|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Олесь Вахній
|
Додано: 27 жовтня 2014, 15:18 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Береза паскудна істота. Краще б він туди і не проходив
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 жовтня 2014, 20:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Олесь Вахній написав: Береза паскудна істота. Краще б він туди і не проходив агрументи ?!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 29 жовтня 2014, 00:29 |
|
|
Ну а хто такий цей Борислав Береза? Москвомовний парніша з Троєщини. Троянські хулігани його не знають, та і до Майдану він ніде не світився. Дії його - дешевий гін за славою. Всі сміялись з його імітації з виявлення зали ігрових автоматів. Зграйці в півтора десятка виряджнеих в усе чорне лоботрясів, четверо спортсменів пики понабивали. Зал лишився цілим. Яка повага до цієї людини може бути? І особисте. В червні я вивів хуліганів до Печерської Лаври з метою недопустити московський патріярхат влаштувати панахиду за совєцькими солдафонами. Була і штовханина, декому з лягавих пики набили й щити позабирали. Так СБУшники привезли на автівці Березу аби він нібито своїм авторитетом нас вгамував. Я його тоді дуже далеко відіслав. І повагу в правому середовищі він втратив. Хіба-що з Ярошем дружбу водить. Та і їй ціна сумнівна. Ярощ просто з жидами сваритись не хоче. А Береза навіть і не приховував що він з обрізаних. Наскільки мені відомо, він і не пройшов. Якщо ж мова про командира батальйону "Дніпро -!", таж Береза, то він не правий. керував-би собі своєю бандою і далі. тим паче що він в цій справі не найгірший.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 грудня 2014, 20:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 грудня 2014, 23:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
бояри думу мріють.. чи мрію думають ... чи не бояри ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 04 грудня 2014, 14:49 |
|
|
Показово всілись разом. Краще б не робили цього
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 грудня 2014, 01:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Протягом тривалого часу Борислав Береза був одним із спікерів руху «Правий сектор». Зосередившись на депутатській діяльності, він відійшов від обов’язків, пов’язаних з інформаційною політикою руху. На нинішній момент пан Борислав не представляє «Правий сектор» у Верховній Раді і є безпартійним депутатом-мажоритарником, що пройшов до парламенту як самовисуванець. Просимо журналістів враховувати вище сказане і не позиціонувати Борислава Березу як представника військово-політичного руху «Правий сектор»."Інформаційний відділ «Правого сектора». Офіційне повідомлення
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 грудня 2014, 12:00 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 січня 2015, 00:31 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 січня 2015, 18:09 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |