|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 19 лютого 2014, 12:28 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Янукович: Розійдіться по домівках! Майдан: Та ми вдома, дебіле! Це ти в гостях і тобі пора звалювати!
Сегодня, утром, дворник таджик встретил меня словами: "Здоровеньки були!". До сих пор отойти не могу...
50% українців з великим задоволенням повісили б Януковича. 30% повісили б Януковича без задоволення. 20% ще не визначилися, з якими почуттями вони б це зробили.
Янукович Арбузову: - Так как ты теперь вместо АзИрова, я буду называть тебя АрбИзИв!
- Рабинович, шо вы думаете за образование двумя евреями в Харькове «Украинского фронта»? - Думаю, шо теперь два бандеровца во Львове просто должны таки образовать «Еврейский фронт»!
- Как пройти к магазину «Армани»? - Відразу за барикадою. Там у хлопців в масках спитаєте.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 березня 2014, 01:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Кіно і німці... Хрещатик. Кафе. За вікнами мороз. У дверях з'являється Панда - аніматор з вулиці. Всі затихають. Одна матуся тихенько (але всі чують) говорить своїй малій, 3-4 роки: "Доню, дивись, панда!" ... Дочка з ходу викрикує: "Панду - геть!". Народ з реготом сповзає під столи ... Але це не кінець! Мужик (панда): "Я добрий панда, можна мені в туалет?" Мала: "А як докажеш?!" Панда знімає голову , бере її під пахву, випрямляється і починає співати "Ще не вмерла Україна..." 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 26 березня 2014, 15:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
- Владимир Владимирович, там украинцы пришли, просят политическое у*бище - Наверно, политическое убежище? - Та не, говорят они за Януковичем
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 березня 2014, 10:45 |
|
|
"Боинг" и "Сухой" объявили о выпуске нового пассажирского самолета "Бухой - 747"  Говорил же, учи английский, Глашенька... это не "в рот хер", а "Brother" Навіть якщо ви знаєте п'ятнадцять іноземних мов, російська вам все одно необхідна! Мало що може бути: впадете або щось важке на собі ногу впустите...
|
|
 |
|
 |
gobo30
|
Додано: 02 квітня 2014, 05:46 |
|
Прізвище, Ім’я: Alex
|
Звонок в ОБХСС: — Это Рабинович. Скажите, который час? — Ноль часов ноль минут. — Аллё, это ОБХСС? Это Рабинович. Который час? — Ноль часов три минуты… — Аллё, это ОБХСС? — Послушайте, Рабинович, заберите обратно свой поганый конфискованный будильник и не морочьте нам голову.
|
|
 |
|
 |
gobo30
|
Додано: 04 квітня 2014, 04:06 |
|
Прізвище, Ім’я: Alex
|
Идут по-лесу заяц, волк и медведь и разговаривают про секс . Заяц говорит вот я люблю с крольчихой они такие мягкие. нушистые. Волк говорит вот я любю с волчихами они такие сильные, мускулистые. Медведь а я люблю мартышек , "почему" спрашивают волк с зайцем , а медведь отвечает "а они так смешно лопаются когда я кончаю" - Мама , а я дура? - Дура! Я ПАПА! Встречаются две подруги. Одна спрашивает: -Говорят ты детей женила? -Да. -Ну и как? -Ой, ты знаешь, дочка так удачно замуж вышла. Он ее любит , готовит, стирает, на руках ее носит, кофе в постель подает.... -А сын как? -И не спрашивай.На такой стерве женился. То ей приготовь, то постирай, то кофе в постель принеси...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 квітня 2014, 12:52 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 05 квітня 2014, 10:20 |
|
|
Засідання ООН Представник України: хотів би звернути увагу на один історичний факт - коли Київський князь Володимир пішов купатися в Дніпрі, росіяни украли його меч. Представник Росії: я возражаю, тогда и России еще не было! Представник України: О!!! Я саме про це!!!
Изя, и шо там в Крыму? -Дурдом, Сёма! Российские военные осадили украинскую воинскую часть и кричат: "Сдавайтесь!", а им в ответ: "Русские не сдаются!"
- Простите, у меня к вам вопрос! Вот сейчас все борются за свой государственный язык. Так за что, в данном случае, бороться нам - одесситам? - За свой государственный акцент!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 квітня 2014, 09:25 |
|
|
По скайпу два єврея: Ізраїль - Украина. — Ізя! Шо у вас там на Украине происходит? — Сема - полный дурдом! Российские военные окружили украинскую военную часть и кричат: "Сдавайтесь"! А им от туда кричат: "Русские не сдаются"!
Изя, а шо такое когнитивный диссонанс? — Это когда выходишь на митинг с требованием референдума о присоединении к стране, где запрещены и митинги, и референдумы!
Хоча "Харківська республіка" через пару годин встигла щезнути, Судан, Науру і Сірія встигли її визнати і тепер вимагають з Лаврова грошей!..
Росія в шоці. Музей Південмашу (Дніпропетровськ) відкрив запасники залу сімдесятих років минулого століття і відразу ж вийшов на третє місце в світі по ядерних зарядах.
МИД РФ: - На центральных улицах украинских городов Путина «х...лом» обзывают, а киевские власти не реагируют! МЗС України: - Як то не реаують? Аплодують!
По приїзді з Миколаєва Царьов зайшов в тату-салон і наколов собі на грудях: "НЕ ЗАБУДУ ВТОРУЮ МИРОВУЮ - 1 сентября 1939".
Я русский бы выучил только за то, Чтоб громко скандировать: "ПУТИН - Х...ЛО!".
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 травня 2014, 16:49 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Звонок в приемную Путина - Алло - Слава Україні! Це Олег Ляшко. А Путіна можна? - Пошёл на х*й! - Дякую. А коли повернеться?
После бесед с Путиным у Киселева инфаркт, Эрнст попытался застрелиться... Начали действовать санкции Запада?
Это что ж надо было такого сбрехать, что даже сердце Киселева не выдержало!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |