|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 22 вересня 2014, 11:08 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Старший_брат написав: Госдума - Украинская Стена опасна и будет мешать "перемещению животных" Може, доста ''животним'' переміщатися?  я таки подумав, що не доста. треба аби стіна позволяла животним рухатися в расею, але не пускала в зворотньому напрямку.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 вересня 2014, 16:04 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А тим часом, звірина на границі переодягається в українську військову форму... "Российские военнослужащие, сконцентрированные на границе с Украиной, носят украинскую военную форму старого образца." "В основном в украинскую форму одеты механики-водители БМП / БТР. Я не думаю, что солдат-контрактник носил бы украинскую форму по собственной инициативе, тем более что это не единичный случай. Фотографии свежие, от 20 сентября."Загалом, Тимчук уже давно про це пише!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2014, 01:14 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Нема слів... "Адні мєждамєтія!" "На своїй сторінці "Вконтакті" терорист з Росії Сергій Данилов мешканець Чебоксар, виклав фото чашки зі збитого Боїнга 777 з підписом "Трофей з Малайзії" Телеканал новин 24А крім того, "Террорист Сергей Данилов из Чебоксар хвастается трофеями из сбитого Боинга! Фотографии вещей он выложил на страницах своего акаунта в "Вконтакте". Так, его семья их Чебоксар пользуется удобными чашками со сбитого самолета, а дети отдеты в красивые голландские курточки и имеют отличную европейскую косметику." Террорист ДНР из Чебоксар одел всю семью в вещи из сбитого Боинга/от дуже вже цікаво, - ота макака вєлікарасєйська ці речі з чемоданів випотрошила, чи в кукурудзі з трупів стягувала?../ Може це не звірина?..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 вересня 2014, 11:15 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
це яким нищебродом кацапським треба бути , аби одівати родину у речі мертвих.. тобто речі з братської могили ... і родина видно таки з одного гівна ліплена , якщо не гребує одіватися у ті речі... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 вересня 2014, 15:17 |
|
|
Цитата: "Той неситим оком За край світа зазирає, Чи нема країни, Щоб загарбать і з собою Взять у домовину." Т.Г. Шевченко. «Сон» Ги! Та це ж типовий "прєдставітєль вєлікай і маґучєй, тисячєлєтнєй ..." і т.д. і т.п. Хіба відразу не видко?!.. Та-а-а! Вся паРашка така сама - конгломерат "калхознава навоза"!  Нипає по світу та зазирає шо й де би вжулити. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 вересня 2014, 11:30 |
|
|
Вован узлостив європейців. Президент паРашки, ізольованої від Заходу через війну в Україні, хоче сісти за стіл з лідерами Старого континенту. Це буде в Італії 16 і 17 жовтня в Мілані. Минулого тижня, Кремль повідомив уряду Італії, організатору ASEM (форум Європа-Азія), що Путін приїде в Мілан особисто. І тепер європейці стурбовані, побоюючись, що глава паРаші використовує в своїх інтересах можливоість повернутися на перший план і подавати пропагандистські повідомлення щодо України. З березня Путін, в зв'язку з війною в Україні, був підданий остракізму з боку міжнародної спільноти, а паРашка викинута з G8. З тих пір контакти між західними лідерами і президентом паРаші ніколи не проходять в багатосторонніх рамках. "Vengo a Milano" Putin cambia idea e fa infuriare i leader europei
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2014, 23:38 |
|
|
Як бачите, - все надзвичайно просто! Нема чого собі голову морочити!..
|
|
 |
|
 |
Олесь Вахній
|
Додано: 28 вересня 2014, 09:52 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Вахній
|
Всяка жаба своє болото хвалить
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 вересня 2014, 17:56 |
|
|
про що москаль мріє?.. "Но дело было не только в этом. Что-то такая реформа очень болезненно обрушила в российском обществе. Некрасов очень точно выразил эту мысль так: "Распалась цепь великая, распалась и ударила одним концом по барину, другим - по мужику". Какую "цепь великую" разрушила реформа? Она разрушила уже и без того заметно ослабевшую к этому времени связь между двумя основными социальными классами нации - дворянством и крестьянами. При всех издержках крепостничества именно оно было главной скрепой, удерживающей внутреннее единство нации. Не случайно же крестьяне, по свидетельству историков, говорили своим бывшим господам после реформы: "Мы были ваши, а вы - наши".Суд скорый, правый и равный для всехО-о-от чого, виявляється, московії не вистачає! Кріпосного гарапника!.. Як "скрєпи для єдінства нациі"!..  Між іншим, це пише Зорькін - Голова Конституційного суду РФ. І пише це в "Российской газете" - офіційному органі уряду РФ. Ну, і що ви хочете, коли у кацапів всі мОзґи в скрєпах!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 жовтня 2014, 23:18 |
|
|
Цитата: продовження   Не інакше гадає собі відмоскАлити зо 25-30 "дєрєвєнь і полтори тишчі душ, впрідачу!"... "желатєльна, в кієвскай ґубєрніі"...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |