|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 травня 2015, 17:36 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
До речі, сьогодні третій четвер травня - День вишиванкиА ТИ ОДЯГНУВ СЬОГОДНІ ВИШИВАНКУ?!!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 травня 2015, 02:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Наші ЗСУ в зоні АТО в День вишиванки.  
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 травня 2015, 15:45 |
|
|
Цілком слушна думка і з абсолютно здоровим глуздом! "Ми в цей Донбас вкладемося. Через деякий проміжок часу Донбас все одно з України піде. Кредити на відновлення Донбасу повісять на Україну. Віддавати їх доведеться нам. Ми і Донбасу толком не побачимо у складі України, ще й заплатимо за це задоволення 10-15 мільярдів доларів. Альтернативний варіант дуже складний – визнати очевидне. Наші території захопили орки і ніякої можливості вигнати їх звідти немає. Навіть з летальною зброєю від США і навіть зі смертю Путіна це завдання буде надскладним. Україна втратила Донбас не в минулому році, а в 30-і роки минулого століття, коли там заморили голодом практично всіх українців, а потім заселили ці землі кацапською кримінальною наволоччю. Там де немає українців – України бути не може. Смішно розраховувати на те, що москалі будуватимуть для нас Україну. Якщо подивитися на карту бойових дій, то саме там, де переважає завезене з Московщини населення і вдалася окупація. Подібне притягує подібне. Моторолла не випадково став героем ДЛНР. Власне, це збірний образ донецького гопника. Коли ми говоримо про те, що нам потрібно повернути Донбас, ми фактично говоримо про те, що ми хочемо зробити нову колонізацію Донбасу. Але для цього у нас немає ресурсів і найближчим часом не буде. Правда також полягає в тому, що попередні 25 років Київ купував лояльність донецьких кримінальних князьків за гроші і за політичний дах. Було приблизно те саме, що робить Путін у Чечні. Коли київський політичний «дах» завалився, Донбас побіг шукати собі нового суверена і знайшов його в особі Путіна. Коли проблеми почнуться у Путіна, те ж саме зробить Кадиров. Він його кине. Тепер про те, що потрібно робити Україні. Я думаю, що треба на все погоджуватися, але переговори про повернення Донбасу в Україну вести так довго, наскільки це взагалі можливо. Ідеально років десять. А тим часом модернізувати країну, будувати армію, спецслужби і обов’язково міняти свідомість людей."Нам повернуть Донбас!Звичайно, можна сказати "та як так?! та же там - вуголь, металургія, коксохім, сталепрокат!"... Иги... Було колись... Минулося... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 червня 2015, 00:12 |
|
|
NO COMMENT... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 червня 2015, 00:07 |
|
|
Харків. Відмітили дєнь расєї.
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 14 червня 2015, 22:36 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 червня 2015, 23:45 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 21 червня 2015, 23:34 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
А москалі інші картинки висвітлюють. Кажуть що там все добре
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 червня 2015, 01:42 |
|
|
Олесь Вахній написав: А москалі інші картинки висвітлюють. Кажуть що там все добре Правда-правда!..  Лиш картинки 3-4-х, а то й 10-літньої давності. І, частенько, зовсім не "лугандонські"... Всяко буває!.. Далеко й ходити не треба! «ТРК ВС РФ «ЗВЕЗДА»/між іншим, "звізда" це не якийсь там приватний хрінь собачий! це - офіційний орган МО РФ!/ 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 червня 2015, 17:13 |
|
|
Пане Олесю, як зараз Ваші справи у зв'язку з отими кацапскими "вєстями"? Я так бачу, що ті кацап-вєсті потрохи притискають. Вже кілька разів тота контора фігурувала в новинах по ТБ. Крім того, постійно ідуть зв'язані події у Києві, проводяться акції. "Марш "зомбі" пройшов від Національної опери до будівлі СБУ. Дорогою до відомства учасники акції, одягнені у шапки-вушанки, скандували гасла "Путін - президент", "Київська народна республіка", "Новоросія", "Більше "Вістей" - більше смертей", "Тільки журналісти "Вістей" говорять правду", "Читайте "Вести", танцювали "Калинку-малинку" і грали на баяні.
 Як зазначили активісти, метою акції є привернення уваги суспільства до проблеми існування російської пропаганди в Україні, зокрема, під виглядом проросійської газети "Вести". Активісти також встановили біля входу до СБУ табличку з написом "Вести", дякуємо за підтримку російської пропаганди", яку після завершення акції прибрали співробітники СБУ."У центрі Києва відбувся "зомбі"-мітинг проти газети "Вести"
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |