|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 26 травня 2013, 22:44 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Певно, ми не так, неправильно просимо "дати нам царя"... А тому й "царі" наші якісь... кульгаві, горбаті, дурнуваті... І шо тут робити?!.. На що вам скаржитись у Вас вже є цар, навіть два  хоч і не вийшли ростом, зате постійні і ведуть країну до доброботу, тому хіба є сенс скаржитись? 
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 травня 2013, 22:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: На що вам скаржитись... А це легко пояснити! Справа в тому, що ми хочемо аби нас, все таки, поховали на Довбуша, а не в гнилих болотах отих царів, "навіть двох", котрі "хоч і не вийшли ростом, зате постійні і ведуть країну до доброботу"... Може то й смішно, але... так сі стало... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 27 травня 2013, 00:07 |
|
|
yanychar написав: поховали на Довбуша, 1. шо за упадніческі настрої? 2. не вийде. хіба по великому блату. хочеш знати чого?
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 27 травня 2013, 12:28 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: що ми хочемо аби нас, все таки, поховали на Довбуша, а не в гнилих болотах отих царів не переживай так остро! Ади наш, на данях, їхали до вашого здавати трубу в арєнду. Скоро ваш введе войско для охрани труби і буш їхати як до себе до додому. О, часи, О, Данiя нещасна!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 травня 2013, 21:05 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
VohaBit написав: 1. шо за упадніческі настрої? 2. не вийде. хіба по великому блату. хочеш знати чого? Та чув я, чув! Старий цвинтар закрили і тепер ховають десь там далі, у Кам'їнках. Бодя написав: не переживай так остро! Ади наш, на данях, їхали до вашого здавати трубу в арєнду. Скоро ваш введе войско для охрани труби і буш їхати як до себе до додому. О, часи, О, Данiя нещасна! То я тому винен?! Чи я годен тоту "трубу" притягнути назад, у Київ?!.. Якого "ґазду" вибрали, так він і наґаздував... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 27 травня 2013, 22:01 |
|
|
yanychar написав: Та чув я, чув! і усьо ти знаєш. аж неінтересно ніяк. 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 10 червня 2013, 13:51 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 10 червня 2013, 16:33 |
|
|
Бодя написав: екранізує книгу Януковича цікаво у якім жанрі буде екранізація? трилер - жахівничок? 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 червня 2013, 19:36 |
|
|
Та який там в дупу трилер?!.. То комедія в стилі "усц...сь і не жити"!.. До речі, тота книжка і нині якась дуже сєкрєтна. В інтеренеті можна знайти любі твори Стецьківа, Луценка, Сича, котрі Вітьок дурнуватий посписував. Навіть списаний "Реферат студентки Галі"А саму книжку удалось уздріти тіки тут: Скачать Opportunity ukraine /качайте хто хоче!/ Mandelbaum verlag оцінив той "бестсэллэр" в €19.90! На мериканські рублі то десь так $26.39. Міськів бестсэллэр "Як рулювати світом у 21-му віці аби не злапали санітари" зацінили у $22.75. Вітьків таки дорожчий. Але з 2007р. у Міська ціна троха сповзла! А загалом "фоліанти" таких "авторів" ніхто й задурно не бере! Самі "п'єсатєлі" - чудова пара валянок! Обоє приблизно однакового розумового рівня і такого ж рівня грамотності - 3 клас 2 чверть. Ну, а що стосується екранізації Вітькового "бестсэллэра", - наперед можна догадатись чим закінчиться ця епопея... 
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 11 червня 2013, 10:16 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
Цікаво коли він писав ту книжку? Бо часу вільного багато було коли сидів  А от тепер наш превелебний Віктор Федорович - дєєтєль, такий весь занятий 
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |