|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 09 січня 2013, 23:33 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Старший_брат написав: Згідно даних соціологічного опитування, найвидатнішою пам"яткою світової культури є Статуя Свободи. На перше місце її поставили 90 відсотків опитуваних, що дозволило їй набагато випередити і Єгипетські піраміди, і Ейфелеву вежу. В опитуванні взяли участь 10 тисяч мешканців Нью-Йорка різного віку та різних соціальних верств. Статистична похибка складає не більше 2 відсотків. чесно , навіть не знаю...  знаючи американців, даю 100 очок, що вони навіть не чули ні про Єгипет , ні про башту якогось там Ейфеля... ну може тіво 2% щось десь читали .. чи бачили
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 січня 2013, 00:30 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Капітан написав: знаючи американців, даю 100 очок, що вони навіть не чули ні про Єгипет , ні про башту якогось там Ейфеля... ну може тіво 2% щось десь читали .. чи бачили Нє, про "єйфельовську" знают, бо в кожному голівудському фільмі про Париж, з кожного вікна видко оту вежу. 
|
|
 |
|
 |
olesya
|
Додано: 10 січня 2013, 01:51 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
на 100% погоджуюсь з Капітаном - 99% американів не чули й не виділи нічого крім тої свої статуї свободи  , а от з myrkom можна посперечатися - мені здається що на рахунок ейфелевої башти 50 % американів не будуть знати, що то Париж, певно скажут, що то десь в Китаї або Сінгапурі. у них же всі фільми плавно переходять з Європи до якогось кітайського мегаполісу, де якийсь там Лі довбасить інших кітайців.  ага, ще частина скаже, що то лас вегас. у них там і піраміди є, і сфінкс, і ейфелева. 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 січня 2013, 10:44 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
– Куме, не треба так лаяти москалів, не всі вони погані. – Та невже? Назви хоч одного хорошого! – Ну, наприклад, Жерар Депардьє… 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 10 січня 2013, 14:26 |
|
|
Капітан написав: Жерар Депардьє… Найкращий комент самих москалів цієї всієї історії (на мою імху), який вдалося нарити в неті: "Наши люди на самолётах в Сочи за паспортами не ездют!"
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 11 січня 2013, 11:18 |
|
|
П'ятниця рано, тато з маленькою дочкою йдуть в дитсадок: - Тату, як будеш мене забирати, то прийди тверезий. - А шо сталося? - Та нічого, просто останні три рази, ти замість мене виховательку забирав.
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 11 січня 2013, 12:59 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
У Францію під Новий рік завезли якусь особливу дурь. Їх всіх поперло в Росію.
Але й здивується Депардьє, коли протверезіє ...
- Привіт, як справи? - Привіт! Та от, прихворів трохи .. - Лікуєшся? - Ага. Антибіотики прописали. Колю три рази в дупу .. - Якого ще Колю?! ..
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 11 січня 2013, 19:28 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: - Ага. Антибіотики прописали. Колю три рази в дупу .. - Якого ще Колю?! .. видно, що з медиками і хворими спілкувався..)))
|
|
 |
|
 |
Ira cool
|
Додано: 11 січня 2013, 23:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Ірина Муцак
|
Щоб добре матюкатися, треба бути злим і добре знати анатомію людини.
Не кажіть мені що робити, і я не скажу, куди вам треба йти.
Їде мужик на машині. Раптом внутрішній голос каже: - Зупинись і копай ось тут! Зупинився, копає - опа! Знайшов мішок золота! Їде далі, раптом внутрішній голос каже: - Зупинись і кинь мішок в море! Мужик думає: "зараз випливе 10 мішків". Кинув мішок в море - нічого не виплило! А внутрішній голос: - Бачив, як булькнуло!
Стою я в церкві, дивлюся, дівчина, що стоїть за 2 метри від мене, витягує сигарету і закурює! В мене від шоку чуть пиво не впало...
Летить п'яна ворона і тут б'єся у дарево, встає і каже: / - Подумаєф, піфком піду..
Справжній чолокік повинен зробити 3 речі в своєму житті: - Виростири пузо. - Посадити печінку. - Построїти тещу.
- Мама, ну мені вже 16! Чому ти мені досі не дозволяєш малювати губи? - Славік, закрий рот!
Блондинка запитує програміста: - І що робити із цією програмою? - Установи й крякни. - Установила й крякнула нічого не працює. - Ти як крякнула? - Як качечка…
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 12 січня 2013, 00:32 |
|
|
Прийшли чоловік з малим сином до тещі в гості. За обідом синок питає: - Тату, тату, а як змії розмовляють? - Мамо, ну шо ж ви мовчите, онук же ж цікавиться?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |