|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 13 січня 2013, 12:33 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Розпорядок дня: Нокія, Колгейт і Орал-бі, Жилетт, Меннен, Нескафе і Хохланд, Орбіт, СААБ, Компак, Епсон і Нокія, Нокія, Нокія. Мак Дональдс, Кока-кола, Орбіт. Компак, Епсон і Нокія, Нокія, Нокія. СААБ. Туборг. Туборг. Туборг-Туборг-Туборг. Нокія... Нокія. Колгейт і Орал-бі. Дюрекс, Дюрекс.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 13 січня 2013, 12:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Порадили лікувати простуду народною методою - горілкою з медом. Вже три рази в магазин бігав - ніяк потрібну комбінацію не підберу: то горілка закінчиться, то мед...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 січня 2013, 00:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Старший_брат написав: У Францію під Новий рік завезли якусь особливу дурь. Їх всіх поперло в Росію. Але й здивується Депардьє, коли протверезіє ... ... Наш русский рубаха-парень Депардье
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
vmateychyk
|
Додано: 17 січня 2013, 18:11 |
|
З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 1641 Звідки: Gorzów Wielkopolski
Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
|
Як європейці переносять холод: +10 C: Іспанців трясе. Українці садять огірки на городах. +1 C: Італійці одівають шуби. Українці їздять з опущеними вікнами. 0 C: У Франції замерзає вода. В Україні вода загустіває. - 1 C: В Англії домовласники включають опалення. Українці їдять морозиво на вулиці. - 5 C: В німців не заводяться машини. Українці надягають шапки. - 15 C: В Голандії ніхто не виходить на вулицю. В Українцв поганий настрій. - 25 C: Австрійський спецназ евакуює людей. Українці лаються: "Холодно,блін!"
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 22 січня 2013, 10:40 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
На судовому засіданні суддя задає питання блондинці: - Чому Ви отруїли ваших сусідів? - Мені продавець сказав, що тарганів треба труїти разом із сусідами.
Людмила зазвичай не спить з хлопцями на першому побаченні, але на цей раз не витримала і заснула.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 24 січня 2013, 11:29 |
|
|
В аптеці: - Ой, мущина, я вам випадково замість хлорида кальція дала ціанистий калій. - І чьо? - Та нічого, дві гривні доплатіть.
- Ну, Володя, розкажи нам всім свій розпорядок дня. - Ну встаю я, одягаюсь витираю х.й тряпочкою, снідаю, беру портфель, відкриваю двері, витираю х.й тряпочкою, закриваю квартиру, йду в щколу. Учуся, приходжу з школи, витираю х.й тряпочкою, обідаю, роблю уроки, витираю х.й тряпочкою, іду гуляти, вертаюся, витираю х.й тряпочкою... - Чекай, чекай, ти шо, хворий? - А чого Ви так думаєте? - Ну ти ж постійно витираєш свій член тряпочкою. - Та ні, це відколи тато став депутатом, у нас на дверях постійно "х.й" пишуть.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 січня 2013, 21:14 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
К врачу приходит молодая женщина вся в синяках и подтеках. Врач: - Господи, да где ж вас так угораздило? ? - Понимаете, доктор, каждый раз, когда мой муж возвращается домой пьяный, он избивает до крови и руками, и ногами, пока я не упаду. - Не волнуйтесь, у меня есть лекарство от этого. В следующий раз, когда ваш муж придет домой пьяный, держите наготове отвар ромашки как только он в квартиру войдет, начинайте полоскать горло. Через пару недель женщина снова приходит к врачу цветущая и без единого синяка: - Доктор, вы просто кудесник! Когда мой муж приходит пьяный домой, я набираю в рот раствор ромашки и полоскаю, и ничего не происходит.. он меня даже пальцем не трогает! Врач назидательно: - Вот видите, дорогуша, как иногда помогает не п#здеть!
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 04 лютого 2013, 12:45 |
|
|
Вихідні: встав, поснідав, стомився...
Зустрілися два фотографа - Ти недавно одружився, ну і як жінка - красива? - Ну це, як покладеш світло...
Якщо ціни на алкоголь підняли - аби менше пили, то ціни на комунальні послуги - аби менше жили?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 лютого 2013, 14:10 |
|
|
Известно, что водители, желающие подчеркнуть свою нетрадиционную сексуальную ориентацию, перестраиваются, не включая сигнал поворота. Можно ли это считать пропагандой гомосексуализма?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 лютого 2013, 13:40 |
|
|
Рыбачили два мужика на лодке. Вдруг поднялся ураган и лодку унесло в открытое море. На седьмые сутки, умирая от голода и жажды, они выловили бутылку. Из которой вылез джинн: - Ну, загадывайте желание - Хочу, чтобы было море пива – говорит один мужик. - Будет исполнено, - ответил джинн и исчез. Раз – море все из пива стало. Второй мужик берет первого за грудки: - Это ты хорошо придумал, а ссать теперь в лодку да?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |