|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 21 травня 2014, 21:53 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: І ту воду товчуть 24 години в добу!.. і на виході отримують гівно. думали буде масло - а воно гівно. шо тут вдієш 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 травня 2014, 11:42 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Можете шкіритись скілько хочте, але "байка" про «25 кадр» - зовсім не "байка"!!!  Коли про це першраз написала "Українська правда", я, чесно кажучи, якось не сприймав це всерйоз. Ну, це просто якийсь ідіотський фейк!  НІЯКИЙ НЕ ФЕЙК! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 травня 2014, 21:39 |
|
|
yanychar написав: НІЯКИЙ НЕ ФЕЙК! 25 кадр провокує появу 47 хромосоми - доведено ростб 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 травня 2014, 19:07 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
БорМан написав: yanychar написав: НІЯКИЙ НЕ ФЕЙК! 25 кадр провокує появу 47 хромосоми - доведено ростб  а-а.... от відки вона у козлопиких взялася.... її у них виростили... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 травня 2014, 20:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Міністр п̶р̶а̶ч̶е̶ч̶н̶... "культуры РФ" ліпше знає! На то він міністр! 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 травня 2014, 21:23 |
|
|
шкода шо той міністр не в курсі шо 47 хромосома - то є хороба дауна - медичний факт. от якби він був міністром охорони здоров'я ... та нє не факт шо би знав.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 травня 2014, 22:03 |
|
|
БорМан написав: шкода шо той міністр не в курсі шо 47 хромосома - то є хороба дауна - медичний факт. от якби він був міністром охорони здоров'я ... та нє не факт шо би знав. Пане БорМан, Вас то вчили у школі?! В інституті?!.. А відки ж Ви знаєте?! Як бачите, посада міністра п̶р̶а̶ч̶е̶ч̶н̶... "культуры РФ" і елементарна обізнаність в елементарних явищах то є абсолютно різні речі. /До речі, я так само закінчив совєтську школу, совєтський технікум і ше одне совєтсьдке ПТУ.../Ги! Можу назвати цілу купу "выдающихся ученых нашей эпохи". Ну-у-у-у... почнем, хоча б, з шановного... • випускник Донецького політехнічного інституту за фахом «інженер-механік», • випускник факультету міжнародного права Української академії зовнішньої торгівлі за фахом «міжнародне право», • доктор економічних наук в області питаннь управління розвитку інфраструктури великого промислового регіону, • професор • і т.д і т.п.  Все просто! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 травня 2014, 23:05 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
каже кацапське 24 .... що сили АТО обстріляли колону журналістів.... я перепрошую , хтось , десь чув, видів , чи читав , аби десь у світі , в зоні бойових дій пересувалися автоколони журналістів ?!!! слів нема... 3.14дори
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 травня 2014, 08:08 |
|
|
Ги! Та вони ("журналісти") тільки так і пересуваються! На військових КАМАЗах без номерів.  Тепер вже лиш в одну сторону - "на болота". "А мрази по-меньше тем временем срочно сматываются. Удрал с большой сумкой денег «глава» ДНР Денис Пушилин. А глава ЛНР некто Болотов обозвал его за это предателем и пообещал расстрелять. Но сам уже тоже навострил лыжи. А как дышали, суки. Как куражились над нашей «слабостью», над тем, что не хотим чтобы пострадали гражданские, над тем, что хотим сохранить жизнь заложникам, которых ублюдки используют в качестве «живого щита». Сматываются и другие мрази. Светившиеся меньше, но от того не менее вредные. Срочно покидают пределы Украины донецко-луганские криминальные авторитеты, поставлявшие основную массу «солдат» в банды сепаратистов. Покинул пределы Украины луганский бандит Сергей Шахов, где-то прячется «Батура», Александр Батурин, луганский «авторитет» и человек «Юры Енакиевского». Сам «Енакиевский» заблаговременно смылся в Москву, но пытается наладить связь с новыми властями Киева, прежде всего пытаясь сохранить свои активы как в Украине, так и за рубежом. Горловский бандит Армен Саркисян, в последний год ставший сильно поднявшийся в блатной иерархии благодаря все тому же «Енакиевскому» периодически появляется в Киеве, где у него на Печерске имеется весьма дорогая квартира. Тоже пытается «порешать», но одновременно спешно продает элитный особняк в центре Горловки."Донецко-луганские криминальные авторитеты срочно покидают пределы Украины
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 червня 2014, 21:43 |
|
|
Ще один мадзґалик здриснув до своїх. Т.зв. "президент" т.зв. "республіки Абхазія" вже драпонув. По аналогії зі смердюковичем.  І де ж то він тепер?.. Навіть смішно питати! Анкваб находится на военной базе России в ГудаутеЛЮБЕ ЛАЙНО у світі раніше чи пізніше, так чи інакше, опиняється в рідній гноївці!  Це правило без усяких виключень. Ну, просто не може такого бути аби яма для гною викинула назад чергове лайно, котре туди в черговий раз ляпнуло!!!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |