|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 13 лютого 2015, 20:40 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 лютого 2015, 12:25 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"... Роскомнадзор напоминает средствам массовой информации, что ст. 4 закона РФ «О средствах массовой информации» запрещает распространение информации об общественном объединении или иной организации, включенных в опубликованный перечень Минюста РФ, без указания на то, что соответствующее общественное объединение или организация ликвидированы или что их деятельность запрещена."Разъяснения по поводу упоминания в СМИ организаций, включенных в «экстремистский» список Минюста РФПо кацапському "пЄрєчню" сюди відносяться: ∙ «Правый сектор»; ∙ «Украинская национальная ассамблея – Украинская народная самооборона» (УНА - УНСО); ∙ «Украинская повстанческая армия» (УПА); ∙ «Тризуб им. Степана Бандеры»; ∙ «Братство».Розуміється, що перелічені організації в кацапських гав-гав-ЗМІ дозволяється згадувати тільки з характеристиками "радикальные", "экстремистские", "националистические", тощо... /клацни!/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 лютого 2015, 01:33 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Оце надибав таке во відео. Як виявляється це дитячий фільм , знятий ще за совітів - у 1989 році. тоді дитячі фільми мене вже не цікавили Князь Удача Андреевич махрова русофобія. як таке могло статися? 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 лютого 2015, 12:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 лютого 2015, 06:31 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 лютого 2015, 02:56 |
|
|
"25 февраля. Экс-заместитель уполномоченного по правам человека в Петербурге Игорь Шувалов воевал за силы ополчения на территории Донецкой и Луганской областей.Он был командиром танкового взвода, умер 10 февраля во время боя в Дебальцево. Об этом "Росбалту" сообщил хорошо знавший погибшего экс-депутат ЗакСа Владимир Федоров."Погибший на Украине экс-заместитель петербургского омбудсмена был командиром танкового взвода ополченцевОт власне і все, що треба було знати про кацапських т.зв. "правазащітнікав"! Тепер буде в пеклі захищати права опущенців...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 лютого 2015, 02:21 |
|
|
Цитата: без цензури!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 березня 2015, 12:11 |
|
|
Все просто! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 березня 2015, 17:26 |
|
|
"Террористы Путина выпрашивают милостыню в метро на протезы,после учений на границе с Украиной".
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 березня 2015, 11:54 |
|
|
Оце бачили і знають практично всі: А між тим, пуцик сказав абсолютну правду! Як би то фантастично не виглядало... "Храбриє русічі" ЗАВЖДИ використовували цю "ґєраІчєскую" тактику! Сьогодні кацапи розповідають легенди про свою доблесть, але не спішать повідати, як вони виходили з чеченських сіл прикриваючись жінками, стариками і дітьми.  Тим часом, це фото 90-х відоме у всьому світі.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |