|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Емілія
|
Додано: 07 січня 2014, 13:51 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
Напрошується висновок - жодна релігія не задовольняє Ваших потреб, але з усього видно, що інтерес до духовного не згас. Я правильно зрозуміла?
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2014, 14:02 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Мої потреби задовольняю я сам, а не релігія (священник, як представник/посередник Бога, не приносить мені зарплату, яка задовільнить мої матеріальні потреби; священник не задовольнить мої інтимні потреби, це більше питання до протилежної статі; священник не дасть адекватної мудрості, яку можна почерпнути в книжках; максимум, що він дасть - це ілюзію, якої його вчили-зомбували в семінарії, ілюзію в якій легше жити, але коли розумієш, що це всього ілюзія - ця пігулка вже не допомагає), якщо ми перейшли на особистості. Інтерес до духовного, до розуміння себе, інших людей, тонкостів іншої душу, відповідно душевного не обов'язково має черпатись в якихось релігіях.
Наркоману потрібна доза, щоб отримати свою ілюзію, релігійна людина прагне своєї дози "ілюзії".
|
 |
Емілія
|
Додано: 07 січня 2014, 14:41 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
Апостол Павло сказав: "ходимо вірою, а не тим, що бачимо" (2 Коринфян 5:7). Тобто, віра - це духовне поняття і реальність на відміну від ілюзій так званих плацебо. Віра не з'явиться сама по собі. Її треба обгрунтувати, її треба будувати, зрощувати, зміцнювати. Так каже Боже Слово. А що більшість з нас? Чи питаємо ми себе: звідки береться віра?
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2014, 14:51 |
|
 |
 |
|
|
А чому ви цитуєте Апостола Павла? Крім нього було ще купа мудрих дядьків, ось чи можете ви мені процитувати Будду, Мухамеда, будь-якого живого чи не дуже раввина? Чи присутнє тільки однобоке сприйняття: ось що сказав Павло, Петро, Ісус, Марія, Марко, Матвій, Лука, Іоан - правда, а інші дядьки не варті уваги? Ось цим мені більше імпонує філософія - в ній розглядаються всі точки погляду, християни знають тільки своїх рукавадітєлєй та зазубрено постійно їх цитують...
Процитуйте мені наприклад Мохамеда, що він каже на це?
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 січня 2014, 15:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: ... Процитуйте мені наприклад Мохамеда, що він каже на це? Без проблем! 1وَالذَّارِيَاتِ ذَرْوً 2فَالْحَامِلَاتِ وِقْرً 3فَالْجَارِيَاتِ يُسْر 4فَالْمُقَسِّمَاتِ أَمْرًا 5وَإِنَّ الدِّينَ لَوَاقِعٌ 6وَالسَّمَاء ذَاتِ الْحُبُكِ 7إِنَّكُمْ لَفِي قَوْلٍ مُّخْتَلِفٍ 8يُؤْفَكُ عَنْهُ مَنْ أُفِكَ 9قُتِلَ الْخَرَّاصُونَ 10الَّذِينَ هُمْ فِي غَمْرَةٍ سَاهُون 11يَسْأَلُونَ أَيَّانَ يَوْمُ الدِّين 12يَوْمَ هُمْ عَلَى النَّارِ يُفْتَنُونَ 13ذُوقُوا فِتْنَتَكُمْ هَذَا الَّذِي كُنتُم بِهِ تَسْتَعْجِلُون 14ذُوقُوا فِتْنَتَكُمْ هَذَا الَّذِي كُنتُم بِهِ تَسْتَعْجِلُون 1. Клянуся вітрами, які віють на всі сторони світу, 2. І хмарами, які набрякли дощем, 3. І кораблями, які долають водні простори, 4. І ангелами, які виконують Боже веління. 5. Адже те, що вам обіцяно — справдиться. 6. І Страшний Суд справді настане! 7. Клянуся небом, де пролягають зоряні дороги. 8. Воістину, ви марнуєте час на суперечки та суєслів'я. 9. Люди відвертаються від того, хто сам від них відвертається. 10. Нехай згинуть брехуни та обманщики 11. І ті, яких закрутив вир легковажності. 12. Вони питають: «Коли настане день Страшного Суду?» 13. Настане він тоді, коли вони опиняться в пекельному вогні. 14. Карайтесь вашою карою! Ось до чого ви прагнули! سورة «الذاريات» 51 /Сура 51/
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 січня 2014, 15:50 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
SPY написав: Мої потреби задовольняю я сам, а не релігія (священник, як представник/посередник Бога, не приносить мені зарплату, яка задовільнить мої матеріальні потреби; священник не задовольнить мої інтимні потреби, це більше питання до протилежної статі; священник не дасть адекватної мудрості, яку можна почерпнути в книжках; максимум, що він дасть - це ілюзію, якої його вчили-зомбували в семінарії, ти в цьому канкрєтна впевнений? якшо канкрєтна то тебе чекає багато відкриттів 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 січня 2014, 15:55 |
|
|
 тіко не кажи шо всесвіт, жрачку, дихачку, питвачку і решта (там другу половину для інтіма) ти таки сам собі створив і сам себе вродив  , відий мало хто повіре нічого особистого, просто фільзофія така викривлена
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2014, 16:06 |
|
 |
 |
|
|
yanychar, ловіть дяку. Я й це мав на увазі - в кожній релігії говориться про схожі речі - в них базис то один. Є об'єкт поклоніння, правила, чи як каже Бодя статут/уставні документи, яких треба дотримуватись: що буде, якщо їх дотримуватись, що буде як їх не дотримуватись і розказувати про справжність своєї віри, забуваючи про інші - не об'єктивно) В правильному питанні міститься мінімум 50% відповіді (с) В чому саме я канкрєтна впевнений? Що в мене є потреби? Чи що я їх задовільняю? чи що я їх задовільняю сам чи мені помагає пані Даздраперма? Чи що священник представник Бога? Чи священник посередник Бога? Продовжувати? А ви впевнені в тому, що вірите? Впевнені, що через 1000 років ваша віра не буде обсміяна як ми тепер сміємся, що оце люди були тупі не знали чого падає яблуко та думали, що світ на китах, а вони ж вірили? В цьому житті в чомусь можна бути впевненому? Мати гарантії та знати, що 1001% так і буде? Поки писав з'явилось нове повідомлення: Цитата: :) тіко не кажи шо всесвіт, жрачку, дихачку, питвачку і решта ти таки сам собі створив і сам себе вродив  , відий мало хто повіре Ні, звісно ні, але мені їх й не дали священник з єпархії, не равин з синагоги на Пекарній, не крішна, і не веселковий єдиноріг) Якось в отриманні тих благ релігія опосередковану участь не брала: хліб буде навіть якщо всі єпархії закриються на вихідний, і питвачка якщо равин скаже, що в нього вихідний та поїде в Умань. Бодя, а хіба наступні нові філософії не були викривленням вже існуючих. Яка зародилась, яка викинула всі існуючі поняття, абстрагувалась від них і все в ній було інноваційне? Ті ж парафії християн утворювались бо хтось щось викривив - так що вони не мають права на існування?
|
 |
Бодя
|
Додано: 07 січня 2014, 16:13 |
|
|
В чому саме я канкрєтна впевнений? Що в мене є потреби? Чи що я їх задовільняю? чи що я їх задовільняю сам чи мені помагає пані Даздраперма? Чи що священник представник Бога? Чи священник посередник Бога? Продовжувати? канєха!  а тепер з тепличних умов перенесемося у нормальні, котрі по всьому всесвіту, за бортому вакуум, в далині світє всілякі зорі-сонця, десь крутєсі якісь планети і не обовязково з тепличними земними умовами.... довго сам себе забезпечиш? продовжувати? круто говорити про самозабезпечення коли тре піти на базрь і купити яйце би всмажити собі на сніданє. " оце люди були тупі не знали чого падає яблуко та думали, що світ на китах, а вони ж вірили?" а відки знаєш у шо вони вірили? "Ні, звісно ні, але мені їх й не дали священник з єпархії, не равин з синагоги на Пекарній, не крішна, і не веселковий єдиноріг)" тоді тре вірити у священника равина ....
Востаннє редагувалось Бодя в 07 січня 2014, 16:21, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 січня 2014, 16:20 |
|
 |
 |
|
|
е-е-е, *тут була нецензурщина та особисті образи, але згадав, що ніззя - прийшлось стерти* (сам себе цензурую, бис не казали, що я всіх баню, а собі всьо мона, соррі за офтоп) Перестаньте віддалятись від теми, ви вже в космос залізли. Поверну вас на Землю: Питання було: Емілія написав: Напрошується висновок - жодна релігія не задовольняє Ваших потреб, але з усього видно, що інтерес до духовного не згас. Я правильно зрозуміла? На що була відповідь: Релігія не задовільняє моїх потреб, їх задовільняю я сам. Чи компанія Самсунг, чи мікрохвильовка, чи Кобзар Шевченка, чи картини в музеї Коломиї, чи дівчина з окружної, чи пісня Пікардійської Терції, але не релігія! А ви вже би в космос лізли, прям аж там демагогію розвивати... І ще поверну раз на Землю - нагадую тема стосується справжньості релігій, а не роздування які в шпійона є потреби...
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |