|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 13 липня 2014, 12:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
серія «маскаль бреше — вітер віє»  Ви всі вже багато разів надибАли таке "Україна програє (чи вже програла) інформаційну війну". Здавалось би - ну й що з того, що хтось там щось там бреше? А ще хтось там підбріхує? А ще хтось помагає... А ще хтось не знає котре є правда, а котре не дуже... Певно, всі вже сьогодні переконались, що нинішня війна - т.зв. гібридна війна, - то зовсім не те, що було прийнято раніше. Нині можна цілком успішно воювати і гАрбати чужі землі практично без всякого застосування власної регулярної армії.  - є бажаючі це спростувати?! Попробуйте!.. На передній план виходять такі складові як тактика і стратегія інформ- і кібер- війни. Можна шкіритись скільки хоч, однак, це зовсім не кіно про "зоряні війни". Це вже реальність! Боже борони, то зовсім не значить що танки, авіація і системи залпового вогню тепер більше не потрібні! Але... ... танки самі по собі не їздять, вертоліти не літають, а СЗВ самі не "пуляють"... А ще оці грізні системи озброєння просто здають... Без бою, тихо і мирно... І всі контетні!..  Цитата: "Я хочу поблагодарить украинских военнослужащих, а это немалый контингент – 22 тысяч человек с полным вооружением. Я хочу поблагодарить тех военнослужащих Украины, которые не пошли на кровопролитие и не запятнали себя кровью" В.В. Путин А оце треба читати цілком і повністю: Украина и «информационный фронт»: специфика национального бессилияУкраина и «информационный фронт»: специфика национального бессилия (окончание)Така от "москводурка"... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 липня 2014, 22:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Без коментарів 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 липня 2014, 23:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
православіє головного мозку.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 липня 2014, 00:15 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 липня 2014, 16:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 липня 2014, 17:53 |
|
|
Цитата: Как молотком стучит в ушах упрек, И все тошнит, и голова кружится, И мальчики кровавые в глазах! А.С. Пушкін. «Борис Годунов» Нині це найкрутіша тема! и мальчики кровавые в глазах - Российское госТВА ще кажуть, що то був внучок смердюковича - то саме його к̶а̶с̶т̶р̶... "люстрірували"!..  А тепер і Костю Ернста теж... той-во... /глав-шпан 1 каналу/
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 липня 2014, 14:08 |
|
|
Не знаю куди це приспособити - тому кидаю сюди. Цитата: Автор неизвестен Плачь, Голландия, плачь И Малайзия тоже, Этот шок так горяч - До озноба на коже.
Есть на свете страна Под названим Раша, Для которой война Мирных праздников краше.
Есть забава у них И одна лишь отрада - По соседях своим Заебашить из «Града»
И, обнюхавшись всласть, - Что за нелюди, сука! - В мирный лайнер попасть Из ракетного «Бука»
Разве это страна? Разве это держава?! Ведь ума ни хрена - Зато газ на халяву.
Человечности — ноль. Наглость — в слове и взгляде. Наркота. Алкоголь. Жополизы и бляди!
От Невы до Курил Все - в нирване запоя, А в Москве — гамадрил, Что играет в героя.
Лишь ему одному Власть дана на расправу! Что Европа ему, Что Малайзия, право!
Плачь, Голландия, плачь, И Малайзия тоже - Мир пока что незряч, Всем свой берег дороже.
Так очнись же, Земля, Видишь, горькая тризна… - Это почерк Кремля! Торжество терроризма
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 липня 2014, 17:19 |
|
|
БорМан написав: Цитата: Автор неизвестен Плачь, Голландия, плачь ... " MOORDENAARS" /вбивці/ - сьогоднішня перша смуга популярної голландської газети. « De Telegraaf» - найбільша щоденна газета в Нідерландах. 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 липня 2014, 20:46 |
|
|
Винос мозку Фперёт Рассийа!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 липня 2014, 20:18 |
|
|
серія «маскаль бреше — вітер віє»  У сітці треба дивитись не тільки Тимчука, Селезньова і "прес-центр АТО"! Обов"язково треба проглядати й сторінки Стрєлкова, Бородая і т.п. Там стільки "перлів"!.. "Дзержинск оставлен. Гарнизон ушёл в Горловку. Слишком неравные были силы. На Майорский блокпост зашло около 20-ти танков с флагами США и НАТО. Солдаты говорят на английском языке."Сообщение от Безлера
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |