|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VOVIC
|
Додано: 18 лютого 2014, 22:39 |
|
З нами з: 14 жовтня 2009, 03:00 Повідомлення: 122 Звідки: Коломийський р-н
Прізвище, Ім’я: Володимир
|
Франківськ штурмує СБУ... http://www.ustream.tv/channel/frankotimes
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 лютого 2014, 23:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VOVIC написав: Франківськ штурмує СБУ... http://www.ustream.tv/channel/frankotimes ... і обеззброює міліцію (десь читав на "Правому секторі") А тим часом, а крім того, спалено ще один водомет. Між іншим, "Українська правда" ( http://www.pravda.com.ua) завалена DDOS на глушняк. Уже ніц не відкриває.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 лютого 2014, 01:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Ще один водометний автомобіль згорів. Беркут пішов у наступ на периметр і одного з них захопили. Тягнуть на сцену. На жаль багато стаціонарних камер згоріло. Працює тільки пара-трійка штук. http://espreso.tv/streamА крім того, Головний мусорок Івано-Франківщини подав у відставку 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 19 лютого 2014, 10:11 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
ПОТЯГУ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬК НЕ ДОЗВОЛИЛИ ПРИБУТИ ДО КИЄВА В місті Коростень Житомирської області зупинили поїзд Івано-Франківськ – Київ. Як пише ZIK із посиланням на користувачів соціальних мереж, потяг відправили в тупик. "Потяг загнали в тупик. Людей не випускають. На вулиці багато людей типової зовнішності. Щойно телефоном повідомив @Petro Didula", – йдеться у дописі. При цьому повідомляється, що офіційна версія – повідомлення про замінування вагону.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 лютого 2014, 11:19 |
|
|
Старший_брат написав: ПОТЯГУ З ІВАНО-ФРАНКІВСЬК НЕ ДОЗВОЛИЛИ ПРИБУТИ ДО КИЄВА ... Окрім міліцейських постів, "Мобілізували дорожні ремонтні організації(нічне чергування в повному механізованому складі) для перекриття доріг при наказі. Шофери на роботу вийшли але перекривати нічого не стали і не будуть. Підуть на звільнення але тим не займуться. Я праціник тому інфа провірена."Мобілізація дорожних ремонтних організацій
|
|
 |
|
 |
Айрін
|
Додано: 19 лютого 2014, 12:41 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
НТК: Олександр Кочкін, начальник Коломийської міліції, також подав у відставку. Начальник Коломийського міськвідділу міліції Олександр Кочкін написав рапорт про відставку. Він заявив, що особисто завжди залишався поза політикою. Його підлеглі також не підтримують жодних політичних сил. Головне завдання правоохоронців – безпека громадян, каже міліціонер. Люди під міськвідділом вимагали, щоб всі працівники міліції написали аналогічні заяви. Наразі Олександр Кочкін продовжує виконувати обов’язки начальника міліції. Разом з ним курувати роботу правоохоронців будуть представники самооборони.
|
|
 |
|
 |
Айрін
|
Додано: 19 лютого 2014, 12:42 |
|
|
Кажуть, що наші також нині ідуть з віче до прокуратури...
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 19 лютого 2014, 13:44 |
|
З нами з: 14 жовтня 2009, 03:00 Повідомлення: 122 Звідки: Коломийський р-н
Прізвище, Ім’я: Володимир
|
Це правда, що Епіцентр згорів ???
|
|
 |
|
 |
Айрін
|
Додано: 19 лютого 2014, 14:17 |
|
|
наразі ніхто нічого не каже на цю тему..буду ще питати хто що чув та бачив..
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 лютого 2014, 15:08 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |