Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 15 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 92  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: «Москводурка»
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 03:22 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Syslov написав:
Відео для прикладу. Щоб вам було зрозуміло, як можна одне і теж відео називати по різному.

Хіба ж я проти "прикладів"?..
Мені й так все "зрозуміло". :yes3:

Syslov написав:
Читав багато форумів: відповідь українців на все - Путин винен у всіх бідах України...

Чому ж "у всіх бідах України"?!..
Просто полистайте українські ЗМІ. Самі переконайтесь - хто тільки не "винен у всіх бідах України"!..
тимошенко-порошенко-тягнибок-ярош-фірташ-ахметов-яценюк-турчинов-аваков-наливайченко... дуже довго перечисляти!..
А от іще один! Екс-президент Польщі теж має посаду в нафтогазовому холдингу заступника Клюєва
Як бачите, не все так просто... :roll:

Syslov написав:
... і я ніколи не буду зараховувати себе до вас, у мене своя думка. Хто б вам з росіян не написав, він однозначно бреше. Це факт.

Ґвавт! І де Ви тут уздріли отих "росіян", котрі "однозначно брешуть"?!! :?
Бігме, дуже вже хочу видіти отой "факт"!

А на рахунок "своєї думки" Ви абсолютно праві. Кожен має природне непорушне право висловити саме свою думку!
Шкода, що тут, на болотах, я бачу оту "думку" тільки на "Эхо Москвы" і телеканалі "Дождь".
А решта...
... ну, явно не "своя думка"!.. :eek:

Syslov написав:
А відео і фото я вам вилити можу терабайтами, про то яка Україна погана. Головне правильно підписати ... У вас це добре виходить про Росію у всіх темах форумів ....

І в чім проблема?..
"Правильно підписуйте" і "виливайте"!

Syslov написав:
Можу передбачити вашу відповідь: москаль, бреше, зомбований путінським ТВ, ну і так далі ...

Упевнений, що терміни "путін" і "москаль" - рівнозначні. Синоніми.
Загалом, москаль саме тому й москаль, що зомбований путінською "балалайкою".
Хіба такий один?!

ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Стадно-мавп'ячий синдром. А вже завтра-позавтра пуцика, як і все оце лайно будуть матюкати усі Ваші соплемінники.
Може не віриться?

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 05:45 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Syslov написав:
Навіщо створювати стільки форумів? Можна створити один заголовок - у всьому винні Росіяни (москалі), зомбовані Путіним і його ТБ, і спокійно поливати гавн%м Росію і всіх Росіян. Викласти купу фейкового відео, підтвердити коментарями європейських (антиросійських) експертів і чекати падіння Росії та господсва України.
Хто не скаче, той москаль ....
Формат відео : youtube.com

Не забудьте скакати, коли це читаєте ... Якщо ви не москаль звичайно ...

о-о і тут гебістськими тролями засмерділо..... сматрі сєкєль тв , там для вашого рівня якраз...

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 14:35 
Офлайн

Повідомлення: 42
Прізвище, Ім’я: Роенко Владимир
Капітан написав:
Syslov написав:
Навіщо створювати стільки форумів? Можна створити один заголовок - у всьому винні Росіяни (москалі), зомбовані Путіним і його ТБ, і спокійно поливати гавн%м Росію і всіх Росіян. Викласти купу фейкового відео, підтвердити коментарями європейських (антиросійських) експертів і чекати падіння Росії та господсва України.
Хто не скаче, той москаль ....

Не забудьте скакати, коли це читаєте ... Якщо ви не москаль звичайно ...

о-о і тут гебістськими тролями засмерділо..... сматрі сєкєль тв , там для вашого рівня якраз...

Я вже говорив: Можу передбачити вашу відповідь: москаль, бреше, зомбований путінським ТВ, ну і так далі ...

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 14:50 
Офлайн

Syslov написав:
А відео і фото я вам вилити можу терабайтами, про то яка Україна погана. Головне правильно підписати ... У вас це добре виходить про Росію у всіх темах форумів ....

І в чім проблема?..
"Правильно підписуйте" і "виливайте"!

Викладати не буду, розповім на словах. Одно і теж відео про трагічні події в Одесі було підписано з Української сторони: "Російські спецслужби вбивають український народ" і з Російською сторони: "Українські націоналісти спалюють мирних протестуючих Одесі"

Не встиг написати, вже в гебістськи тролі визначили.

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 17:51 
Офлайн

Syslov написав:
Викладати не буду, розповім на словах. Одно і теж відео про трагічні події в Одесі було підписано з Української сторони: "Російські спецслужби вбивають український народ" і з Російською сторони: "Українські націоналісти спалюють мирних протестуючих Одесі"
Не встиг написати, вже в гебістськи тролі визначили.

А от і відповідь про те хто і як "підписує"...
Интервью командира батальона «Донбасс»
А до кого ж Вас "визначати"? До синтоїстів, крішнаїтів, соціал-пацифістів, чи поміркованих клерикалів?..

А тим часом,
на концерті у Краматорську один з терористів Алєксандр Мажаєв, більш відомий як "Бабай" (в Росії знаходиться в розшуку) витанцьовує з АК в руках

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 21:01 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
то , що , мені робити по руські, вводити цензуру ?.... фільтрувати доносітєлєй інфармації ?.... :coffe: я то на раз-два організую.... :coffe:

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 травня 2014, 23:47 
Офлайн

Був би тролем , вів би себе по іншому. Можете зарахувати мене до тих , хто жив раніше в Коломиї і постійно приїжджає ( приїжджав ) в місто , де він жив. Мені просто цікаво, наскільки сильно українці стали ненавидіти росіян, у зв'язку з останніми подіями . Так як у Коломиї живе дуже багато моїх друзів і однокласників , я б хотів в черговий раз приїхати до них в гості. Але боюся НЕ доїду навіть до кордону Рівненської та Тернопільської області. Думаю в гіршому випадку спалять мене разом з машиною і російськими номерами , як представника московських і путінських спецслужб і т.д. У кращому випадку розгорнуть на кордоні ...

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 00:06 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Syslov написав:
Був би тролем , вів би себе по іншому. Можете зарахувати мене до тих , хто жив раніше в Коломиї і постійно приїжджає ( приїжджав ) в місто , де він жив. Мені просто цікаво, наскільки сильно українці стали ненавидіти росіян, у зв'язку з останніми подіями . Так як у Коломиї живе дуже багато моїх друзів і однокласників , я б хотів в черговий раз приїхати до них в гості. Але боюся НЕ доїду навіть до кордону Рівненської та Тернопільської області. Думаю в гіршому випадку спалять мене разом з машиною і російськими номерами , як представника московських і путінських спецслужб і т.д. У кращому випадку розгорнуть на кордоні ...

Має значення не прапор на номерах машини, а відношення людини, якщо вона ненавидить край в який їде, хоче нав'язати місцевим мешканцям свої ідеї та бачення, а синдромом "знаючого старшого брата" віє за кілометр (не в образу Старшому брату) - то буде так, як Ви описали, може й гірше :-D, а якщо ні - то це всього "дурные предрасудки". Тиждень тому в Хмельницькому зустрів одесита, який мандрував Західною Україною, розговорились, я звісно запитав: "Не боявся, що після останніх подій наткнутись на фашистів? Все-таки Захід, бэндеровці, фашисти". На що він посміхнувся і сказав, що маячня повна - він спеціально всю дорогу спілкується на російській, хоч добре знає українську - ніхто кривого слова йому не сказав. Але сам тямущий, не лізе на рожен, розуміє, що ціль політики - не краще життя громадян, а легше керування для керівників.

В додачу, щоб ще розвіяти осад російського телебачення, яке сформувало страх перед "фашистською Західною Україною" і жертвою, якого Ви стали:
Цитата:
Думал, писать или нет...решил написать.
Несколько дней назад, на ул. К. Либкнехта наблюдал живописную сцену. Стоит припаркованный Авео. Рядом проходит мальчик с пачкой украинских флажков и предлагает водителям. Водитель Авео (в очках) берет у него флажок, видимо что-то говорит мальчику и демонстративно кидает его на землю рядом с машиной....
...Рядом останавливается то ли Тойота Тундра, то ли Секвойя, в общем, огромный тазик, с (!) российскими номерами, регион 177 (Москва). А тем временем, водитель Авео выходит из машины и начинает орать на пацана. Из большого тазика вываливается сибирского типа мужичок, не говоря ни слова, подходит к Авео, поднимает флажок, и цепляет его себе на машину. У водителя Авео, судя по всему, когнитивный диссонанс, он начинает мычать. Сибиряк устанавливает флажок, подходит к мычащему и говорит - "родину надо если не любить, то хотя бы уважать! А ты - говно". Мычание сменяется потерей речи. Мальчик с флагами тоже молчит. Сибиряк возвращается в тазик, трогается, и проезжая мимо водителя Авео, который изображает памятник, кричит - "Слава Украине, говно очкастое!".
Я еще минут пять покурил, мальчик ушел, очкастое говно продолжало стоять возле своего Авео.

https://www.facebook.com/yuri.przhepjurko/posts/636189503125056?fref=nf
http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=34&t=1198&start=70#p781749

Хоч було це (якщо не помиляюсь) в Дніпропетровську, думаю це не грає великої ролі :)
Вибір за Вами: Сибіряк на Сейквойї-Тундрі чи Очкарік на Авео ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 00:17 
Офлайн

Ви так страшно переживаєте аби хтось часом не подумав що Ви - троль!.. Зображення
І чого б то раптом?!..
А ще дуже цікаво: як то по-Вашому ведуть себе справжні тролі?!

Вспокійтеся, направду кажу, що я справжній живий ТРОЛЬ!
Ще з 90-х, ФІДОшних років. Я ще памнітаю як виглядали форуми в ту славну незабутню пору.
Я ЗЛОЙ И СТРАШНЫЙ СЕРЫЙ...
Зображення ТРОЛЛЬ!

І нітрохи цим не переживаю. Зображення І сплю спокійно.

А оце Вам на закуску:

Пізнаєте?!
Зверніть увагу на дату. А відтак дасте знати як треба правильно підписувати...
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 16 травня 2014, 10:59 
Офлайн

"Продолжается гражданское противостояние между народным ополчением Пушкино и карательными войсками, верными Московскому правительству.
Украина призывает участников конфликта в Пушкино начать переговоры о федерализации Подмосковья и государственном статусе дагестанских языков.
По имеющейся достоверной информации, Московская хунта перебрасывает огнеметы ТОС 1-А, чтобы уничтожить Пушкино в ходе карательной операции.
В связи с тем, что за беспорядками в Пушкино стоят спецслужбы Донбабве и Луганды, Россия нуждается в немедленном вводе миротворческих войск.
Сторонники федерализации Подмосковья из Пушкино обстреляли прямой наводкой международную космическую станцию.
Москва должна услышать Пушкино! Пушкино никто не ставил на колени!

Против федералистов в Пушкино - хутинская пунта бросила армию.
На видео можно примерно подсчитать сколько солдат уже в городе."

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 15 з 92 [ 915 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 92  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення