|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 02 лютого 2015, 20:45 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
пріхадітє на сосач... пасасьоте 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 лютого 2015, 11:39 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А між тим, оце чмо - філолог, юрист, доктор філософських наук, генерал-майор ЗС РФ, православний, член Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ)... Жириновський
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 лютого 2015, 13:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Правільна! Бєрєчь чєсть паспарта!!! А то всякіє жидофашисти так і наравят надруґацца і лішить чєсті маю краснакожую кніжицу!.."
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 лютого 2015, 12:46 |
|
|
"Гуля Рассказова Путина нужно сделать царем, пускай будет монархия, тогда никто, никогда не будет и не сможет в таких количествах воровать у самого царя, он будет все контролировать. И вся европа с америкой обосрется и русские будут жить как в царские времена."провести референдум,о назначении Путина,на пожизненный срок президентства....А взагалі-то, це треба читати цілком. Можна довго веселитись!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 лютого 2015, 18:10 |
|
|
Якщо, скажімо, ти прищавий неповнолітній дрищ, а дуже хочеться бути крутим героєм-воїном, то цю проблему можна легко поправити! І навіть за зовсім невелику суму. Наприклад, на рукав можеш собі нашити лугандійський шеврон "батальйон заря" за 199 руб.  Всього за 699 руб. можна купити "Ґєорґієвскій крєст"  Тепер треба причепити круті медалі! "за взятіє Кієва" - 499 руб.  "за взятіе Львова" - 499 руб.  "за асвабаждєніє адєси" - 499 руб.  На кашкіт зачепи значок "путін" за 299 руб.  Не забудь собі повісити "звєзду ґєроя днр" за 899 руб.  і "звєзду ґєроя казлячь'єва народа" за 899 руб.  А тепер вбувай капці "навакОзлія"  О!  Ну, тепер ти просто ТЕРМІНАТОР! Всім цим барахлом можна (в тім числі по інтеренету) розжитись у московському магазині Военторг «Военпро» — армейский интернет-магазин для военных и патриотов
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 лютого 2015, 11:28 |
|
|
Капітан написав: пріхадітє на сосач... пасасьоте  якраз в тему - типова парашка
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 березня 2015, 02:04 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 березня 2015, 11:27 |
|
|
га-га-бу!.."В убійствє Нємцова вінавати Абама, Парашенка, МІ-6, ЦеРеУ, еСБеУ і Правий сєктар!"
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 березня 2015, 03:41 |
|
|
NO COMMENT 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 06 березня 2015, 07:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
орда 21-го століття...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |