|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 11 вересня 2014, 16:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Москалі, відай, ґєґнулись кінцево, остаточно і безповоротно!.. Сноуден передал России документы о том, что США правят инопланетяне-нацисты /мене гнітуть смутні сумніви, на рахунок того, що до цього має найбезпосередніше відношення наш видатний "політолог та розвідник з Коломиї".../
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2014, 19:57 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
/без цензури! /Можна би сказати що це просто прикол, але, на жаль, це путінголовногомозку...  
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 20:26 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр
|
Добрий вечiр. У Вас скоро выборы. Кто победит?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2014, 20:30 |
|
|
А масквє кого би хотілось?!.. 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 20:41 |
|
|
Маскве не знаю. А мне бы того кто закончит эту братоубийственную войну без крови. Фантастика,но все же.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2014, 20:53 |
|
|
macnisse@mail.ru написав: Маскве не знаю. А мне бы того кто закончит эту братоубийственную войну без крови. Фантастика,но все же. Ну-у-у, якщо Вам "бы того кто закончит эту братоубийственную войну без крови", то звертайтесь сюди: Отправить письмо Президенту "Фантастика,но все же"...
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 21:04 |
|
|
Ну-у-у, якщо Вам "бы того кто закончит эту братоубийственную войну без крови", то звертайтесь сюди: Отправить письмо Президенту Странно. Я до сих пор думал что Раду избирает народ Украины. Дякую за подсказку. А Ваше мнение? Или Вы должны получить консультацию?
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 21:35 |
|
|
yanychar!!! Не серьезно. Общаешься, а комментарии вовремя не получаешь. Или на нескольких сайтах одновременно сидишь? Или рабочий день закончился? Світе тихий, краю милий,
Моя Україно,
За що тебе сплюндровано,
За що, мамо, гинеш?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 вересня 2014, 21:37 |
|
|
macnisse@mail.ru написав: Странно. Я до сих пор думал что Раду избирает народ Украины. Дякую за подсказку. А Ваше мнение? Или Вы должны получить консультацию? Правильно! Раду вибирає народ України, а не пуцик в масквє! Не Рада ж їх послала в Луґандон: Груз -200 из Украины в РоссиюА тому звертайтесь до того хто посилав. На здоров'я за підказку! Звертайтесь! Завжди раді! 
|
|
 |
|
 |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 12 вересня 2014, 21:47 |
|
|
Мне жаль этого парня который защищал свою родную страну(фото вверху справа). Но я про твое мнение.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |