|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Олесь Вахній
|
Додано: 11 вересня 2015, 19:39 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Я не кажу що "свої" кращі. Але чужі точно гірші
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 вересня 2015, 21:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Олесь Вахній написав: Я не кажу що "свої" кращі. Але чужі точно гірші Дивна логіка. Я своїм не вірю просто тому, що дуже вже пов'язані і межи своїми дуже вже зав'язані... Є добра говірка "Свій до свого по своє". Правильно сказано. І віками воно було справедливим. Біда в тім, що нині те все перекинулось у "своїх прокурорів", "своїх міліціонерів", "своїх чиновників"... А найстрашніше - "свої судді". Саме так! Бо саме суддя має останнє слово в любій суперечці. І саме по тій же причині який-небудь суддя автоматично стає своєрідним правителем. Навіть древні про це дуже добре знали. Досить згадати Біблію: спочатку слідує епоха суддів, а вже лиш відтак ідуть книги царів. Вважаю, на сьогодні, варто робити ставку саме на "чужих". Вже лиш тому, що їм тут нема що втрачати... А от своїм...  нема віри...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 11 вересня 2015, 23:23 |
|
|
та ти що? Виходить, сотні тисяч українців котрі не мирились з савєцькою системою ще з часів вже почилого Саюза, і ті хто не мовчав в часи свавілля Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича є дурнішими від чорнозадих гамарджобиків?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2015, 01:21 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Олесь Вахній написав: ... є дурнішими від чорнозадих гамарджобиків? Навпаки! Вони ниньки "мудріші"!..  В тім-то й проблема... На жаль, оті "сотні тисяч українців котрі не мирились з савєцькою системою ще з часів вже почилого Саюза, і ті хто не мовчав в часи свавілля Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича" сьогодні чомусь невидимі. Зате бачимо кілька сотень їх... и-и-и-и... нібито "представників". А "представникам" я не вірю. Не вірю і крапка!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 12 вересня 2015, 13:29 |
|
|
Невидимі, бо режим рота затикає. Проте правду не здолати
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2015, 22:56 |
|
|
Зате ж їх т.зв. "прєдставітєлі" видимі!.. Кожен день і аж занадто!!!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 13 вересня 2015, 10:29 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 вересня 2015, 11:19 |
|
|
Щодня й по всіх каналах.  Тут ще не всі "прєдставітєлі"...
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 15 вересня 2015, 00:14 |
|
|
Це не вони. Це постколоніальна адміністрація і самозванці
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 вересня 2015, 16:41 |
|
|
Олесь Вахній написав: Я не кажу що "свої" кращі. Але чужі точно гірші І знову до питання про "своїх" і "чужих". Може чужі й гірші, але свої, там ззаду, чомусь шкіряться, та соваються по залу. Може то їх не стосується?..
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |