|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
macnisse@mail.ru
|
Додано: 30 липня 2014, 21:56 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр
|
Я За Вас не переживаю. Вiрю що самi справитесь. Просто iнтересно як вiдповiдають на одну i ту же новину люди рiзних поглядiв. Вiйна двигун прогресу.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 22:03 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
macnisse@mail.ru написав: Я За Вас не переживаю. Вiрю що самi справитесь. Просто iнтересно як вiдповiдають на одну i ту же новину люди рiзних поглядiв. Вiйна двигун прогресу. то так , а про прогрес то на перспективу.... наше завдання вбити як найбільше кацапів , і відбити їм бажання лізьти до нас , зі зброєю..оце і є наш прогрес... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 22:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
macnisse@mail.ru написав: Взагалi, якщо Ви пам*ятаете я шукав тих з ким вчився в школi. Знайшлись тоті, "з ким вчився в школi"? macnisse@mail.ru написав: А з Вами так iнтересно читати i зрiвнювати що на Вашому форумi що на Россiйських нацiоналiстичних. Поки партнери по префу пiдiйдуть. Так нiчого. Сайт для тих хто вiрить в те що iхня думка це аксiома. А так як подii в свiтi зараз наростають лавиною то буде iнтересно сюди заходити i зрiвнювати Вашi замiтки з iхнiми. Ваша точка зору i iх. Iхня вiдповiдь на моi питання один в один як Ваша на моi. Які проблеми?! Викладайте свою "аксіому"!.. Хіба хто проти?! Заходьте ще! Прийдеться ще довго "зрівнювати". І через тиждень, місяць, два, півроку... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 22:50 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 22:56 |
|
|
 раїся ,дякуємо за гуманітарку, батальйон Донбас все захопив, зі списками сепаратів... але віагра для чого ?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 23:02 |
|
|
Запорозькі козаки Московському султану!
Ти, султан, чорт Московьський, і проклятого чорта брат і товарищ, самого Люцеперя секретарь. Якій ты в черта лыцарь, коли голою сракою ежака не вбъешь. Чорт высирае, а твое війско пожирае. Не будешь ты, сукін ты сыну, сынів христіянських під собой маты, твойого війска мы не боімось, землею і водою будем биться з тобою, распроеб твою мать. Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Іерусалимський бравирник, Александрійський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего світу і підсвіту блазень, самого гаспида внук и нашего хуя крюк. Ти навіть їжака голою сракою роздусити не можеш - свиняча ты морда, кобыляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, мать твою въеб. От так тобі запорожці висказали, плюгавче. Не будешь ти і свиней христіанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо і календаря не маемо, місяц у небі, год у книзя, а день такий у нас, якиі і у вас, за це поцелуй в сраку нас!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 серпня 2014, 21:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
/без цензури! /
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 серпня 2014, 23:06 |
|
|
і це їм відпаде... і їх дітям.... на віки вічні.... будуть здихати і смерті просити...живі гнити будуть і ліку їм не буде...я проклинаю їх ,плід їх і коріння їхнє....амінь...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 серпня 2014, 23:25 |
|
|
Капітан написав: і це їм відпаде... і їх дітям.... на віки вічні.... будуть здихати і смерті просити...живі гнити будуть і ліку їм не буде...я проклинаю їх ,плід їх і коріння їхнє....амінь... Господи, дай нам не забути!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 серпня 2014, 13:14 |
|
|
Прес-центр АТО«Інформація про гуманітарні коридори з Донецька, Луганська, Горлівки»
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |