|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 04 листопада 2014, 01:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 листопада 2014, 13:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ну-у... православнуті одним словом..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 листопада 2014, 23:08 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Ігор Плотницький, т.зв. глава самопроголошеної "Луганської народної республіки" заявив про свій намір створити "антигітлерівську коаліцію". До участі в ній бойовик передбачувано запрошує господаря Кремля, а також, що досить несподівано, владу США і Великобританії.
 /одна рийка чого варта! так і просить обцаса межи баньки!../В ході своєї "інавгурації" в Луганську терорист заявив, що мета "антигітлерівської коаліції" полягає в тому, щоб протистояти поширенню нацизму. Також Плотницкий впевнений, що союз між ЛНР, Великобританією і США зможе "змусити керівництво України повернути окуповані території ЛНР і ДНР".Новости "Новороссии": глава ЛНР хочет создать "антигитлеровскую коалицию" с США, Великобританией и Россией/забув про Францію, дебіл! що ж то за Антанта без Франції?! певно, вчився у школі разом з царьовим-блазнем .../
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 листопада 2014, 01:18 |
|
|
комета Чурюмова-Герасименко"Намерение Европейского космического агентства отправить на комету Чурюмова-Герасименко спускаемый модуль "Фила" с космического аппарата "Розетта" нарушает международное право. Об этом заявил председатель ЦК организации "Коммунисты Петербурга и Ленобласти" Сергей Малинкович. "Это практически продолжение звездных войн, точнее, звездное рейдерство со стороны Евросоюза. Данная комета была открыта советскими учеными в 1969-м году и, следовательно, находится под юрисдикцией нашей страны. Любой спуск на комету иностранного космического аппарата носит противозаконный характер, — цитирует Малинковича пресс-служба организации. — Даже за шпионский снимок темной стороны кометы Чурюмова-Герасименко, сделанный "Филой", Евросоюз должен перечислить в бюджет РФ солидную сумму. Не будь санкций и других пакостей со стороны ЕЭС, еще можно было бы как-то урегулировать вопрос, но сейчас посягательство на нашу комету спускать нельзя.""Коммунисты Петербурга" обвинили Евросоюз в звездном рейдерстве
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 листопада 2014, 06:40 |
|
|
а нехай полетять і зкинуть той вражеский апарат с радной каммєтти.... чи тільки горлопанити вміють ?!... от вжеж ідійоти ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 листопада 2014, 01:15 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 листопада 2014, 09:41 |
|
|
«Участие в этом саммите требует большого личного мужества от Путина, потому что есть угроза покушения на Президента России, организованное иностранными спецслужбами, при попустительстве спецслужб Автралии. Австралия ближайший союзник США и Великобритании, которые ведут в своих сми личную травлю Путина, и с высокой вероятностью поставили перед своими спецслужбами задачу или свергнуть Путина, или содействовать его свержению» «они готовы к варварским методам, нарушающим международное право и мораль, что ярко выразилось в активной поддержке ими госпереворота в Киеве, гражданской войны и террора киевской хунты, , геноцида русскоязычных на Донбассе». «То есть Путин едет в страну, глава которой демонизирует Путина и союзник США, и оба они ведут себя аморально. Отсюда угроза личной безопасности Путина. Конечно, российский флот подошел к берегам Австралии, но сможет ли он защитить Путина?»«покушение» Киева на Путина в Австралии
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 листопада 2014, 10:24 |
|
|
ну мусять щось писати ,аби придурка відбілити ... почитав нині на МК коменти , що до драпмаршу царя...такий народ не вилікувати .... таке враження якщо пукін насре у рот кожному кацапу , дискусія буде на тему яке це повидло, вишневе , чи абрикосове
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 листопада 2014, 01:44 |
|
|
шоу продовжується!Соловйов рюхнувся мозочком! Насправді все простіше: Пуцєн кушаєт адін патамучта он питух. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 листопада 2014, 01:34 |
|
|
Це вже й не "дурка", а якась істерична скаженість!.. Мацкальня довго вівкала, що "санкций нє баицца". А врешті, обгадилась... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |