|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 03 березня 2014, 17:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Тим часом на англомовній версіії сайту МВС України чомусь до сих пір демонструється Ministry of Internal Affairs of Ukraine... біглий виродок Засранчєнка...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 березня 2014, 23:22 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
І року не пройшло... На сайті Міністерства внутрішніх справ з'явилось повідомлення про оголошення в розшук екс-міністра Віталія Захарченка. Інформацію про колишнього очільника МВС розмістило у розділі "Особи, які переховуються від органів влади". 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 березня 2014, 20:09 |
|
|
В Сухолуччі, на КП дачі Пшонки, були затримані мародери - 2 співробітників міліції Вишгородського РВ. На задньому сидінні службового автомобіля (Ссан Янг з мигалкою) вони вивозили дорогі предмети інтер'єру з Дачі. У слідчого в кишені брюк перебувала гільза калібр 9мм. На той момент саме міліція повинна була охороняти дачу, але приїхавши туди - охорони виявлено не було, дача просто розкрадалася, і можна сміливо стверджувати, з чиєю допомогою ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 березня 2014, 11:27 |
|
|
“Крім так званих туристів із Росії, учасниками мітингу на підтримку Росії в Донецьку 9 березня 2014 року на площі Леніна були й працівники міліції, яких привезли з м. Антрацит Луганської області. Про це мені стало відомо від жителів м. Антрацит, які серед учасників мітингу впізнали міліціонерів свого міста. Це були 70-80 міліціянтів в цивільному одязі. У їхніх руках були прапори Російської Федерації і вони вигукували антиукраїнські, антидержавні гасла. В той же час вони є державними службовцями та отримують кошти і заробітну плату з державного бюджету України.
 Допускаю, що якщо там були міліціонери з Антрацита, то цілком ймовірно, що у мітингу брали участь міліціонери і з інших міст України. Тому я звернувся до Генпрокуратури, МВС України та СБУ з проханням терміново перевірити цю інформацію та вжити відповідні заходи реагування. Необхідно розібратись, хто організовував і спрямовував працівників міліції на цей антиукраїнський мітинг, за чиї кошти їх доставили в Донецьк та з’ясувати роль донецької обласної та міської міліції у цій справі.”Під прапорами РФ у Донецьку мітингували міліціонери
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 березня 2014, 14:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
а чого би і нє.... мінтушки з народом.... такого і тра було чекати , хоч одного мєнта чи беркута арештували, де сотні карних справ? де кримінальне переслідування , де пораження в правах ? ні х...ра не робиться....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 29 березня 2014, 10:16 |
|
|
Цілком можливо, що це фейк. А може й правда. А може ФСБ-шна підстава. А може... Хіба нині можна за щось ручатись?!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 квітня 2014, 13:50 |
|
|
Що робити з міліцією, яка раптом стала з народом? Пам'ятка для нашого душевного народу, який дуже любить виправдовувати і прощати. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 квітня 2014, 01:27 |
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 квітня 2014, 18:34 |
|
|
"Ця людина не мент, не мусор. Це - міліціонер. Це він чинив збройний опір пєтухам у Горлівці при захоплюванні міськвідділку МВС. Це він, коли побачив, як пєтух зірвав український прапор та повісив триколор, виліз на дах та скинув колорада униз. Це його потім жорстоко побили "мірниє пратєстующіє". Це він зараз у реанімації. Це - міліціонер.
 Ще 2-3 місяці тому я не міг подумати, що буду поважати міліцію. Але ось доказ, що є ті, хто пам'ятає про присягу та честь мундиру. І де? Горлівка, Донбас. Я не знаю, чи виживе він, чи не вб'ють його пєтухі, але ця людина заслуговує на те, щоб її запам'ятали."https://vk.com/wall-55297091_341375
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 квітня 2014, 19:48 |
|
|
Як вияснилось, Андрій Крищенко! Начальник міліції Горлівки з честю обороняв свій пост. Відстрілювався від сепаратистів. Скинув російський прапор і сепаратиста з даху управління. Був захоплений, побитий. Деякі проросійські сайти повідомляють, що він у зв'язку з опором був убитий. Відбили! Андрію надана медична допомога. Він з нами. Більш-менш у порядку. СПРАВЖНІЙ ОФІЦЕР. Таких мало. Він і його заступник - підполковник міліції Герман Приступа (то він на фото вгорі) захищали честь країни. Саме З ТАКИМИ офіцерами будемо будувати нову міліцію!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |