|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 19 травня 2014, 22:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Луґанда трєбуєт!!!"Республіканські збори Луганської народної республіки звертається до Вас з проханням про визнання суверенітету та незалежності нашої держави", – йдеться в листі. Представники ЛНР повідомляють Генсеку ООН, що "ось уже кілька місяців Україна переживає низку катастрофічних подій, які призвели її до соціально-економічного колапсу, громадянської війни і розколу". "У центрі сучасної Європи сьогодні відбуваються варварські вбивства, репресії та переслідування людей за політичними мотивами. Нас позбавляють права говорити російською мовою й можливості отримувати достовірну інформацію про події", – додали керівники "республіки". У листі представники самопроголошеної ЛНР зазначили: "Вважаємо, що згідно з основоположними міжнародними документами, звернення народу Луганської народної республіки до міжнародного співтовариства з проханням розглянути питання про визнання своєї державності – наше природне право".Луганська народна республіка просить ООН визнати її
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 травня 2014, 11:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Як виявилось, "жидофашисти-бендерівці" не просто б'ють маскальню, а ПОЖИРАЮТЬ! В прямому значенні слова! Каннибализм в Одесском доме профсоюзов/шкода, що так і неясно скільки москалів було з'їдено, і як їх готували - солили, перчили, чи давали цибульки, кропу, петрушки?.. /
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 травня 2014, 12:20 |
|
|
От що буває, коли багато дивишся рос. ТБ. Та ще й на ніч!.. - Бог один. Он нас всех любит. Он грит! Он говорит: "Прекратите войну в Украине!". Я, когда вижу фотографии, где наши русские, задушенные женщины, беременные лежат, - это нормально?! - В Украине?! - Вы меня будете бить в наручниках! Это нормально?! Ну, мы же не звери, перестаньте меня пинать! Снимите нару-у-учники, я никуда не бегу!/для довідки див. 25 кадр/
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 травня 2014, 13:46 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 травня 2014, 19:49 |
|
|
Маскальські ЗМІ знов ляпнулись на рівній дорозі.  Правда, тепер уже всьо поправили: ФСКН: В Крыму вдвое больше наркоманов, чем в среднем по РоссииА загалом, перша публікація ФСКН не так вже й далека від істини... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 травня 2014, 22:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
про наркоманів навіть макаронне тб показувало .... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 травня 2014, 22:27 |
|
|
"Итак, на президентских выборах на Украине, как и следовало ожидать, побеждает неонацист-бэндеровец Дмитро Ярош... Лживые украинские СМИ утверждают, что победил Порошенко, это же говорят и их западные хозяева. Но реальность такова: на Украине установлен теперь окончательно неофашистский режим Яроша и Правого Сектора. Чтобы скрыть это, марионетка-Порошенко будет изображать из себя президента...".Ґвавт!!!  Што тєпєрь будєт?!..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 25 травня 2014, 22:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
а.х....єть.... я голосував нині у Мілані....явка безпрецидентна.... організація виборного процесу на гівно .... я впевнений що не всі , хто приїхав зуміли проголосувати ... консульський апарат і виборча комісія заслуговує судового переслідування.... я приїхав о 9-30, проголосував о 16-40..... весь час у чергах , котрими колотили так звані волонтарії... але я радий , що зумів проголосувати .... бардак зі списками виборців то окрема тема котра заслуговує розслідування... https://www.youtube.com/watch?v=21cvVXLOtwA
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2014, 08:58 |
|
|
Люди, спамнітайтесь! Та же то не так просто організувати дострокові вибори! Та ще й в таких умовах! Та ще й в чужій країні! Та ще й серед українців!.. Вже й так добре що люди у світі це бачать. Аби відтак маскальня нам не дзявкала у вічі! Окрема подяка оператору, котрий зняв цей ролик і виклав на youtube. /уже розніс всюди де лиш мож!/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 травня 2014, 00:22 |
|
|
/без цензури! /
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |