|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 13 вересня 2015, 13:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ади-и-и! На тобі!.. Опрос: население ДНР не поддерживает ополченцев и РоссиюСамо собою, важливі навіть не результати цього "апрОса", а сам той факт, що саме зараз він публікується на сторінках російських видань. А як інакше пояснити расєйським громадянам, що "ета нє ми іх бросілі, - ета ані самі нє захатєлі!". "Считаете ли вы себя патриотом России". Оказалось, что в среднем по ДНР набирается лишь 10% патриотов России. Больше всего их в городе Кировское - 19%, там рост за последнее время пророссийских настроений составил 8%. А вот в том же Иловайске патриотами России считают себя 11%, в Дебальцево - 12%."
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 вересня 2015, 20:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 жовтня 2015, 13:57 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 жовтня 2015, 10:18 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 жовтня 2015, 19:01 |
|
|
О як!  В расєйській ґосдурі заявили, що винен у катастрофі малайзійського "Боїнга" в Донецькій області "не той, хто збив", а Україна.  Завкафедрой международного права МГИМО Александр Вылегжанин: ""Упоминалось о трибунале по катастрофе малазийского "Боинга", который пытается Украина сегодня организовать. Очевидно, и на это нужно уже сегодня готовить некоторый контрдокумент. Мы считаем, норма международного воздушного права, потому что с точки зрения стандартов ИКАО ответственность за крушение самолета несет не тот, кто сбил, а несёт государство, которое осуществляло проводку этого самолёта. ... чтобы показать, что ответсвенность за эту катастрофу не зависимо кто сбил этот малазийский "Боинг" лежит конкретно на территориальном на тот период суверене, который представлен в ИКАО. Донбасс точно в ИКАО не представлен."В Госдуме России заявили, что виноват в катастрофе малайзийского "Боинга " в Донецкой области "не тот, кто сбил", а УкраинаОтакої!!! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 жовтня 2015, 11:35 |
|
|
Не жарт і не прикол!!!  Власне... все, що треба знати про "масковскую власть"...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 листопада 2015, 15:54 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 листопада 2015, 08:05 |
|
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 29 листопада 2015, 22:08 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: В городе Сысерть под Екатеринбургом военный вертолет при низком полете лишился двери и оборвал линии электропередач. це все мабуть було так. бухий в жопу рузьге ахфіцер , надивившись піндоських бойовиків , з криком на х***я здєсь єта дверь , виніс двері ногою. а може він упрів і хотів провітритися. правду нам не скажут, а цікаво. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 листопада 2015, 18:26 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |