|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 19 серпня 2013, 10:45 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Взагалі-то таблиця Менделєєва спочатку приснилась Пушкіну, але він ні хрена не зрозумів...
Якщо Ви не матюкаєтесь за кермом, значить Ви не слідкуєте за дорогою.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 19 серпня 2013, 15:54 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
myrko написав: Якщо Ви не матюкаєтесь за кермом, значить Ви не слідкуєте за дорогою. В Україні це не анекдот... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2013, 18:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Старший_брат написав: myrko написав: Якщо Ви не матюкаєтесь за кермом, значить Ви не слідкуєте за дорогою. В Україні це не анекдот...  Хіба тільки в Україні?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 21 серпня 2013, 02:17 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
myrko написав: . Якщо Ви не матюкаєтесь за кермом, значить Ви не слідкуєте за дорогою. якби всі чорні (особливо жінки  ) почули, якої мій чоловік думки про них, як про шоферів, в момент їхнього, так сказати, водіння,  то не один Лютер Кінг би в моменті родився, аби захищати всіх своїх 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 серпня 2013, 07:56 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
е-ех, де ті славні часи , коли чорні водили мотики на бавовняних полях, а у місто їх виводили в ошейниках , для того аби продати... тут приблизно таке саме , не водії , а їздюки ... мать їх
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 серпня 2013, 08:05 |
|
|
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 серпня 2013, 11:41 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Теорія, це коли все зрозуміло, але нічо не працює, практика, це коли все працює, але нічо не зрозуміло, часом теорія співпадає з практикою і тоді: нічо не працює і нічого не зрозуміло... P.S. Капітан, а чого в "анекдоти", це, відав, фотоприколи 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 серпня 2013, 21:09 |
|
|
та там текст , воно як анекдот 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 26 серпня 2013, 09:04 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Приїхали він і вона в село до бабці, закрились в кімнаті і не вилазять три дні. Бабця до них: - Внучки, та ідіть хоч шось поїсти! - Та ми не голодні, ми плодами кохання харчуємось. - Та ви харчуйтесь собі, але шкірки від плодів в вікно не викидуйте, бо гуси давляться!
- Гіві, про таблетки віагра знаєш? - А для чого вони? - Ну щоб ти міг 2-3 рази за ніч! - Заспокійливі, чи що?
Суть сучасного світу: найрозумніший отримав по морді від найсильнішого на замовлення найбагатшого.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2013, 10:54 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Ізраїль. Шаббат. Крик з вікна, по-російськи: - Изя, ну сколько раз тебе повторять?!! Надень кипу, Христа ради!
У водіїв маршруток є така прикмета - перед лежачим поліцейським загадати бажання і розігнатися. Якщо, під час взяття висоти, дупи всіх пасажирів відірвуться від сидінь, —бажання збудеться!
Купила в овощном магазине: египетский картофель, китайский редис, польские огурцы, турецкий чеснок, израильский сельдерей. Я дико извиняюсь, а у нас в России кроме цен что-нибудь растёт?
І останнє... ЛЮДИ! ДБАЙЛИВО ВІДНОСЬТЕСЬ ДО ТЕХНІКИ! Коли-небудь станеться повстання машин. І увидите як вам буде "весело", коли який-небудь електрочайник, мікрохвильовка чи старий ровер на вас пожаліються!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |