|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 04 червня 2014, 09:09 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
НІ! Це во:Бере́стя (Бе́ресть, Брест, колишній Бре́ст-Лито́вськ; біл. Брэст, біл. тарашк. Берасьце, їдиш בריסק, пол. Brześć)
Берестя — одне з найдавніших міст Волині. Вперше згадується в «Повісті врем'яних літ» під 1019 роком: розгромлений Ярославом Володимировичем Святополк через Берестя утік до Польщі. Однак авторитетний Новгородський перший літопис згадує це місто під роком 1017-м «Ярослав йде в Берестию». Польський вчений Г. Ловм'янський на основі аналізу відомостей з джерел, насамперед руських літописів про боротьбу між синами Володимира Святославича за київський престол, вважає, що місто Берестя існувало до 1016 року і входило до складу удільного князівства Святополка. В період міжусобиці місто зайняв польський гарнізон і утримував його до 1022 чи навіть до 1031 року.
У Бересті 1596 року була підписана Берестейська унія. 3 березня 1918 року тут було підписано Брест-Литовську мирну угоду. 1915 року Берестя перейшло до Німецької імперії, 1918 — було включено до складу Української Народної Республіки, Української Держави. 1919 року відійшло до Польщі.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 червня 2014, 11:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Але якось збіглись люди, Москаля нагнали. С.Руданський, "Скачі, Мікалай!" Вчора Владімір Чіжов, постійний представник Росії при ЄС, виклав свою точку зору на саміт у Брюсселі (G7) без Маскви: /дивіться з 0:47 до 1:32, - решту нема що ні дивитись, ні слухати!/"Это они вышли из формата восьмерки а не россия!"Отак-от! "ПОйял, да?!" То чурбани із G7 ідуть "нє в ноґу, а масква - всеґда в ногу!"...  З таким же успіхом вуйко міг би розвернутись на 180, приспустити штанці і зі смаком гахнути в камеру - ефект той же!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 червня 2014, 16:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 червня 2014, 18:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Ге-е-е, панове! Якби увиділи карти етнічного розселення московітів починаючи з XVIII в. - дуже б засмутились! А німців?! А монголів?! А римлян?! На щастя це не аргумент. 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 05 червня 2014, 23:33 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
yanychar написав: Ге-е-е, панове!  зі свого боку можу запостити карту великої мадярщини, як вони собі це уявляють, а також агласіть спісак іхніх "ханигінів", котрі ведуть мадярський родовід від шумерів і т.п. , але як написано постом вище: " на щастя..." 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 червня 2014, 03:47 |
|
|
myrko написав: зі свого боку можу запостити карту великої мадярщини... Чудова думка, але це буде настільки обширне обговорення, що навіть окремої теми (чи гілки) буде замало. Тре окремий форум. А тим часом, всі уже бачили тоті "перли", котрі московські ЗМІ щодня викладають на світ Божий. Відтак виявляється, що фотки взято зі ЗМІ в Ірані, Лівії, Канаді, Таїланді... Такі "факти" траплялись у квітні, пачками посипались у травні, а нині вже ніхто всерйоз і не сприймає. Я тут якось викладав перелік втрат українських силовиків, котрий викладали в сітку луґандійські і донбабвійські "статистики". Нині їх вже стільки, що можна тільки пошкіритись: "Как сообщает пресс-центр Донецкой народной республики за месяц боев на территории Донецкой и Луганской народных республик были уничтожено более полутора сотен американцев. В их числе: 25 сотрудников ЦРУ (13 убито, 12 крайне тяжёло ранено и 70 наёмников. Частная военная компания «ASBS Othago» потеряла — 8 чел.(снайперы), ЧВК «Грейстоун»,»Хэлло Траст»,»Академи»- 64 чел." В боях в Новороссии уничтожено более 150 американцев /США просто в траурі/ До речі, потрясаюче траурне фото американських військових з гробами можна знайти тут Хроники войны в Ираке от Reuters під №31. Тут же знаходимо адреску т.зв. "пресс-центра Донецкой народной республики": Общие потери сил АТО в Донбассе со 02 по 30 мая 2014 годаҐвавт! Скільки усіляких військ полягло... І то ще без урахування загиблих "термінаторів", "чужих", "снігових людей", "людей-павуків" і т.п. Потоплених донецькими торпедами "Лох-Несських чудовиськ" просто не порахувати!.. А на цій сторінці знаходимо адресок Новости Донецкой Народной РеспубликиЦіла купа усяких "навастєй" - зачитаєшся! "Российская Госдума 4 июня провела круглый стол, посвященный предоставлению Россией гуманитарной помощи для Донецкой и Луганской народных республик. На мероприятии присутствовали представители общественных организаций и органов власти Российской Федерации. На круглом столе посредством Skype было организовано включение с неким Борисом Борисовым, который называл себя «замминистра иностранных дел Донецкой народной республики и Новороссии» Он заявил, что в на территории ДНР необходимо создание «центрального банка и получение стабилизационного кредита от РФ в размере первого транша как минимум 30 млрд рублей».премьер-министр Александр Бородай пояснил, что Бориса Борисова никто на должность в правительстве не утверждалВ кількох словах: можна так дуже довго скакати по всіх цих адресках і цилках і ще довше листати дебільні "вєстЯ-навастЯ". Гадаю, й дитині ясно, що ця "перламутрова інформсистема" проста усіяна "перлами". Це творіння кремлівських політтехнологів! Чому?! А дуже просто! Тільки Ґосдура в Москві може "провести круглый стол, посвященный предоставлению Россией гуманитарной помощи для Донецкой и Луганской народных республик". І тільки московські дебіли можуть всерйоз балакати з барадаями-ґубарями-пуциликами-баріскамі і т.п. "премьерами-президентами-міністрами"...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 червня 2014, 20:21 |
|
|
Ви зара попадаєте! Усі зарАз!!!  "Хочу проинформировать Вас, что в 2012 г у меня были встречи с сотрудниками Секретной Службы США, которые предложили мне работу в России. Речь идет о Вашей ликвидации. Фамилии сотрудников Секретной Службы США, которые работали со мной: Джин Гуревич (Gene Gurevich), Сузанна Клемм (Susan Klemm), Крис Линеман (Chris Lieneman), Джеймс Питрамика (James Pietramica).
 Полагаю, что в связи с последними событиями на Украине, а также визитом в эту страну Директора ЦРУ Бреннана 12.04.2012, резко возросла угроза Вашей жизни. Я проинформировал о планах спецслужб США Федеральную Службу Охраны РФ и ФСБ РФ.
 Хочу заявить, что принимать участие в подобной операции я не буду, несмотря на то, что на меня оказывается постоянное давление со стороны американских спецслужб. Вероятно, президента США Барака Обаму надо заставить дать соответствующие разъяснения."М. Крыжановский: « Мне приказали убить Путина»Цю блювотину Місько дурнуватий понакладав в сітці цілу купу: сайт "Власть НовопаРашиї"Очевидно, в травні ц.р. у Міська сталося чергове загострення. А тому "невмирущий" Місько взявся завзято воювати: «М. Крыжановский: Мне приказали убить Путина» "во славу (у)родіни" Нема нічого дивного в тому, що старий ідіот став фактично постійним кореспондентом на "новокацапських" сайтах. Воно таким виплодилось ще 55 років тому. А тому, - ніде й ніколи воно би й не ділось! Воно там просто мусило бути! І воно там є. Ще раз про триєдине ПРАВИЛО ПРАВИЛ. 1. Лайно не тоне (це - загальновідоме!). 2. Лайно липне до всього, а найперше - до лайна (теж - загальновідоме!). 3. Рано чи пізно ЛАЙНО ОПИНЯЄТЬСЯ В ГНОЇВЦІ! (там йому й місце!)
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 08 червня 2014, 21:06 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
йой. я навіть не можу сказати як я радий, шо це лайно знову сплило. стан здоров'я не погіршився. правда і не покращився. коротко кажучи стабільний. впізнаю нашого міська. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 червня 2014, 07:15 |
|
|
1 червня. Донецьк. Бісівські танці. Упирі давлять цукорки "Roshen". /клацни/І ше одне, маріачі добре не знають про що та пісня, зате ж як лабають задушевно...
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 11 червня 2014, 01:12 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |