|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Erlik
|
Додано: 24 березня 2014, 16:20 |
|
З нами з: 20 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 101 Звідки: Новосибірськ
|
SPY написав: ВОЗ утверждает что своими ххх-работниками смогли на протяжении года увидеть каждую каплю алкоголя выпитую в России и Украине... Нет, но они работают по репрезентативной выборке, а вот вы с Борманом - вряд ли.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 24 березня 2014, 17:14 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Erlik написав: SPY написав: ВОЗ утверждает что своими ххх-работниками смогли на протяжении года увидеть каждую каплю алкоголя выпитую в России и Украине... Нет, но они работают по репрезентативной выборке, а вот вы с Борманом - вряд ли. Росіяни вірять в будь-які цифри, які показують їх в кращому світлі... Але щоб не вдаватись у нюанси, скльки зараз в Україні українців? 52 млн, 48, 46, 45? Ми собі умовно говоримо, що 46... Але люди виїжджають, вмирають і ми навіть не знаємо скільки українців в Україні, зато точно знаємо скільки п'ють українці, бо ВОЗ порахувало Як можна маніпулювати цирами я вже написав - тому тут нема більше про що дискутувати. В більшості опитувань - таки Росія - лідер, тому не треба перекручувати так, як це притаманно російській владі
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 березня 2014, 17:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: Erlik написав: Нет, но они работают по репрезентативной выборке, а вот вы с Борманом - вряд ли. Росіяни вірять в будь-які цифри... Поки ви рахуєте цифірки, навпроти, через дорогу, на самому вході у магазин сидить вуйко у сведрі. Ніякий. Так усівся, шо люди мусять переступати йому через ноги аби зайти в магазин. Вийшла одна з продавщиць, шось довго махала руками, - вуйкові по барабану!.. Певно, пішла дзвонити "по репрезентативной выборке"... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Erlik
|
Додано: 24 березня 2014, 18:04 |
|
|
SPY написав: Росіяни вірять в будь-які цифри, які показують їх в кращому світлі... А Вы, похоже, не верите любым цифрам, которые говорят о русских хоть что - нибудь хорошее SPY написав: Але щоб не вдаватись у нюанси, скльки зараз в Україні українців? 52 млн, 48, 46, 45? Ми собі умовно говоримо, що 46... Але люди виїжджають, вмирають і ми навіть не знаємо скільки українців в Україні, зато точно знаємо скільки п'ють українці, бо ВОЗ порахувало А Вы бы все - таки почитали доклад ВОЗ - в приложении 7 там описаны источники данных и методы обработки... Доклад составляется по окончании года, когда ясня средняя численность населения за год. докладSPY написав: Як можна маніпулювати цирами я вже написав - тому тут нема більше про що дискутувати. В більшості опитувань - таки Росія - лідер, тому не треба перекручувати так, як це притаманно російській владі Вообще - то из приведенных Вами данных следует, что Россия потребляет больше всего ВОДКИ на душу населения, но водка - далеко не единственный алкогольный напиток. Впрочем... если Вы веруете в первенство русских по алкоголизму и это так важно для Вашего мировоззрения - не буду Вас мешать.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 березня 2014, 18:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Erlik написав: А Вы, похоже, не верите любым цифрам, которые говорят о русских хоть что - нибудь хорошее ... Ні, не вірю! І правильно роблю. Я тут, на матушках-рассєях, уже більше як чверть віку - знаю що кажу! 
|
|
 |
|
 |
Erlik
|
Додано: 24 березня 2014, 18:23 |
|
|
yanychar написав: Ні, не вірю! І правильно роблю. Я тут, на матушках-рассєях, уже більше як чверть віку - знаю що кажу!
А в самой России - то случалось бывать? Ну, чтобы своими глазами все увидеть и убедиться?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 березня 2014, 19:21 |
|
|
Erlik написав: А в самой России - то случалось бывать? Ну, чтобы своими глазами все увидеть и убедиться? Та де там?! Боже борони! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 березня 2014, 19:25 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 24 березня 2014, 23:32 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Erlik написав: А Вы, похоже, не верите любым цифрам, которые говорят о русских хоть что - нибудь хорошее цифрам ми віримо , а якже , проти арифметики не попреш ... тут в іншому є сумніви , я останнім часом перестав вірити у хороших росіян.... якщо такі є то їх мало , і вони мабуть вже всі у Червоній книзі.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 24 березня 2014, 23:42 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: я останнім часом перестав вірити у хороших росіян.... а у тверезих віриш? 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |