|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
myrko
|
Додано: 08 лютого 2013, 11:59 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
До львів'янина приїхав знайомий з Москви. Походили по місту. - Шота у вас тут всьо такоє малєнькоє, тєсноє, узкоє. Вот у нас, напрімєр, тот дом бил би в дєсять раз больше. - Звичайно, що був би - це ж психіатрична клініка.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 лютого 2013, 23:47 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
файний анекдот...але і у нас кандидатів для розширення житлової площі , у таких будинках вистачає... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 лютого 2013, 16:31 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
- Куме, не треба так сварити москалів, не усі вони погані. - Та невже? Назви хоч одного доброго! - Ну-у-у, ось... Жерар Депардье!.. Не понимаю, че пристали к Депардье... имхо всё нормально. Хочешь жрать лягушек и спать с пидорами - Париж самое оно, а хочешь зайчатины с грибами и погонять пьяный на мотоцикле - деревня в Саранской губернии - самое то!.. Не понимаю, чего все кричат, что фотку Депардье на российский паспорт взяли из Интернета?! Взяли. И что? Нигде, абсолютно нигде не написано, что это запрещено. И другого не понимаю. Как они удержались, чтобы не взять скрин из "Обеликса"?!  Лист мамі: "Мамо, я живу добре. Тут, на Крайній Півночі, люди гребуть гроші лопатою. Терміново вишли 300 руб. на лопату!".
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Альф
|
Додано: 15 лютого 2013, 19:41 |
|
З нами з: 30 листопада 2008, 03:00 Повідомлення: 67 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Світлана
|
- Господа хироманты, что значит если линии на руке совершенно стерты. - Ну, это надо бабу заводить, хотя бы резиновую.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 19 лютого 2013, 15:37 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Ветеренар вчить свого учня,як давати коневі проносне. -Береш цю трубку засувазш коневі на половину в рот, кладеш пігулку пургену і дмухаєш.Зрозумів? -Так. -Іди. Приходить через годину,похитуючись. Ветеренар питає: -Ну,що дав. -Ні,не встиг,кінь подув перший.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 20 лютого 2013, 13:06 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Семья, где отец - украинец, мать - русская. Ужинают... Мать: - У дочки-то день рождения скоро, надо подарок приготовить... Да, кстати, сколько же ей исполняется-то? Отец: - Ну, вона у нас восьмидесятого року, порахуй... Мать: - А, сама знаю, что пора х@й, а лет-то сколько?
Мужики! Перед 23-м февраля купите себе пену, бритву, кружку и носки! Поставьте любимую в тупик...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 лютого 2013, 11:36 |
|
|
- Куме чули, шо Рада скоро прийме закон, аби на всіх пачках з сигарками були якісь неприємні картінки. От побачить чоловік таку картінку і не захоче закурить. - А шо ж там за картінки будуть? - Мабудь їхні хвотографії.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 22 лютого 2013, 12:58 |
|
|
myrko написав: - Мабудь їхні хвотографії. це і справді неприємно 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 лютого 2013, 14:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: ... Мужики! Перед 23-м февраля купите себе... І вже зовсім одиноко, жалісно і убого виглядає мужик 24 лютого, коли купує собі в магазині піну для голярки... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 23 лютого 2013, 16:06 |
|
|
- Інспекторе Петренко, а як ви зрозуміли, що той водій був п'яний? - Його автомобіль рухався підозріло правильно, з дотримуванням усіх правил.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |