|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Олесь Вахній
|
Додано: 09 липня 2015, 13:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Частіше б так в крамницях людей дурили. от як зажили б тоді
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 липня 2015, 15:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
До подій на Закарпатті. Нема смислу викладати сюди те, що всі ітак уже виділи й знають. Тільки що "Громадське" показало як до Мукачевого стягують техніку - БТРи, нацгвардію і т.п. Ролик явно з youtube лиш не можу його знайти. Поки що лиш це: маскальня по всіх пабліках аж підскакує з радості! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 липня 2015, 16:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 12 липня 2015, 19:57 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Це теж вчорашнє. це вчорашнє мабуть буде мати доволі серйозні наслідки. якщо держава не може виконувати свої функції то знайдуться ті, хто буде виконувати ці функції за держву. тоді лиш з'явиться питання - нафіга нам ця держава. ото лайночисто випадково виплило на поверхню. замість нього міг бути будь який інший бандюк. народ озлоблений до краю, і якщо ПРЯМО ЗАРАЗ. держава не почне працювати - функції держави почне виконувати хто инчий
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 12 липня 2015, 21:06 |
|
|
Перш за все варто спитати у тих хлопів котрі поїхали до злодіїв на "стрілку". Для чого з лайном грати в благородність? От і вигребли. Злодії відчули, що націоналістів можна не лише не боятись, а й стріляти їх. Ланьо втік з України. Нехай його позбавлять депутатської недоторканості, накладуть арешт на майно. Якщо не впіймають і не судитимуть, то сидітиме він тихо за кордоном. Не змогли застрелити, то хоч таким чином змусимо не брати участь в суспільному житті.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 липня 2015, 01:07 |
|
|
Оце взагалі "мая нє панімай - мая савсєм нє рускій"!.. Під час перестрілки в Мукачеві загинув боєць «ДНР» і поранений ще один з позивним «Заєць». Про це в соцмережі повідомляє російський найманець, командир розвідувально-диверсійної групи бойовиків «Рязань» Едуард Ґілазєв. " Операція з ліквідації проводилася каральними загонами Правого сектора за участю Київської хунти", - написав бойовик. У «Правому секторі» повідомляють, що в стрілянині в Мукачеві замішані нардеп Михайло Ланьо та Віктор Медведчук.  А от сторіночка "рускава ґєроя": Эдуард Гилазов«Правый Сектор» сообщил, что под Мукачево был убит командир ДРГ Новороссии «Рязань»Подібне вже не перший раз бачу!!! И-и-и-и... то це якої?!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 липня 2015, 11:13 |
|
|
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 14 липня 2015, 20:20 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: До подій на Закарпатті.
На Закарпатті це почалося не 11 липня, і відвав скоро не закінчиться, от ще один калідорчик ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 липня 2015, 00:59 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 15 липня 2015, 01:31 |
|
|
Підозрюю, що заяви про причетність ДНР до стрільби перебільшена. Є один труп. Хлопця з ПС. Чого б за постріляних москалів мовчати?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |