|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 22 червня 2014, 20:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Уже змучились чекати, біднятка... "Рядовой Дамир Раисович Шакуров, уроженец Башкортостана. Ждёт не дождется когда поедет воевать не Украину. Говорит, вторые сутки не спим. Подняты по тревоге. Смотрите начиная со 2 мин. 15 сек. 22.06.2014"Рядовой Дамир Раисович Шакуров
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 червня 2014, 21:21 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
хай пхаються... лісосмуг на всіх вистачить ...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 червня 2014, 07:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: хай пхаються... лісосмуг на всіх вистачить ... Та й в сусідів, на болотах, ще стільки місця для цвинтарів! "19 июня в Балашове (Саратовская область, РФ) прошла траурная церемония прощания с Игорем Ефимовым, который уехал на Донбасс воевать за террористическую организацию "ЛНР", а вернулся в гробу. Даже на похоронах наемника его российские боссы не смогли удержаться от лжи и пропаганды. Так, на панихиде выступил депутат Балашовского районного собрания Виктор Волков, который, не моргнув глазом, начал приплетать дохлому наемнику чуть не миссию миротворца: «Игорь был очень честным человеком и не мог оставаться в стороне, когда у братского народа такая беда. Он погиб, обеспечивая коридор для выхода беженцев с Луганской и Донецкой областей. Если юго-восток потерпит поражение, то «Майдан» может случиться в России, а он этого не хотел. Мы хороним народного героя. Это мы ему даем это звание, потому что государству ничего не нужно», - сказал в своей речи Виктор Волков."В Саратовской области РФ похоронили "честного" наемника, воевавшего за "ЛНР"  
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 червня 2014, 15:37 |
|
|
живим від того легше , мертвим від того гірше , бо тут дурнем меньше, а там дурнем більше....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 червня 2014, 22:38 |
|
|
А тим часом полюбуйтесь! http://u.to/VHQaCA  Бігме, вам сподобаєсі!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 червня 2014, 05:41 |
|
|
шож воно за гівно таке ?! тово крижанівське.... тово мабуть родич жириновського?...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 червня 2014, 21:46 |
|
|
Через 15 хв. закінчується "перемир'я"...
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 30 червня 2014, 23:10 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Через 15 хв. закінчується "перемир'я"... уже закінчилося 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2014, 23:42 |
|
|
ще нема офіційної заяви петі
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 липня 2014, 09:51 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |