|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 30 травня 2014, 23:18 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Тупа маскальня сама собі пише дурниці, а відтак тішиться тим як дідько цвєчком!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 31 травня 2014, 08:20 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
оце я розумію, оце володіння іформацією, не те шо наші ... типу була перестрілка , втрат серед бойовиків не знаємо, але відей когось підстрелили... а тут все точно , пораховано, задокументовано.... але у одному сепаратори праві , АТО не дало жодного результату , де стояли війська там і стоять , а людей і техніки втратили нічо собі так....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 травня 2014, 11:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Капітан написав: оце я розумію, оце володіння іформацією, не те шо наші ... типу була перестрілка , втрат серед бойовиків не знаємо, але відей когось підстрелили... а тут все точно , пораховано, задокументовано.... ... Ага... лиш тре було цифри не так подавати - 120, 70, 65, 25... Хто ж так рівно бреше?!.. Тре було писати так: 119, 72, 66. Для більшої достовірності! А тим часом, "Глава Союзу кінематографістів Росії Нікіта Міхалков заявив, що російська армія не прийде рятувати "бендерівців" одеситів."Міхалков назвав Одесу "бендерівським" містом"Куда и зачем вводить армию? Кого спасать и защищать? ... В город, где миллион жителей живет обычной жизнью, когда убивают сотни? В город, в котором миллион жителей живут обычной жизнью, когда тысяча добивается освобождения невинных раненых? Чтобы этот миллион назвал русских оккупантами, имея на это полное право и веское основание? Что российская армия забыла в бендеровского городе, где с бендеровцами воюет ничтожное меньшинство? Одесситы! Русские не придут! Русские никогда не придут в город, где можно пройти бендеровским маршем! Россияне приходят только тогда и туда, где их будут встречать триколорами и цветами, как освободителей. А в вас, одесситы, у россиян есть серьезные поводы сомневаться. Поэтому россияне не придут!".Тут є відеоролик http://www.youtube.com/watch?v=hPhB2nCGM14#t=1209 аж майже на півгодини, але то тре довго мучитись аби всьо слухати.  Дійсно, "упальонний сонцем" фист на сонці лисину напарив... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 31 травня 2014, 12:03 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: АТО не дало жодного результату , де стояли війська там і стоять , а людей і техніки втратили нічо собі так.... ніхто толком і не знає, якого саме результату добивається ото ато ось хтось написав десь на форумах. Цитата: Наше АТО не поддается тупой логике. Наше АТО это импровизация поэта, вдохновение композитора и сюрреализм художника
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2014, 08:58 |
|
|
 От уже другий місяць оця т.зв. "карта Коломойського" гуляє в сітці. "Незабвенный Киев продолжает свой театр абсурда. В этот раз выделились украинские националисты, которые опубликовали в Сети так называемую "Карту Коломойского". Если это творение действительно дело рук Коломойского, то олигарх раскатал губу на большую часть территории РФ. При этом бандеровцы уверены, что россияне спят и видят себя гражданами воюющей Украины."
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 червня 2014, 13:08 |
|
|
мапа недопрацьована , не ввійшли Брест , Пінськ, Закерзоння.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2014, 13:27 |
|
|
Ага... А ще Перемишлянщина, Холмщина, Червеньщина...  А Брест котрий?!.. Цитата: Проженем поза Брест аж проклятих французІв, І станемо над Сеною - не пустим норманІв! /ну-у-у... якось так.../ 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 03 червня 2014, 20:41 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
І Вологда-гда-гда... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 червня 2014, 22:10 |
|
|
yanychar написав: Ага... А ще Перемишлянщина, Холмщина, Червеньщина...  А Брест котрий?!.. Цитата: Проженем поза Брест аж проклятих французІв, І станемо над Сеною - не пустим норманІв! /ну-у-у... якось так.../  як котрий ?! Брест Литовський..... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2014, 23:54 |
|
|
Капітан написав: як котрий ?! Брест Литовський.....  А це-во?!.. Брест
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |