|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 10:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 22:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
екстрасенси відновлюють картину краху малайзійського Боїнга  Оцим і займається кацапський LIFE | NEWS ...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 липня 2014, 22:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: екстрасенси відновлюють картину краху малайзійського Боїнга  Оцим і займається кацапський LIFE | NEWS ... сестри Лаутензак, кацапська версія.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 липня 2014, 22:56 |
|
|
 такево з твітера...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 липня 2014, 23:26 |
|
|
"Сегодня, после образцового драпанья с поля боя, в тренде фотоморды гонДонских кизяков и прочей шушеры.))) Есть и у меня колоритные образчики национал-путиноидов, содержащихся на путинскую денежку. Это не кизяки, а современные чернорубашечники. Православосквернословые великорусские опущенцы"Timeline PhotosАж паски на пузах ледве сходяться... Е-е-е-х, єтіть-тваю карамислам в балалайку! Па трандЄ ґармошкай!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 липня 2014, 20:24 |
|
|
Така собі "журналістка" із  Альона Кочкіна ляпнула в сітку: " Народ кто ездит поездами и автобусами, снимают с поездов ребят и отправляют в нацгвардию"... Ніхто не став доказувати, що "дурний піп її хрестив", а просто укатали кацапську дурепу за пару годин.  з цього все почалось а далі-і-і-і-і...         Решту отут дивіться: https://vk.com/wall-55297091_470274До речі, в сітці вже набрав руху відповідний мем: забрали в Нацгвардию
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 липня 2014, 10:43 |
|
|
Тут, певно, треба би сказати як пан Slav завжди пише "безмежно брехлива російська пропаганда". Однак, на жаль, це правда!. "Der Pilot der ukrainischen Su-25, die in der Präsentation des russischen Generalstabs gezeigt wurde, gab gestern zu, das Flugzeug mit seiner Bordkanone flugunfähig geschossen zu haben. Übereinstimmend wurden dazu Fotos der abgestürzten Boing gezeigt, die klare Einschlaglöcher von Maschinengewehrkugeln enthielt, die übereinstimmend einen frontalen Winkel zeigten und kaum von einer Buk-Rakete herrühren konnten. Bei vielen Pro-Russland Schreiberlingen in den Foren und Kommentarspalten des Internets stießen diese Beichte auf Erleichterung. Ein kleiner Sieg für die Putinversteher, die bisher erfolglos versuchten das Internet mit ihren Fakten zu überschwemmen."______________________________ "Пілот українського Су-25, який був показаний на фото в презентації російського Генштабу, визнав учора, що його літак вистрілив з бортової гармати. На фото розбитого Boeing були показані чіткі кульові отвори від кулеметних куль, які послідовно показують лобовий кут і ледве можуть виникнути в результаті ракети "Бук". В багатьох проросійських форумах і колонках коментарів в Інтернеті це визнання прийшло на допомогу. Маленька перемога для Путіна і його прихильників, що досі безуспішно намагалися заповнити Інтернет з цих фактів". Ukrainischer Pilot gibt Abschuss von MH17 zuТут вся москальня застрибала і кип'ятком задристала: украинский пилот признался что сбил малазийский Боинг   Особливо тупорилі ще й нині підскакують і дрищуть - полистайте останню цилочку! А тим часом, "Die Allgemeine Morgenpost Rundschau ist eine Satireseite. Das bedeutet: Alle Inhalte, die Sie hier vorfinden, sind allesamt frei erfunden und manchmal auch mächtig gelogen. Sollte dennoch der ein oder andere Artikel Verwechslungsgefahr mit der Realität mit sich bringen, so ist dies nicht uns anzulasten, sondern der Realität. Inhaltlich verantwortlich Florian Schaar Ecksteinstraße"___________________ "Die Allgemeine Morgenpost Rundschau це сторінка сатири. Це означає, що всі повідомлення, що ви знайдете тут всі фіктивні, а іноді з потужною брехнею. Проте, якщо одна або інша деталь вносить плутанину з реальністю, то це не наша вина, але реальність. Зміст відповідальності Florian Schaar Ecksteinstraße"Impressum Die Allgemeine MorgenpostВ іншому німецькому виданні, котре також передрукувало цей прикол великими червоними (для особливо тупих - спеціально російською!) написано: " Источником этой статьи является страница сатира." Ukrainischer Pilot gibt Abschuss von MH17 zu
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 липня 2014, 15:16 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 липня 2014, 23:34 |
|
|
"После записи видеообращения были уничтожены американские джинсы и футболка"
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 серпня 2014, 08:49 |
|
|
так і компи тра потовкти, ОСі то таки америцькі, а кіко фордів, доджів, джипів тра спалити ..... йо-о-ой.... тут санкціювати на на оден місяць.... а ще зрадників вишкувати , котрі санкції будуть ховати ....
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |