|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 24 квітня 2014, 23:37 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: Усьо люкс, усьо робит!  Тре вкладати оцю адресу! та від тебе робить .. від мене ніяк... я вже і так і сяк... ніяк...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 25 квітня 2014, 01:17 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Формат відео youtube.com: Код: http://www.youtube.com/watch?v=FaYM5REnZoc Формат відео youtu.be: Код: http://youtu.be/FaYM5REnZoc Там в підказках все написано як має виглядати код на ютуб 
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2014, 23:48 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Це вже "стареньке", однак в Кацапупії воно не старіє ніколи! «Избиение русских туристов в Турции» На справді, як завжди, все значно простіше!.. Група "вєлікамаґучіх" кацапиків заходить в секс-шоп разом зі своїми неповнолітніми (чи малолітніми!) дітьми. Розуміється, в Туреччині це категорично заборонено (у світі не так вже й багато "калхозної кацапнІ", а турки (отак-то!) зовсім не хочуть мати якісь проблеми зі своїми (рузуміється, турецькими) законами! Однак, тупо-вроджена "калхазнЯ" зовсім не хоче з тим рахуватись, бо, наївно-неумита, і далі вважає себе якимось прищиком на дідьчій дупі... А тому, влаштовує скандал!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 квітня 2014, 22:05 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 квітня 2014, 09:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Міністерство оборони РФ склало гімн "зеленим чоловічкам". Його виконує ансамбль "песни и пляски им. Александрова". Це обробка. А тут оригінал: http://www.youtube.com/watch?v=kavS9P9L5rc
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 квітня 2014, 15:08 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2014, 00:07 |
|
|
У Москві на Красній площі був затриманий самотній пікетувальник, який тримав у руках плакат з написом "ху@ло". Пікетник доставлений до найближчого відділення поліції, де на нього було складено протокол та порушено кримінальну справу за статтею "образа президента". /одне слово! ніяких прізвищ!/На заяву затриманого, що він не писав жодних прізвищ, черговий поліцейський чітко відповів: "Всем и так прекрасно известно, кто у нас ху@ло!". Так і не ясно: хто образив президента Росії, пікетувальник чи поліція?.. https://vk.com/wall-55297091_358360
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2014, 08:46 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2014, 21:32 |
|
|
Райцентр Антрацит Луганської обл. Дебіли вивісили державний прапор Королівства Нідерланди догори ногами... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2014, 21:39 |
|
|
таже дибіли.. раисся вперде !!!! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |