|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 17 квітня 2015, 14:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 квітня 2015, 20:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Во як!  Засранчєнка: "Ми ґатОви прінять всю Украіну в састАв ДНР".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 квітня 2015, 22:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
видать цей оползень конкретно на наркоту присів... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 квітня 2015, 10:46 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 квітня 2015, 11:41 |
|
|
І один у полі воїн! А якщо ще й не один!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2015, 12:29 |
|
|
«Как утверждают авторы данного видео, съемка происходила поблизости села Широкино, и «со всеми сепаратистами, предателями Украины и ополченцами - будет также», - сказано в сообщении «КиберБеркута». На кадрах видно, как несколько карателей привязывают свою жертву к кресту и, воткнув кол в землю, поджигают деревянную конструкцию."Бойцы «Азова» заживо сожгли на кресте ополченцаНасправді це фрагмент із фільму "Гра престолів". Сцена спалення Манса Нальотчика. Північна Ірландія.  
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2015, 16:54 |
|
|
Бу-га-га!.. «Ночные волки» приехали в Катынь и с цветами отправились к памятнику офицерам, расстрелянным НКВД весной 1940 года. Об этой остановке российских байкеров сообщает «Радио Польша». Мотоциклисты прибыли в Катынский лес и почтили память погибших в российской и польской частях мемориального комплекса." Польские СМИ сообщили о приезде «Ночных волков» в КатыньЗбіговисько довбохльобів із НТВ й справді гадає, що Смоленська Катинь знаходиться в Польщі?!.. Навіть дають цилку на "radiopolsha"... Зараз ця сторінка НТВ вже знята з мережі, однак... ... "нішто на зємлє не праходіт бесслєдна"... Розуміється ґуґлівський кеш її зберіг. І, навіть, посилання на «Радио Польша» чудово працює: Некоторые СМИ России «подарили» Катынь Польше
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 квітня 2015, 22:09 |
|
|
то вже їх перейменували у ночних дєвок , коли поляки у них косметички перевірили... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2015, 23:40 |
|
|
Капітан написав: то вже їх перейменували у ночних дєвок , коли поляки у них косметички перевірили...  Ги-ги-ги!.. Нині на всіх пабліках це тренд №1!!! НачнИє тЬОлкі: "Касмєтічкі пєрєрИлі! Ґубную памАду і тєні для вєк іспортілі! Пра-а-атІвниє!".  
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 квітня 2015, 06:04 |
|
|
фсьо ...унізілі рускає дастоїнства...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |