|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 04 грудня 2014, 11:26 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 грудня 2014, 13:07 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
В Москві і Пітєрі сьогодні:  Москвичи обеспокоены появлением бронетехники на улицах города"Кто нибудь может мне разъяснить что там в Москвабаде происходит? Третий космический флот США на подлете? Над Царицыно, Алтуфьево или Сокольниками замечены летающие тарелки ПС? Или фошизды и хунта взяли Подольск, Балашиху, Жуковский и Долгопрудный? А то я даже не знаю, как отреагировать на фотку и сообщение от Fedor Kulikov: "Москвичи в эфире есть? Вы не подскажете, зачем у Театра российской армии развернули комплекс С-300? Я бы понял, если бы такое было в Мариуполе или Харькове, там Орда на пороге, но это ж центр Москвы ))) Кого стрелять будем? Биндеровцы выслали стратегические бомбардировщики или «Покорителя вселенной» просто долбонул новый приступ паранойи? Сам-то успел в бункер спрятаться перед тем, как бестолковку шибануло? Проясните, пожалуйста, ситуацию- мир недоумевает, а психиатры просто в панике..."
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 грудня 2014, 16:58 |
|
|
Настійно рекомендую, бодай, мигцем переглянути: Статки нових міністрівА тепер, панове, сугубо гіпотетично уявіть себе чиновником МВФ, чи, скажімо, Європейського центрального банку, до котрого звертаються українські чиновники: "Біда, паночку! За ніц пропадаємо! Грошей ні копійки нема! Поможіть хоть чимось!!!"...  От ви, панове, знову ж таки, сугубо гіпотетично, скільки би мільярдів уділили Україні?!.. А скільки траншів?!! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 грудня 2014, 01:04 |
|
|
... просто, скромно і без всяких викрутасів: в России «чёрный понедельник»
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 грудня 2014, 00:21 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 грудня 2014, 00:53 |
|
|
Капітан написав: Дивне інше! Китайці надзвичайно розважливий і вельми акуратний народ - як вони вмудрились вляпатись в авантюру з кацапами?!.. Що, не знали з ким мають справу?!!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 грудня 2014, 01:05 |
|
|
ти коменти читав?.. там не всі , але відповідь прослідковується , нащо..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 грудня 2014, 01:11 |
|
|
Капітан написав: ти коменти читав?.. там не всі , але відповідь прослідковується , нащо.. Каменти читав. Але на чорта цей обмін був потрібен китайцям ніяк не виджу!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 грудня 2014, 12:20 |
|
|
щоби розпалити братську любов... тепер вони починають нагадувати всі рази коли раїся і союз їх на..бав...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 грудня 2014, 01:29 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |