|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 13 квітня 2014, 18:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
думають бути ближче до Бога?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 квітня 2014, 23:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ... P.S. для тих хто в такнку чи не знає, що таке yaplakal - фото - фотошоп, але яка ідея )) Та хто ж не знає?! Я й сам частенько у сітці цим користаюсь... Не монтаж!  
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 квітня 2014, 04:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"У цьому році український народ проходить великі випробування. На наш миролюбивий народ, який добровільно відмовився від ядерної зброї, звершена агресія, вчинена неправда. Країна, яка гарантувала нам цілісність і недоторканість нашої території, вчинила агресію. Бог не може бути на боці неправди, тому ворог українського народу приречений на поразку. На Голгофі Христос Спаситель страждав і помер, але потім воскрес і переміг зло. Так буде зі всякою неправдою і злом. Господь допоможе і нам воскресити Україну." Філарет про РФ, агресію і Великдень
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2014, 16:52 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 травня 2014, 20:14 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 травня 2014, 06:17 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
а хто власне нам нав'язав братство з московітами ?!..... щось у козацьку добу , до Переясоавсьої ради такого навіть у думках ніхто не тримав.... звідки це взагалі пішло... і чого старший ... коли Київ мати городів руських ?  .... як на мене , то якась суцільна дурниця... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 травня 2014, 10:32 |
|
|
Капітан написав: а хто власне нам нав'язав братство з московітами ?!..... щось у козацьку добу , до Переясоавсьої ради такого навіть у думках ніхто не тримав.... звідки це взагалі пішло... і чого старший ... коли Київ мати городів руських ?  .... як на мене , то якась суцільна дурниця...  І після Переяслава для всього світу була лиш Московія. Нікому й в голову не приходило називати її якось інакше. А от Петро взявся обгрунтовувати звідки, власне, взялись московія і московці. І разом з тим знищив гетьманство і всі права і вольності на українських землях. Цитата: Це той первий, що розпинав Нашу Україну, А вторая доконала Вдову сиротину. Т.Г. Шевченко. Сон Бо інакше як докажеш звідки взялось московство і тут же задІлалось "старшим братом"?!..
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 25 травня 2014, 23:36 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Як на мене то обгрунтовуванням займалася катька друга.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2014, 12:30 |
|
|
БорМан написав: Як на мене то обгрунтовуванням займалася катька друга. Не тільки. Катерина "продолжила славные дела великого предка". А відтак ще були Валуєвський циркуляр і Емський указ. А відтак... То можна до-о-овго перечисляти!..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 травня 2014, 23:47 |
|
|
Священик Української православної церкви Московського патріархату Володимир Марецький, який у складі терористичної групи знищував виборчі бюлетені в Луганській області не буде служити в храмі. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |