпаки!Нє-е-е-е, панове!  Ні українське прізвище, ні українське походження аж ніяк не гріє неньку-Україну!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 25 вересня 2015, 10:50 |
|
|
Є зрадники, а є чужинці. Одні погані, але наші, і ми з ними мусимо розбиратись, а інші взагалі паразити. Їм на все і на всих плювати
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2015, 02:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Олесь Вахній написав: Є зрадники, а є чужинці. Одні погані, але наші, і ми з ними мусимо розбиратись, а інші взагалі паразити. Їм на все і на всих плювати Пане Олесю, питання, та би мовити, стосуються Вас особисто. А тому вважайте їх риторичними. Як не маєте бажання — не відповідайте /я ж ітак все розумію! /... В житті Вам приходилось перебувати і під слідством, і під судом, і ... всяко бувало... Ану, скажіть-но, чи дуже Вас нині хвилює хто були всі оті слідчі, працівники прокуратури, міліції, суду, кримінально-виконавчої системи і т.п., — "зрадниками" або "чужинцями"?!.. Як Ви собі гадаєте — з котрими треба "розбиратись", а котрі з них — "взагалі паразити"?!.. І на останок: чи у цьому світі є /чи взагалі може бути?!!!/ остаточна відповідь на такі питання?.. 
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 27 вересня 2015, 21:05 |
|
|
Різні люди траплялись. Коли нібито свій (співплемінник) завдає біль - це більш ніж неприємно. Але це дійсно паразити, зрадники просто тупі і обмежені ісоти. Чеснота національної солідарності їм не знайома. Тому і ставлення до них відповідне. Але повірте, траплялись і в тій системі люди при пам`яті. Один з них, навіть приїздив в суд (вже після звільнення) брати мене на поруки.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2015, 01:43 |
|
|
Олесь Вахній написав: Різні люди траплялись. Коли нібито свій (співплемінник) завдає біль - це більш ніж неприємно. Але це дійсно паразити, зрадники просто тупі і обмежені ісоти. Чеснота національної солідарності їм не знайома. Тому і ставлення до них відповідне. Цікаво, як Ви їх вирізняєте?!.. По прізвищах?!! Та же, очевидно, що Петренко(ук)-Сидоренко(ук) - то, явно, мали би бути якісь НАШІ!!! А як же інакше?!.. Олесь Вахній написав: Але повірте, траплялись і в тій системі люди при пам`яті. Один з них, навіть приїздив в суд (вже після звільнення) брати мене на поруки. Бігме! Точно! То мав бути якийсь Іваненко (Іванчук, ІванОчко, ІвАнів, ІванІй) 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 вересня 2015, 03:27 |
|
|
Пане Олесю, просьба , відкрийте приват! Отут: ____________________ 
Востаннє редагувалось yanychar в 28 вересня 2015, 10:53, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2015, 10:50 |
|
|
Якщо система вчепться, буде дуже тяжко.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 жовтня 2015, 12:30 |
|
|
Вахтанг Кікабідзе порадував киян вуличним виступом. Радянський і грузинський актор і співак Вахтанг Кікабідзе виступив з вуличними музикантами на станції метро "Площа Льва Толстого" в Києві. Кікабідзе співав у формі капітана літака, на підтанцьовці були дівчата у формі стюардес. Навколо найбільш відомого грузина зібралися кілька десятків глядачів, які тепло реагували на зірковий вуличний концерт. Виступ Кікабідзе супроводжувалося запальними грузинськими танцями. Нагадаємо, Кікабідзе підтримав Україну і зізнався, що пішов би сам воювати в зону АТО.
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 15 жовтня 2015, 01:16 |
|
|
В часи Савєцького Саюзу, цей грузин знімався в комуністичних пропагандивних фільмах ("ТАСС уполномочен заявить") й інша гадось. Себто, він нищив душі. Прозрів на старість? Буває. Але для чого кацапською мовою в Києві співати?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |