|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 18 січня 2015, 01:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Колишній "народний мер" Слов'янська Пономарьов повідомив про черговий злочин кривавої хунти. Виявляється, "карателі" відбирають і відвозять на Західну Україну навіть обмилки і старі робочі рукавиці. /от цікаво!.. з оцього кльоцка мож "наварити мила", бодай, на один кавалок?!../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 січня 2015, 10:29 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
то тепер ,мило і рукавиці мають впасти у ціні ...файно-файно... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 січня 2015, 13:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Суворий Красноярськ. Мультяшні лев Алекс, Лунтік і зебра Марті накопали п'яного вуйця.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 січня 2015, 11:31 |
|
|
На додаток до "распятава мальчіка", "двух рабов" і "замучєних снєґірєй"... А от я вірю тому, що він розказує "пра сваю знакомую"! "... єйо за то што ана ... палажитєльниє емоции висказивала в адрєс данєцкай народнай рєспублікі... єйо прівєзлі в краматорскую псіхбальніцу, прікавалі к пастєлі... і чєтирє дня пріхаділі і вибівалі дурь!.."Бігме, так і тре робити! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 січня 2015, 11:43 |
|
|
"А правда што ви взятачнікі і карупцианєри?!.."
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 січня 2015, 12:13 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
пісєц папє...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 січня 2015, 12:26 |
|
|
Капітан написав: пісєц папє... Ага... зара... - А ґдє папа работєт? - В пракуратурє. - В пракуратурє?!! И-и-и... канєшна папа прав! Толька ета друґіє паліцейскіє плахіє! Ми нє такіє! Єщьо єсть вапроси?!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 січня 2015, 13:41 |
|
|
Ставки різко пішли вгору!"Боевики из так называемой казачьей гвардии, которые контролируют город Антрацит, рассказали о том, за что воюют украинские бойцы на Донбассе. ... по их информации, которую они "увидели" в украинских СМИ, жалование бойцов серьезно увеличилось - теперь они за участие в боевых действиях получат "кусок земли, дом и пять рабов"""Кусок земли, дом и пять рабов", - боевики говорят об увеличении "жалования" украинским бойцам на Донбассе
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 січня 2015, 16:45 |
|
|
... чмо — воно і в Африці чухло! В ПАРЕ не знали з ким мають справу?!.. забрали канцелярію (ручки, олівці, папір А-4, степлери, профайли)/До речі! Це не перший раз! Залишаючи пункт пропуску "Чонгар" в Генічеському районі Херсонської області, зруйнували та пограбували кафе і туалети, виламавши двері і вибивши вікна. З собою вони вивезли унітази і раковини, світильники з стель і розетки з вимикачами зі стін./Кацапня не нація — то є збіговище чуханів! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 лютого 2015, 14:42 |
|
|
Ну?! І що з цим робити?!.. "Путин дан нам богом!!! Руки прочь, бешеные собаки Госдепа!!!"
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |