|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 17 вересня 2014, 19:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ну, і шо з цим лайном робити?!.. ... тупорила коза... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 вересня 2014, 19:52 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Ну, і шо з цим лайном робити?!.. на історіческу родіну, або на добрива. ну ше мож в лугандонську резервацію , але це те ж саме.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2014, 17:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 вересня 2014, 20:00 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 вересня 2014, 00:29 |
|
|
Нє! Бігме, коли в центрі маскви тисячі людей всякими голосами, хто як уміє, затягують "Щє нє вмєрла Украіна", то таки вражає!.. А наші прапори "червона кров на чорній землі" на вулицях маскви - то повний песець! МАРШ МИРА
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 вересня 2014, 17:45 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 вересня 2014, 09:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 вересня 2014, 21:08 |
|
|
Москалі зкацапіли остаточно і безповоротно! "Следствие установило, что убийства русскоговорящих граждан совершались с применением систем залпового огня «Град» и «Ураган», авиационных неуправляемых ракет, имеющих кассетную головную часть, тактических ракет «Точка-У», других видов тяжелого наступательного вооружения неизбирательного действия. В результате этих действий погибло не менее двух с половиной тысяч человек. ... Все эти перечисленные факты и доказательства, уже собранные российским следствием, подтверждают, что действия лиц из числа украинского политического и военного руководства, отдававших приказы на уничтожение русскоговорящего населения, прописаны не только в российском законодательстве, но и в нормах международного права. Что касается Уголовного кодекса РФ, то статья за геноцид предусматривает наказание в виде лишения свободы до двадцати лет либо смертной казни."Следственный комитет возбудил уголовное дело о геноциде русскоязычного населения на юго-востоке Украины
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 вересня 2014, 00:28 |
|
|
/продовження /А Генпрокуратура України тепер кацапським "слєдакам" хрясь позавуш!  Аби-сь знав, свинота!.. "Відносно посадових осіб Слідчого комітету Російської Федерації (СК РФ) Генеральною прокуратурою України розпочато кримінальне провадження щодо вчинення ними злочинів, передбачених ст. 258-3 (сприяння терористичній організації), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу), ст. 344 (втручання в діяльність державного діяча) КК України. ... Таким чином, шляхом організації безпідставного кримінального переслідування, здійснюється незаконне втручання в діяльність правоохоронних органів України, Збройних Сил України. В зв’язку з цим можна констатувати, що створення у структурі СК РФ управління з розслідування злочинів, пов’язаних із застосуванням заборонених засобів та методів ведення війни, а також порушення зазначених та інших кримінальних справ службовими особами СК РФ направлено на сприяння терористичним організаціям «Донецька народна республіка» та «Луганська народна республіка» у їх злочинній діяльності, перешкоджанні виконанню своїх обов’язків представникам державних органів і громадським діячам. Вчинення вказаних кримінальних правопорушень посягає на охоронювані міжнародними договорами та законами України інтереси держави, її суверенітет та територіальну цілісність."Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження відносно посадових осіб Слідчого комітету Російської Федерації
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 жовтня 2014, 20:15 |
|
|
О-о-о-он воно що!!!  А я, дурний, собі думав!.. "Оппозиционными протестами в Гонконге руководят пришельцы, пишет Ufo Sightings Daily. В объективы камер местных телеканалов, которые ведут трансляцию из центра города, где проходит акция "Оссupy central", попал кружащий над толпой НЛО. На записи видно, как космический корабль сначала несколько раз спускается к протестующим, после чего стреляет в небо и улетает. Уфологи уверены, что именно инопланетяне командуют организаторами оппозиционной акции."Протестами в Гонконге руководят инопланетянеТільки масковська балалайка - РенТВ - може видати подібний "перл". То й не дивно, що офіційна масква від усіх оцих майданів-гонконгів офіційно кипятком дрище... /див. також Ще не вмерла у Гонконзі/
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |