|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 17 квітня 2015, 14:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Браня крєпка! І танкі наши бистри! А уж ракєти... што і ґаваріть!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 квітня 2015, 22:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
В палаюче Забайкалля їде вагон зі священним вогнем. А на підтоплений Алтай треба відправити цистерну зі святою водою. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 квітня 2015, 20:04 |
|
|
... і коментар: "П...дєц! Нап'юсь сьодня!"Ета расія, дєтка!..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 квітня 2015, 20:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
дорога в АДЪ...у нас таки вистачає...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 травня 2015, 15:15 |
|
|
Троха довге... Аж 17 хв. Однак, наберіться терпінння і послухайте що "дєдушка" каже.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 травня 2015, 22:58 |
|
|
твереза точка зору , не дивлячись на роки і здоровлє..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 09 травня 2015, 00:16 |
|
|
коли до мавзолею кидали прапори третього рейху , прапора УПА там не було , а триколор був..робіть висновки 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 травня 2015, 12:26 |
|
|
Капітан написав: коли до мавзолею кидали прапори третього рейху , прапора УПА там не було , а триколор був..робіть висновки Вже, відай, якось-то викладав тут. 04.11.2014 пуцєн підписав закон, за яким запроваджуються штрафи за публічну демонстрацію і збут атрибутики або символіки організацій, які співпрацювали з фашистами, або не визнають вирок Нюрнберзького трибуналу: О внесении изменений в статью 6 Федерального закона "Об увековечении Победы советского народа в Великой Отечественной войне 1941 -1945 годовА також поправки в ст. 20.3 КоАП ("пропаганда и публичное демонстрирование нацистской или экстремистской символики и атрибутики") про те ж саме. Тут же постало питання: а що тепер з цим робити?!..  Й донині сперечаються, чи кидали кацапський триколор під мавзолей на параді в 45-му році?!.. Колись-то, в 90-ті, канал НТВ (тоді ще не був пуцєнським!) показав як прапор РОНА летить під мавзалєй. Нині маскальня верещить, що ті кадри - "паддєлка" і то все неправда! Я не буду сперечатись. Приведу свій доказ. "Центральный музей Вооружённых Сил, Москва, ул. Советской Армии, дом 2" Музей вооруженных сил Центральный музей Вооруженных Сил Российской ФедерацииЯк бачите сьогодні нижня частина мозаїчного панно стидливо прикрита і на офіційних фотках ніде її не найдете. Гадаю, її просто знищили або переробили. Однак, ще з сов'єцких часів це фото збереглось цілим і неушкодженим ... Особливу зацікавленість являє собою його нижня частина... В Центральном музее вооружённых сил РФ обнаружен растоптанный триколорЗ "ґеорґієвскай" (ґвардєйскай) стрічкою точно така ж історія ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 травня 2015, 00:06 |
|
|
Цитата: Браня крєпка! І танкі наши бистри! А уж "Армати"... што і ґаваріть! новейший российский танк «Армата»
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 травня 2015, 17:10 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |