|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2014, 06:36 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
VohaBit написав: yanychar написав: Отак-то! Не хоче батя суб'єктом у федерацію. ой як не хоче.  коню ясно , краще бути першим у Бєларусі, аніж 1101 у росіїї... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2014, 09:23 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А з іншого боку, Лукашенко попросил у Путина разместить в Беларуси дополнительно 15 самолетов"Беларусь намерена предложить России в рамках двусторонних договоренностей усилить совместную группировку войск, в частности авиацией, в связи с активностью НАТО вблизи белорусской границы."Дідько знає, що там у бацьки в голові!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 13 березня 2014, 11:58 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: А з іншого боку, Лукашенко попросил у Путина разместить в Беларуси дополнительно 15 самолетов"Беларусь намерена предложить России в рамках двусторонних договоренностей усилить совместную группировку войск, в частности авиацией, в связи с активностью НАТО вблизи белорусской границы."Дідько знає, що там у бацьки в голові!..  Йому сказали- попроси! А йон і мертвого впросить.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 березня 2014, 14:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"Опитування проведено 7-10 березня 2014 року за репрезентативною всеросійською вибіркою міського і сільського населення, чисельністю в 1603 людини у віці 18 років і старше в 130 населених пунктах 45 регіонів країни. Статистична похибка даних цих досліджень не перевищує 3,4%."Більшість росіян підтримують вторгнення в Україну"58% росіян у тій чи іншій мірі підтримують введення російських військ на територію Криму і в інші регіони України. Про це свідчать дані опитування, проведеного в РФ російською недержавною дослідницькою організацією Левада-Центр"Ситуация в Украине и в Крыму
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 березня 2014, 17:19 |
|
|
58% росіян у тій чи іншій мірі підтримують введення російських військ на територію Криму і в інші регіони України
лишній доказ того , чта рускія нам братія.... мама би їм здохла... тьху...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 березня 2014, 13:50 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 березня 2014, 15:43 |
|
|
/добавлено/Москва. Марш миру.    "Нет войне" и "Слава Украине" в Москве, 15 марта 2014"
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 березня 2014, 20:09 |
|
|
тепер масковскія мєнти.... пардон , тепер вони пунти...будуть мати роботи на пару неділь, затриманих певно буде купа 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 березня 2014, 20:13 |
|
|
Капітан написав: тепер масковскія мєнти.... пардон , тепер вони пунти...будуть мати роботи на пару неділь, затриманих певно буде купа  Уже є! Вели-и-и-ка купа!..
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 березня 2014, 20:17 |
|
|
хто би сумнівавсі.... я не здивуюсі якшо путлєр втихаря будеє концтабори ,десь за полярним колом... 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |